Moje teorie

Co dodat, napište co si o tom myslíte.

Re: Moje teorie

Příspěvekod aumirek » 25 dub 2010, 13:04

těžko říct proč možná už tu jsou ale vlády to tají i když se mi to nezdá to by nedopustily pokud by teda tímto nesledovaly nějakej cíl.Možná maj nějakej kodex kterej jím zakazuje jakejkoliv kontakt nebo zasahovat.No a možná se mohou zjevit jen za určitých podmínek které my nesplnujem nebo ještě jich nejsme hodni.
aumirek

Příspěvekod darren_specter » 25 dub 2010, 23:40

The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 26 dub 2010, 06:09

ano také jsem to včera četl a ač s ním souhlasím a on je mimořádně inteligentní tak mám trošku jinej názor nebo spíše doufám že to bude jinak.Jelikož planet ve vesmíru je jako zrnek máku na makovém poli tak život panuje v celém tom poli jen v pár makovicich.Takže je mi jasné že ten život časem vybydlí to své zrnko a musí se poohlížet jinde at po surovinách nebo samotnej planetě.A proč by brali zrovna tu naši navíc dost vybydlenou když ve vesmíru je nekonečně mnoho jiných a zajisté i více vhodných a čerstvých než naše ale bez života.Otázka ovšem je nebudou li potřebovat zrovna člověka at už jako potravu nebo otroka a dost možná že si nás tu k tomu učelu kdysi dávno nasadily.
aumirek

Příspěvekod panter » 26 dub 2010, 14:26

No, neviem, čo tým pán Hawking myslel - byť ticho. To sa snáď ani nedá. Ľudia stále robia nejaký rámus. A čo sa týka zdrojov, o tie sa vôbec nebojím. Podľa Zákona o zachovaní energie sa energia nestráca, iba sa mení na inú formu. Je na ľuďoch, aby tú energiu vedeli nájsť.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod aumirek » 26 dub 2010, 15:54

no být ticho určitě nemyslel dělat rámus a že energie se neztratí je sice pravda ale velice relativní je li mi zima pustím plyn a zatopím ona se sice neztratí ale přemění na teplo ale zákon nezákon pro mě je ten plyn už nenavratně ztracen
aumirek

Příspěvekod panter » 29 dub 2010, 04:12

Ľudia, čo hovoria "zákon nezákon", sa väčšinou majú dobre, pretože si vezmú aj to, čo im nepatrí. Sú zdroje energie, ktoré sa dajú vyrobiť, napríklad elektrina. Tvrdiť o mimozemšťanoch, že prídu vyčerpať naše zdroje, znamená podceňovať ich. Ak sú iba 1000 rokov pred nami, určite už našli zdroj, ktorý sa len tak ľahko nevyčerpá.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod aumirek » 29 dub 2010, 07:38

ten zákon nezákon jsi pochopil uplně špatně nemyslím lidské zákony ale fyzikální.Měl jsem na mysly zákon o zachováni energie je pravda že se neztratí jen přeměni ale z mého pohledu přeměním ly trřebas ten plyn na teplo tak pro mě je ten plyn už ztrracen.Jinak s tebou naprosto souhlasím že dostatek energie už budou mít vyřešen.Muže jít ale třebas o nějakej pro nás bezvýznamnej prvek kterej je pro ně životně duležitej a u nás ho je dost.Jinak jak jsewm psal pokud je to civilizace jako my to znamená jen ničit válčit a podmanit si jiné tak je dost pracděpodobné že dříve by zničily sami sebe
aumirek

Příspěvekod pentagramové oko » 10 kvě 2010, 22:21

pro mortise-píšeš že s nadpřirozenem se nemá experimentovat.bud to zvládaš a nebo tomu necháš volný průběh!tak to jsi asi pan dokonalý.já se nestydím za to,že něco se mi vyvedlo a něco né.ale i ve starších knihách píšou ,že magické formule si můžeš složit i ty sám.takže to chce experimentování at chceš nebo nechceš.a neříkej mi,že jsi neměl někdy dilema jak aco.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod mmhp » 04 srp 2010, 19:42

aumirek píše:těžko říct proč možná už tu jsou ale vlády to tají i když se mi to nezdá to by nedopustily pokud by teda tímto nesledovaly nějakej cíl.Možná maj nějakej kodex kterej jím zakazuje jakejkoliv kontakt nebo zasahovat.No a možná se mohou zjevit jen za určitých podmínek které my nesplnujem nebo ještě jich nejsme hodni.

i kdyby vlády něco věděli tak by nic nepřiznali - propukla by asi velká panika...
mmhp
Školák
Školák

Předchozí

Zpět na Ufo - Neindetifikovaný létající předmět