Zdravim.
19:00 PM / V jeden vecer to bolo asi tak pred 2 rokmi. Mal som vysoke teploty a bolo mi dost na p***. Tak som si isiel lahnut skor.. Zaspal som az nadocakavana velmi rychlo. Skoro ako keby mi dal niekto nieco naspanie , pretoze ine dni som spavat barz nemohol a nemozem ani doteraz...
3:00 AM / Oci som som mal este zatvorene no dusov uz som bol pritomny.. Bolo mi strasne horcucoo, tak ze sa idem napit.. Ako otovrim oci pozrem ku dveram (ktore som mal po pravej strane hlavy) vidim nieco cierne vysoke( nejaku osobu alebo co) ale bolo to vysie ako clovek. Dost som sa zlakol . no bola tma tak som sa snazil presvedcit sam seba ze sa jeedna o ocny klam, tak som tam nepozeral.. ako nahhle som sa zdvihal z postele uvidel som este nieco hroznejsie.. Bol to pes. Pes v mojej izbe... Chodil hore dole od jednej strany postele ku druhej a vrtel chvostomm... Nebol to obycajny pes mal siroku hlavu vizeral jak dobermaan kryzeny s nejakym hadom ... ci co.. vyzeral proste najdisivejsie ako si len mozte preddstaviit.. A aj ked nie som ziaden trasoritko, zacal soom krycaat.. Krycal som na plne bomby, no z hrdla mi vysiel iba uplne tichucky hlasook,, ze pomoc.. tak som zacal buchat na stenuu .. to tiez som robil takou silou ako keby som hladkal tu stenuu...( snazil som sa zobudit octca) , .. po chvilke som sa otoil pomalicky naspaat.... pes tam vsak stale pobehoval a bola tam aj ta osoba... tak som zacal zase krycaat.. a u sa mi podariloo trosku hlasnejsie... V tom osoba aj so psom zmyzlaa...... Tak som sa nazil postaviit bol som ako neviem .. triasol som sa ale ne ani tak od strachuu ale ako keby som mal paralizovane setky svalii v tele.... Hned som si myslel ze to je tym ze mio je horuco ,ze aj to bola iba halucinacia. tak som sa nejak dostal k oknu a otvoril hoo... vysiel som z iszby napil sa vody.. a vratil pomalicky do izby rosvietil som svetloo... isiel lahnut na postel ze budem pozerat telkuu zbytok vecera pri rosvietenom svetlee... no ako si laham ku postelii... Uvidel som nieco co my zmenilo zivoot... postel bola mokra, z boku.. ako keby zaslinena ci coo... a na zemi som nasiel kusok zuba... ... :(:(:(
Po prebudeny som nasiel na ruke taky mali trojuholnik.. ako keby vypalene alebo vyrezane.... vyzeralo to uplne presno ako keby to robil nejaky chirurg...
Presli tyzdne a mal som z toho debku tak som sa to snazil nakresliit .. no toho psa.. pretoze osobu som nechapemm.. viete ako ked ste boli mali a videli ste take ciene tiene co vyzeralo ako duchovia ja som to takto videl a ked si chcem spomenut na tvar.. viete ako ked ste po opici.. neviete proste.:(:(

po niekolkych mesiacoch som to napisal na podobnu stranku.. Pisal som ze to boli duchovia a tak.. Ale vsetky odpovede ktore mi boli napisane smerovoali k tomu ze to bolo stretnutie s mimozemstanmi... Po ukazani toho obrazkuu... Ze to je nejaky Anunaki ci co.. aa z 2012 si pridu po vsetkych.... :(:(:(:(:( ale ja neviem... ked to je pravda.. tak potom podla vyrazu toho psa (anunakiho) usududzujem ze sa velmi tessiii no len na co... Dufam ze tie sliny.. a zub neznamenaju ze na veceru... :(:(:(
Prosim konraktujte ma na themark@zoznam.sk...