Někdo je asi naštvaný!

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Někdo je asi naštvaný!

Příspěvekod Kris » 25 čer 2011, 00:14

Už od mala jsem byla divný dítě.Náměsíčnost a moje hysterický záchvaty paniky a strachu nebyli nic vyjímečnýho.Když jsem byla starší začali se mi vyplňovat moje sny bohužel to jsou většinou sny o smrti.Vidím bolest,utrpení...jeden čas jsem brala i léky,naši si mysleli že jsem blazen.Leky jsem přestala brat a nechala jsem všechno nejak plynout s ničím jsem se už nikomu nesvěřovala.Občas se v noci budím a slyším kroky,nebo vidím postavy ale na to jsem si už zvykla.Jen posledni dobou me začína děsit co se děje. Ráno když se vzbudím mam na sobě modřiny a škrábance i když vím že večer jsem nic neměla.Modřiny na zádech a škrábance na rukách,krku a nohách.A když se ráno probudím mám totálně vybitý mobil i když jsem ho ve dne nabíjela a sama se cítím jako bych vubec nespala bývám hrozně unavená. Vím že v našem domě byli ještě za války němci a když se sem moje babička přistehovala bydlel tu prý nejaky muz ktery porád vyhrozoval ze je zabije.Může to mít nejakou souvislost???
Kris
Školák
Školák

Re: Někdo je asi naštvaný!

Příspěvekod Arpaix » 25 čer 2011, 00:27

Myslim ze to neni nastvani,ale volani o pomoc. Mohlo byt ze lide ve Vasem dome trpeli za valky ci i po ni, kdyz Cesi na Nemcich se i mstili. Nekdo v tom dome mohl byt mucen, trapen,a mohl tam zemrit nasledkem utrpeni. Jeho Duse vsak zustala v dome, je spojena prostrednictvim perispiritu s tim mistem- chce ven, chce na druhy breh.
Duse jiz vi ze telo nezije, nebot telo mohlo zemreit jiz pred 60-70 lety, ale Duse chce se osvobodit a timto jednanim Vas prosi o pomoc. Lide, kteri zazili v nejakemmiste trapeni,muceni a nasledkem toho smrt, jsou vetsinou jejich Duse spojeny s tim mistem. Zeptejte se az uslysite kroky, co od Vas Duse chce!! A snazte se jim pomoci.
Myrhha a modlitba jsou ucinne prostredky. Ale zeptejte se co od Vas ta Duse chce?? Jiste velmi trpi achce pryc z mista kde bylo velke trapeni a mozna i telesna smrt pro ni.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 25 čer 2011, 00:34

Jdi do kostela a konzultuj to s knězem, to bude asi nejjednodušší možnost. Na to, aby jsme tu rozvýjeli teorie, je to moc málo informací. Jinak modřiny, to může být všechno od psychicky potlačeného znásilňování, schizofrenii a nebo výše řečeného somnambulismu až po "poltergeist" syndrom, démony a nebo duchy. Například můžeš být silný médium, nebo jde o neodvolaného duchy z nějaký spiritistický párty. Může jít o cokoliv, každopádně bych nic nenechával náhodě. Nebylo by od věci se zeptat, zda jste v rodině tu schizofrenii neměli, jelikož je to dědičné. Prostě otevřít se někomu, kdo by pomohl. Pokud se bude jednat o duchy, rád pomůžu, ale tady musíme vyloučit absolutně vše. Protože věc, která jidne "zažene" útrapy, na druhé straně může pěkně "zavařit". Každopádně bych se zatím do žádých rituálů nepouštěl, pokud nevíme s čím máme tu čest, mohlo by to být kontraproduktivní.
Naposledy upravil Sam Tektzby dne 25 čer 2011, 00:40, celkově upraveno 1
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Kris » 25 čer 2011, 00:39

Proč jde ale za mnou je to pro to že jedina z naší rodiny umím něco takového? Já se s nima pokoušela mluvit i dřív ale nic žádná reakce a ted když něco takového slyším nebo mne to vzbudí tak než se ztihnu zorientovat slyším jak někdo utíka:-( Opravdu mne to trápí. Sama se v našem domě necítím dobře a ráda bych tomu dotyčnému pomohla ale co když přeci jen nechce pomoct? Jsou nějaké amulety? Ty modřiny a škrbance jsou opravdu šílené.
Kris
Školák
Školák

Příspěvekod Kris » 25 čer 2011, 00:43

Sam Tektzby píše:Jdi do kostela a konzultuj to s knězem, to bude asi nejjednodušší možnost. Na to, aby jsme tu rozvýjeli teorie, je to moc málo informací. Jinak modřiny, to může být všechno od psychicky potlačeného znásilňování, schizofrenii a nebo výše řečeného somnambulismu až po "poltergeist" syndrom, démony a nebo duchy. Například můžeš být silný médium, nebo jde o neodvolaného duchy z nějaký spiritistický párty. Může jít o cokoliv, každopádně bych nic nenechával náhodě. Nebylo by od věci se zeptat, zda jste v rodině tu schizofrenii neměli, jelikož je to dědičné. Prostě otevřít se někomu, kdo by pomohl. Pokud se bude jednat o duchy, rád pomůžu, ale tady musíme vyloučit absolutně vše. Protože věc, která jidne "zažene" útrapy, na druhé straně může pěkně "zavařit". Každopádně bych se zatím do žádých rituálů nepouštěl, pokud nevíme s čím máme tu čest, mohlo by to být kontraproduktivní.

Schizofrenii opravdu nemám a v naší rodině se ani neobjevila a žádný problémy psychickýho rázu nemám.
Kris
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 25 čer 2011, 00:44

Říkám, NEPOUŠTĚJ se do žádných rituálů. Pokud půjde například o démona a ty ho "povoláš na rozhovor", tak to může být docela problém. Nevíme jestli tu jde o ducha, může jít i o tebe samotnou. Co když jde o "Poltergeista", co když jsi prapůvod ty a tvoje podvědomí. Nejdřív musíme najít příčinu, pak budeme hledat rituály a amulety.
X x X x X x X
Jinak pokud jsi si jistá, že to tak není, dobře. Je tu jednoduchý spůsob, jak zjistit, že jde o ducha. Když jsem kdysi začínal s nekromantií, tak jsem narazil na jeden jednoduchej, způsob. Jedná se o tohle, slyšela jsi určitě o tzv. "Reflekci". Jde o to dostat se do minimálního stádia soustředění a to za pomoci čehokoliv jednoduchého a monotonního. Využívá se přitom zrcadla, ale pozor je to trochu o nervy. Jde o to, že pokud jsi soustředěnná a hlavně nerušená, duch by se ti měl zjevit. V Asii se praktikuje například česání se před zrcadlem a to uprostřed noci, kdy je prý aktivita nejsilnější. Vyzkoušej to, ale pokud se na to necítíš, tak to nedělej. Nechci tě mít potom na svědomí.
Naposledy upravil Sam Tektzby dne 25 čer 2011, 00:54, celkově upraveno 1
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 25 čer 2011, 00:47

Myslim ze Vas to zada o pomoc. Ja bych zkusila napred modlitbu a myrrhy, nic vic. A zukusila bych se zeptat co od Vas to zada, proc Vas obtezuje, co od Vas chce. Myslim ze to prave na Vas pusobi, nebot je mozne ze jste silne medium. Vsichnilide nemaji schopnosti komunikovat s Dusemi zemrelych. Vse chce svuj cas. S tou myrrhou nic nezkazite.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Kris » 25 čer 2011, 00:56

Jak ti to jen říct. Před takovýma věcma mám obrovskej respekt,žádnej rituál bych v životě sama nedelala bez nekoho kdo o tom něco ví natož vyvolávala duchy sama vim že je to pěkná volovina. Veř že jsem naprosto psychicky v pořádku a žádnou takovou nemoc v rodině nemáme.Já ma halt jen od narozeni par schopnosti se kteryma si kolikrát nevim rady.Náměsíčná jsem do dneška,to co vidím ve snech se opravdu dějě a cítím přítomnost duchů.Ale tohle se mi v životě jeste nestalo abych se vzbudila a vypadala jako by me někdo zmlátil.....Nemůže to mít za vinu treba jinej clen rodiny? Ted bud tak hodnej a povez mi kam mam jit a co mam delat.Prosím
Kris
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 25 čer 2011, 00:59

Arpaix, pořád nevíme o co se jedná a ty tu "entitu" chceš rovnou vyzývat na "pokecání". Co když to nebude duch, co když to bude něco horšího a ty "tomu" umožníš blízký kontakt?!
X x X x X x X
No pokud máš v rodině psychoaktivního člena, tak to může být klidně podvědomé "kontrování" vašich schopností, i to je možný.
Naposledy upravil Sam Tektzby dne 25 čer 2011, 01:02, celkově upraveno 1
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Kris » 25 čer 2011, 01:01

Tyjo....no tak to asi ne pač mám poslední dobou docela z toho nahnáno a tohle bych nezvládla :-( Asi to fakt nechám na nějakym knězi.
Kris
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 25 čer 2011, 01:06

Počkej, děje se to jen u tebe v pokoji, nebo kdekoliv kde spíš. Myslím tím, zda se to samý děje například, když nejsi v blízkém kontaktu s rodinými příslušníky. Nebo jen když jsou v okolí?!
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Kris » 25 čer 2011, 01:10

Jen u mě v pokoji a jen když tam jsem sama.....ja ani nechápu ty vybitý veci jako telefon a notebook baterky jsou naprosto v pořádku a vzdy po tomhle jsou uplne k.o,
Kris
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 25 čer 2011, 01:14

No vzhledem k tomu co jsi popsala, tak mi tu vychází ten "Poltergeist". Co když z jsi z těch snů, co jsi popsala, nabitá špatnou energií a tvý tělo ji ze sebe tímhle spůsobem vybíjí. Děje se to jen přes noc, když spíš, nebo jsi zažila tu "konfrontaci" i za bdělýho stavu?
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Kris » 25 čer 2011, 01:17

Jen přes noc....ja se normálne budím za noc 2-3 ale kdyz se deje tohle tak me nevzbudi nic. Jako bych byla uplne vyplá.
Kris
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 25 čer 2011, 01:24

J ajsem prima, i kdy mela problemy a asi rada zle na mne nachytalo, kdy ja mela problemy se zdravim. Ale ja nemam strach ani z demonu ani ze smrti fysicke. Snazim vyvolavat i velmi negativni Duse,a nemam zadny strach. N akneze ja neverim, jsou tolide jako my, neverimna zadne "sveceni a svate", ja verim v dobreho Boha a ten nema s knezi nic spolecne. Verim na modlitbu k Panu i Kristu. Kristus je Duch dokonaly. Utrpeni je jen Bozi zkouska na teto zemi,a my budeme odmeneni po smrti ci v dalsim zivote. Pokud tento zivot je tezky, ten dalsi bude lepsi.
Nebojte se, starch privadi prave k Vam zle Duchy, Demony. Strach pritahuje nizke. Nemam zadny strach z obyvatel druheho brehu,ani z tech co za ´zivota na teto zemi byli masovi vrazi.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 25 čer 2011, 01:26

Počkej jestli to najdu, jo tady. Můžeš to vyzkoušet, jednoduchá ochrana proti duchům. Zkus kolem místa, kde ležíš, rozsypat sůl. Je to univerzální ochrana před duchy. Sice tě nezbaví problému v základu, ale funguje jako takový "odpuzovač". Zkusit to můžeš, než přijdeme co to je.
Naposledy upravil Sam Tektzby dne 25 čer 2011, 01:31, celkově upraveno 1
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Další

Zpět na Konzultace při problémech s duchy