Mrtvý ve snu

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Mrtvý ve snu

Příspěvekod AnnaG » 28 led 2011, 23:25

Přeju všem příjemný večer...dnes k ránu když jsem se vzbudila tak mi došlo, že se mi zdálo o tom, jak mi vypadl zub a tekla mi krev, cítila jsem i bolest, ze svých zkušeností vím, že se jedná o předpověd úmrtí v rodině. Potom jsem usnula znovu a zdálo se mi o známém muži, kterého jsem měla velmi ráda, brala jsem ho jako otce, ale nevídali jsme se moc často, asi před rokem a půl zemřel, ale od té doby se mi o něm často zdá a vždy je to v tom snu takové překvapení, že přece jen žije...o tomto muži se mi dnes zdálo, že jsme si povídali a ja mu jakoby seděla na ramenou a on mě nesl a ja mu povídala o tom, že chci přejít na jinou školu, on mlčel, potom jsme chodili po jeho baráku který si nechával stavět a přišla za námi žena, před kterou jsme se v tom baráku utíkali ale přece jen nás našla a chtěla podepsat nějakou smlouvu na výhodnou koupi oblečení, bylo to proto, že ten muž byl bohatý a to i ve skutečném životě...to jsem si tak vysvětlila, jenže ten muž se v tu chvíli otočil a paní nevnímal, tak jsem zasáhla ja a řekla, že nemáme o žádné smlouvy zájem....nejvíce mě však zaujal konec, kdy jsme někam šli a ja si říkala, že lituju toho, že jsem s ním dříve nestrávila více času, ale že ted se to změní a budu s ním více....a pak jsme si sedli na židli a dívali se na slunce. Možná jsem to nepopsala tak, jak bych měla, ale prosím o nějaké vysvětlení aspon tak nějak zhruba proč se mi vůbec o něm zdá. Děkuji
AnnaG
Školák
Školák

Re: Mrtvý ve snu

Příspěvekod Myriel » 29 led 2011, 00:32

řekl bych že si s ním nějak spojena máš k němu nějaké pouto.Třeba i jemu je líto že ste spolu netrávily víc času tak se s tebou takhle spojí když spíš.Ve snu můžou bejt i nesmyslné věci jako ta paní z toho bych si nic nedělal sen jako celej většinou nemá nějaký velký význam ale stačí třeba jen část která trvá chviličku a to má zrovna být to podstatné ale k tvému případu bych řekl že pouze se ti snaží nějak věnovat...
Myriel
Školák
Školák

Příspěvekod mira8565 » 29 led 2011, 08:59

Vypadlý zub ve snu nevěstí nic dobrého.
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod pentagramové oko » 30 led 2011, 14:18

Ten sen znamená,že ten muž nestačil s vámi něco dořešit,a proto
se vám o něm často zdá,nemůže odejít tam kam patří je k vám
vázaný tím co svámi nedořešil a proto vám to naznačuje ve snu.
Je to také varování abyste neuzavírala žádné důležité věci ve svém
životě moc rychle,ten konec značí,že ted by mohl přejít na druhou stranu,
v poklidu.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Sny