Ahoj,budu ráda za každé Vaše názory...sama si s tím nevím rady..
Někdy od září-října se u nás v domě necítím dobře.Ale je to jen tehdy,jsem-li doma sama.Když je tam se mnou otec,přítel kdokoli tak se cítím normálně.Ale když jsem tam sama,necítím se dobře ve svém pokoji a v obýváku.Mývám nevysvětlitelný pocit,že tam nejsem sama.Občas když se za sebe ohlédnu vidím černou postavu,která ale hned zmizí.Není to jen večer,ale i během dne.Jsem v klidu až když jsem pryč z baráku.Nikušenostido v tomto domě nebydlel před námi,je postavený v roce 1998 a bydlíme tam od té doby jen my.Zmínila jsem se o tom co se mi dějě známé a ty mi poradila ať si s tím duchem nebo co to je povídám.Tak když jsem večer přišla domu,tak jsem si s ním začala hezky povídat.Vyprávěla jsem mu co jsem celý den dělala,jak jsem se měla,co dělal on atd...Nic zlého.Potom jsem mu popřála dobrou noc a šla spát.Druhý den jsem vstala,oblékla se a jela do Prahy.Zrcadlo které mám sundavací jsem si dala na stejné místo jako vždy a to ke skříni o kterou jsem to zrcadlo opřela.Večer jsem přijela domu,doma nikdo nebyl,ani otec a když jsem přišla do pokoje tak jsem měla zrcadlo opřené o sedačku.Tak jsem si s ním znovu povídala a druhý den jsem měla věci znovu přestěhované.Od té doby si s ním nepovídám,díky téhle zkušenosti.Do té doby,než jsem si s ním začala povídat bylo vše celkem v pořádku a nestěhovaly se mi věci sami.Když večer usínám,slyším u sebe v pokoji zvuky,divné zvuky.Někdy jako když někdo někoho táhne po koberci,někdy jak kdyby mi někdo nad hlavou na půdě,občas se mi mihne stín u postele.Prosím o Vaše rady,sama si s tím nevím rady.Děkuju