Namýšľam si to, alebo to boli naozaj duchovia?

Máte nejaké zážitky?

Namýšľam si to, alebo to boli naozaj duchovia?

Příspěvekod Nessie » 11 srp 2010, 13:23

Zdravím. Chcela by som tu napísať dva svoje najviac podivné zážitky, ktoré sa mi stali tento rok a dodnes som si ich nedokážem logicky vysvetliť. Prosím vás o váš názor, veľmi mi ním pomôžete. Ďakujem

1. Jedného večera som bola sama doma, bolo pol 10. Hrala som sa so psom (Tinom), smiala som sa, on šťastne vrtil chvostom, preťahovali sme sa o hračku. Potom však z ničoho nič hračku pustil a sklesol. Bolo mi to čudné, ale nechala som to tak. Sadla som si za počítač a on zatiaľ odišiel do inej izby. Bola som v obývačke, kde bolo ako v jedinej izbe v byte rozsvietené svetlo. Robila som si svoje, keď zrazu počujem, ako prišiel Tinko znovu do izby. Zavolala som naňho, chcela som sa s ním zase hrať, no on nereagoval. Otočila som sa a pozrela naňho. Sedel celý stuhnutý na prahu obývačky a ako zhypnotizovaní hľadel na kúpeľňu, ktorá bola pootvorená. O chvíľu začal vrčať, štekať a dokonca aj kňučať. Prišla som za ním a pohladkala ho, no nemala som odvahu sa pozrieť do kúpelne. Neupokojilo ho to, stále vrčal, začal ešte aj prechádzať z izby do izby.. Chcela som zavolať sestre nech príde domov, no na to mi zavolalo nejaké neznáme číslo. Už som bola dosť vystrašená, no aj tak som zdvihla a s hrčou v hrdle sa spýtala, kto tam je. Nikto sa neozval a tak som rýchlo zložila. Vtedy som toho už mala dosť. Tino stále pokračoval vo svojom prejave nepokoja a mne to číslo zavolalo znova. Zase nič. Potom zavolalo ešte raz. To som už nahnevane a vystrašene zároveň skríkla, nech ma nechá na pokoji. Zložila som a zavolala sestre. Sadla som si pred vchodové dvere (od bytu) a tam som si so sestrou telefonovala 20 minút, kým neprišla. Celú dobu ma upokojovala. Tino si sadol vtedy predo mňa a vypadalo to, že ma stráži. Nechcem sa moc opakovať, ale stále vrčal. Keď sestra prišla a vyrozprávala som jej, čo sa stalo, robila si z toho srandu (napriek tomu, že ja som pri nej sedela a rozdýchavala to s vypúlenými neviem ako dlho).... Ešte tak BTW poviem. O deň neskôr mi to číslo zavolalo znova. Odhodila som mobil od seba na posteľ a sestra to zdvihla. Nikto sa neozval. Po dvoch jej pokusoch z jej mobilu sa v mobile ozval malý chlapec, mal myslím 6 rokov. Spýtala sa ho, čo to má znamenať s tým vyvolávaním. Pádnej odpovede sa nedočkala, chlapec hovoril dosť z cesty. Na konci mu povedala, nech už na tie čísla nevolá. Od vtedy je pokoj...

2. Stalo sa to asi predminulý mesiac. Bolo asi pol 11 večer. Sedela som v obývačke za počítačom. Doma so mnou bola mama, ktorá spala v spálni. Tino mi robil spoločnosť a spal pri prahu obývačky. Z ničoho nič sa však zobudil a uprene sa zahľadel na roh obývačky, kde máme okná. Začal sa opakovať scénar z predošlého príspevku, akurát že tentoraz Tino nebol taký vystrašený, bol skôr v pozore, zavrčal len raz. Začala som sa báť. Vtedy ma ešte napadlo, žeby mohol počuť nejaké zvuky z otvoreného okna, tak som šla do toho rohu a zavrela ho. Tino vtedy ale ešte viac spozornel. Bez toho, aby som sa o to nejako pričinila, som sa prestala báť. Napriek tomu, že mi ,,čosi" hovorilo, že izbe je je duch, nebála som sa. Moja reakcia? Nechápem to, ale začala som byť viac-menej nahnevaná. Nahlas som povedala: ,,Odíď. Nemáš tu čo robiť." Môj pocit neutíchal a Tino stále zazeral v rovnakej polohe... Ako socha. Došla som pre svätenú vodu, nakvapkala som ju na to miesto a začala sa nahlas modliť. Chvíľu na to sa Tino spamätal. Tváril sa, ako keby sa nič nestalo a znova zaspal.. A ja som už nebola ,,nahnevaná". Neviem, ako opísať ten pocit. Na druhý deň som to hovorila mame, ktorá je jedinou osobou, s ktorou sa o týchto veciach môžem rozprávať, keďže je médium. Prišli sme na to, že to pravdepodobne asi bol môj ujo Marián, ktorého zavraždili, keď som mala asi rok. Mal ma strašne rád, stále sa so mnou hrával a (aj podľa toho sme na to prišli) vždycky si so mnou na kolenách sadával do toho kúta. Kedysi tam totiž bývala sedačka. Teraz tam je gitara a klavír. A taktiež, mama mi povedala o dni, kedy ho videla posledný krát. Odišiel z nášho bytu (chodil tu na návštevu každý deň) o 9tej večer so slovami, že treba ,,niečo" vybaviť s nejakými chlapmi. Okolo pol 10-11 hod mama sedela v obývačke, keď započala niekoľko výstrelov z vonku. Od tej noci sa ujo Marián pokladá za nezvestného, jeho telo sa nikdy nenašlo. Mame sa však 2x zjavil ako duch a aj jej prišiel do sna. Týmto si nemôžem odpustiť aspoň jedno: Rip..

Mám tých zážitkov viac, ale teraz sa mi ich nechce písať. Aj tak myslím, že v týchto dvoch som sa dosť rozpísala. 'Sorry' Ďakujem za každú odpoveď!!!
Naposledy upravil Nessie dne 13 srp 2010, 09:49, celkově upraveno 2
Človek, ktorý nie je ochotný pre niečo zomrieť, nie je zrelý pre život.
Nessie
Školák
Školák

Re: Namýšľam si to, alebo to boli naozaj duchovia?

Příspěvekod .Sh4rp » 11 srp 2010, 14:21

Podľa mňa to bol jednoznačne duch, zvieratá také veci dokážu vicítiť. Tvoj uja mal k tomu miestu nejaké puto, zrejme to bude on keďže nezomrel prirodzene.
.Sh4rp

Příspěvekod mraban » 11 srp 2010, 14:22

Ahoj nessie urciite sa najde niekto co ty poradi a kludne sa rozpis ;) mna celkom zaujimaju taketo clanky a este ak budes chciet tak napis nieco o svojej mame..spomynala si ze je medium tak ma zaujima ako sa to u nej prejavuje a tak..a este by ma zaujimalo ze ci po tom vysveceni to prestalo
mraban
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 11 srp 2010, 18:52

tvoje mamka měla stoprocentní pravdu,někdy se duchové vracejí na místo které,
mají rádi,ale ty jsi zareagovala na jedničku,v tom,že jsi posvětila tu sochu a
modlila se necítila jsi se naštvaná a to bylo jen dobře.
ale stím neznamým číslem mě se to stalo osobně dvakrát za dva dny!
a věr není to náhoda,ten malý chlapec byl taky duch a chtěl ti něco zdělit.
mě se taky pokouší něco kontaktovat,tak to jsem zvědavá co z toho zase
vyleze!!sleduj to dál tvůj pejsek tě věrně hlídá to je nejdůležitější.
kdyby se něco dělo dáme to spolu pryč.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod elmen » 11 srp 2010, 21:47

pokud ten telefonát skutečně byl duch pak by to mohla byt past protože pochybuju že 6ti letej (kluk)duch má tak velkou moc aby ti zavolal do hrubo-hmotného světa....
elmen
Školák
Školák

Příspěvekod Nessie » 11 srp 2010, 22:15

.Sh4rp: Viem, práve preto som sa tak bála. :( Ale príde mi zvláštne, že zo všetkých našich zvierat, ktoré máme (mačku, psa, králika... a rybyčky xD) žiadne nikdy nezareagovalo tak ako pes. A my sme s mamou ešte polemizovali nad tým, že ma možno len prišiel pozrieť, keď ma mal tak rád. No, nevieme...
maban: Ďakujem. :) No, keď ale ja si nemôžem pomôcť. Toto je jediné miesto, ste jediný ľudia, ktorým sa tu môžem vyrozprávať. Nechcem tým povedať, že nemám priateľov, nie, práve že ich mám veľa, no nie je medzi nimi ani jeden (alebo o ňom neviem), ktorý by veril na nadprirodzeno. Už len keď sa ich spýtam na to, či veria na duchov, majú o zábavu postarané a ja vyzerám ako *CENSORED*. Tam to proste nejde. A s mamou sa nemôžem tiež vyrozprávať až tak do sýta, ako by som potrebovala, keďže jediné, v čom mi môže poradiť sú veci o duchoch a čiastočne o snoch. Napríklad som jej pred pár dňami nemohla povedať: ,,Heej mami! Vieš čo? Skoro som astrálne vycestovala, to je čo?" alebo ,,Mamii, vieš čo? Ja som sa normálne zasa dostala do spánkovej paralýze a videla som Samaru!" ... Skrátka som veľmi vďačná za všetko, čo mi táto stránka a vy poskytujete.. :)
No a o mojej mame.... Tak, v sekcii -Ste tu noví? Predstavte sa nám- som už o sebe napísala a napísala som tam, že sa v našej rodine dedí schopnosť média. Zdedí ju vždycky najmladšia dcéra, v tomto prípade si nie som istá mojou prastarkou, no moja starká a mama toto ,,pravidlo" potvrdzujú. A pravdepodobne to začína aj u mňa ( tiež som najmladšia ), i keď musím povedať, že médium ako také, nie som ani zďaleka a mám dosť silné pochybnosti či aj budem. xD Táto dedičná schopnosť, ktorú tu opisujem, do seba zahŕňa následovné:
Sny o budúcnosti, ktoré sa v cca 90% stanú skutočnosťou, videnie a cítenie duchov, komunikácia s duchmi cez sny, poslanie modlenia sa za pokoj mŕtvych a čo som si všimla na sebe, silná intuícia a pravdepodobne aj schopnosť zvýšenej koncentrácie, čo sa týka určitých schopností ( napíklad na prví pokus som dokázala určité veci, ktoré iní skušali o mnoho dlhšie ) ... Keď ešte niečo zistím, napíšem. :)
A no, myslím že áno, po vysvätení to prestalo. ( Nechcem ale nič zakríknuť... )
Pentagramové oko, ďakujem ti za reakciu, i keď ma popravde znepokojila, aspoň teda ten 4. riadok od dola určite... S Tinkom to je teda naozaj pravda, on nás všetkých stráži, je to proste naše zlato. :) Ale teraz išiel preč na niekoľko dní, tak sa cítim ... nesvoja. :( Chýba mi...
Vrátim sa na začiatok správy. Tak sme mali teda naozaj pravdu. Ale nesedí mi to v tom, že moja mama s ujom Mariánom komunikovala cez sen. Dozvedeli sme sa, že je na druhom svete a podľa nej vypadal spokojne... až šťastne. Môže teda duch prísť na Zem aj keď má na druhom svete pokoj a žije tam svoj život? A ani nevieš ako ma potešila tá pochvala. :-) Jediné, čo mi je teda v tom prípade ľúto je, že som tak neurobila aj v prvom prípade. :( Urobila by som tak správne aj vtedy, či? ( Tým myslím, či by som toho ducha nenaštvala... )
A s tým prvým prípadom... Ak to bol naozaj duch a chcel mi niečo zdeliť, prečo mi to nepovedal za tie tri razy, kedy som mu zdvihla? Prečo komunikoval až s mojou sestrou? A čo by mi vlastne mohol zdeliť? Bola som vtedy naprosto normálne, školopovinné dievča. Vlastne, to môžem povedať aj prítomnom čase, odhliadnuc od tých častých spánkových paralýz, lucídnych snov, intuície....Ale môžem povedať, že som nikdy, opakujem nikdy v živote nevyvolala duchov (ani to nehodlám urobiť) a nikto známy mi nezomrel... Tak vážne teda neviem, čo by mi chcel povedať... Ale... Desí ma to.. :( A na koniec ti poviem to, čo som ti už hovorila. Ďakujem za tvoju ochotu, hádam to vyháňanie ale nebude treba...
Elmen: Past??!! Ako myslíš že past? ... :(
Bože chráň...
Človek, ktorý nie je ochotný pre niečo zomrieť, nie je zrelý pre život.
Nessie
Školák
Školák

Re: Duchovia (?)

Příspěvekod PalinoBA293 » 12 srp 2010, 13:33

Mne sa v noci zas sam od seba zapina pocitac aj ked je napr 5 hodin vypnuty pred tym ako idem spat a aj televizor, nechapem ... R.I.P cinska elektronika !no1
PalinoBA293
Školák
Školák

Příspěvekod mraban » 13 srp 2010, 12:50

Tak nessie mame spolecneho toho vela napriklad nasteva "ducha",lucidne sny, a dokonca sa mi tiez plnia sny a to astralne cestovanie.. ale tomu sa uz nevenujem lebo odvtedy mavam az prilis castu spankovu paralizu a aj ked viem ze sa jej netreba bat tak niekedy mam fakt velky strach :) sice kazdemu tvrdim ze nemam ale to len kvoli tomu aby nemal strach aj ten druhy :D pri nej mavam pocit ze nie som v miesnosti sam a ze nieco dost zle je tam somnou :) a inokedy som zase pokojny a citim sa bezpecne..to je vsetko o psychike podla mna..uz som ju nemal asi dva tyzdne a uz by nemusela prist vobec :) ja ked uz citim pred spanim alebo v noci ked sa prebudim a zase zaspavam ze na mna prichadza tak sa idem prejst napijem sa vody a mam pokoj :)
mraban
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 13 srp 2010, 19:21

nessi-někdy se dějou věci kterým ani sami nerozumíme.
ale pokud ti to nějak neubližuje tak to je v pohodě.
já si nemyslím,že přichazejí pokud jsou spokojený tam u sebe.
vždycky to má svůj důvod.je to zvláštní.moje dcera viděla vlka
ze zelenýma očima svítily mu oči.
od té doby se nechtěla koupat dole v koupelně.
a je pravda,že se tam děli různé nevysvětlitelné věci.
ale já se duchů opravdu nebojím,jsem v pohodě.
i snima můžu komunikovat.
takže pokud ti to bude dělat nějaké problémy-
pomůžu ti ráda.

palino-zkus to zapisovat jestli je to pořád ve stejný čas!
není důležité,že je to čínská elektronika.
myslíš si sám proč tomu tak je???
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod PalinoBA293 » 14 srp 2010, 15:26

pentagramove očko :)

neviem preco to tak je , ale minule som si uvedomil, ze to moze byt nieco ine ako len porucha, neviem co.
mam dost komplikovanu psychiku,viem ju otvorit ale aj uplne zablokovat. ked si poviem ze to je len elektronika tak sa nic nedeje , mozno to skusim trosku viac preskumat ale teraz mam plany prejist miesta na slovensku a v cechach svoj byt odlozim na neskor :)
PalinoBA293
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 14 srp 2010, 20:12

Chceš chodiť po svete a duchov máš možno pred nosom, to máš veľmi komplikovanú pyschiku. !0080!
.Sh4rp

Příspěvekod PalinoBA293 » 14 srp 2010, 20:33

Chcem obehnut cechy a slovensko a navstivit najstrasidelnejsie miesta , vsetky domy a budovy , opustene , stare, hlavne tie o ktorych sa rozpravaju legendy zial , neviem najist ziadnu partiu , ani len cloveka, ktory by do toho siel so mnou 's6447'
PalinoBA293
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 14 srp 2010, 21:27

Skús astrálne cestovanie, možno tm uvidíš veci zaujímavejšie ako v starých domoch.
.Sh4rp

Příspěvekod PalinoBA293 » 14 srp 2010, 23:01

ani len netusim co to je , skusim to , ale musim si to najskor nastudovat
PalinoBA293
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 15 srp 2010, 09:32

Keď chceš niečo hardcore, tak možeš íst sem http://www.carovani.cz/idovsky-cintorin-t3109.html !43! !diablo! Ale mal by si sa poriadne pripraviť 'k2'. Lebo keď na teba nečo vybehne, tak ti to može aj ublížiť. '23' (Nože neber tým možes napichnút akurát sám seba.) Ked chceš vedieť de to je napíš PM. 's220'
.Sh4rp

Příspěvekod pentagramové oko » 22 srp 2010, 14:11

sh4rp-to jsi mě teda pobavil protože máš úplnou pravdu.
kdo to chce navštívit tak se musí pořádně připravit. '21'
protože to je teda něco.. 's7292' '36' '36' '36'
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Duchové a poltergeist