Nedokážu si to vysvětlit

Máte nejaké zážitky?

Nedokážu si to vysvětlit

Příspěvekod veru012 » 04 led 2010, 19:41

Ahoj,budu ráda za každé Vaše názory...sama si s tím nevím rady..

Někdy od září-října se u nás v domě necítím dobře.Ale je to jen tehdy,jsem-li doma sama.Když je tam se mnou otec,přítel kdokoli tak se cítím normálně.Ale když jsem tam sama,necítím se dobře ve svém pokoji a v obýváku.Mývám nevysvětlitelný pocit,že tam nejsem sama.Občas když se za sebe ohlédnu vidím černou postavu,která ale hned zmizí.Není to jen večer,ale i během dne.Jsem v klidu až když jsem pryč z baráku.Nikušenostido v tomto domě nebydlel před námi,je postavený v roce 1998 a bydlíme tam od té doby jen my.Zmínila jsem se o tom co se mi dějě známé a ty mi poradila ať si s tím duchem nebo co to je povídám.Tak když jsem večer přišla domu,tak jsem si s ním začala hezky povídat.Vyprávěla jsem mu co jsem celý den dělala,jak jsem se měla,co dělal on atd...Nic zlého.Potom jsem mu popřála dobrou noc a šla spát.Druhý den jsem vstala,oblékla se a jela do Prahy.Zrcadlo které mám sundavací jsem si dala na stejné místo jako vždy a to ke skříni o kterou jsem to zrcadlo opřela.Večer jsem přijela domu,doma nikdo nebyl,ani otec a když jsem přišla do pokoje tak jsem měla zrcadlo opřené o sedačku.Tak jsem si s ním znovu povídala a druhý den jsem měla věci znovu přestěhované.Od té doby si s ním nepovídám,díky téhle zkušenosti.Do té doby,než jsem si s ním začala povídat bylo vše celkem v pořádku a nestěhovaly se mi věci sami.Když večer usínám,slyším u sebe v pokoji zvuky,divné zvuky.Někdy jako když někdo někoho táhne po koberci,někdy jak kdyby mi někdo nad hlavou na půdě,občas se mi mihne stín u postele.Prosím o Vaše rady,sama si s tím nevím rady.Děkuju
veru012
Školák
Školák

Re: Nedokážu si to vysvětlit

Příspěvekod Pér » 06 led 2010, 18:07

Co Tebe napadlo? Napiš něco o sobě. O čem přemýšlíš, tvoje pocity, obavy, strachy, stíny....
Pér
Školák
Školák

Příspěvekod veru012 » 07 led 2010, 16:03

Nevím,nejsem si jistá.V červenci mi zemřel děda.Někdo říká,že by to mohl být on,ale já nevim.Když jsem doma,tak jediné mé pocity jsou strach a bezmoc..nic s tím nemůžu dělat.Včera jsem měla další ,,zážitek"..seděla jsem ve vaně a koupala se a najednou jsem cítila jak se někdo dotkl mé nohy.Ale nikdo v tu chvíli v koupelně nebyl.Dnes ráno,když jsem se oblékala,tak jsem cítila jak mi někdo dýchl na tvář...byl to hrozný pocit.Když u mě cca před 10 dny spal přítel,tak ještě předtím než jsme šli spát cítil,jak mu někdo poklepal na rameno.Ale přitom já jsem stála před nim a nikdo jiný už tam nebyl..Někde jsem se dočetla,že to co se mi děje způsobůjí mé pocity a to jak já se cítím.Posledních pár měsícu-od října se mi moc nedaří a tak nějak jsem stále v depresích.Nemám strach když jsem doma s někým.Třeba když jsem večer doma s tátou tak jsem v pohodě.A nic necítím..tedy až do včerejška.Včera to bylo tal silné,že i přesto,že byl doma táta tak jsem cítila,že tam něco je...
veru012
Školák
Školák

Příspěvekod Pér » 07 led 2010, 17:05

Osobně žádné takové zkušenosti nemám, ale napadlo mě to samé, když jsi napsala, že ses někde dočetla....určitě na to i často myslíš. Myšlenka ať hezká nebo i plná obav a strachu přináší v určitý čas své ovoce. Nepodléhej těm pocitům beznaděje a strachu a snaž se myslet a cítit více pozitivně, určitě to umíš. Najdi si něco krásného, naplň s tím svůj momentální život. Přemýšlej o pěkných věcech, zajímáš se třeba o duchovno? Přivolej si ty pěkné věci, události, prožitky a zážitky.....mysli na ně! Máš nějakou víru? Věříš?
Pér
Školák
Školák

Příspěvekod veru012 » 07 led 2010, 19:34

Já nevěřím popravdě v nic.Víru nemám.Ale už jsem to zkoušela představovat si něco hezkého.Ale zkusim to znova.Někde jsem se dočetla,že to vyvolávají i pocity puberťáků,ale to já nejsem.Kdyby to byl děda,tak by mě takhle nestrašil...
veru012
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 07 led 2010, 20:09

Je zvláštní, že zrovna 2 dny poté, co jsi se nám svěřila o tomto problému se právě včera stala ta osudná záležitost. Něco se ve vaně dotklo tvé nohy i když byl táta doma. Shodou okolností jsi nám napsala, že s někým doma je to ok a bez problému a od října se to nikdy nestalo. Náhle ale, 2 dny poté, co jsi se zmínila se stala právě tato zarážející událost. Noooo kdybych si nepřišel na tohle, věřil bych na ducha. A věř, že člověk v sobě může hodně pocitů vyvolat. Třeba je to jenom tvoje mysl... Touha po doteku to nebude, 1. máš ho od přítele, 2. nestrašilo by tě to. Možnost, že se jedná o ducha nevylučuji a rozhodně tě nechci urazit. Stále věřím, že existuje možnost, že právě VRAHEM JE DUCH!... 'kiss'
lykantrop

Příspěvekod lykantrop » 07 led 2010, 20:10

K tej víře, pokud si myslíš, že věřit znamená přijmout náboženství, pravidla a zvyky, tak jsi na omylu. K víře nemusíš mít náboženství, to jen spojuje lidi, mění a utváří společnost, posiluje ducha a víru a nazývá boha jménem...
lykantrop

Příspěvekod Pér » 08 led 2010, 09:37

Každý věří, každý má víru. Budu se opakovat, ale víra je jen slovo, které má obsah a ten je důležitý. Ty musíš věřit, že se těch svojich současných nezdarů, stínů a duchů, nepříjemných pocitů a myšlenek zbavíš. Tedy jestli chceš. Nepochybuj, všechno má svoje řešení.
Pér
Školák
Školák

Příspěvekod Pér » 10 led 2010, 12:48

Možná, že je to opravdu duch tvého dědy a chce Ti dát nějak najevo, že je stále s tebou, že je pořád nablízku. Ale ty si to zatím nedokážeš vysvětlit, máš strach a obavy. Asi Tě odchod tvého dědy hodně zasáhl a proto se stalo to, co se stalo. Zkus zjistit, jestli je to opravdu jeho duch. Vymysli si nějaké znamení. Přej si, ale jen sama pro sebe, aby zase něčím pohnul nebo přemístil, třeba i vícekrát, popřemýšlej o tom. Možná je to úplně jinak, ale chci aspoň trochu pomoci.
Pér
Školák
Školák

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 01 úno 2010, 19:26

No tak po prvé radím pokial si si chceš biť istá že či tam niečo je povedz mu prikáž mu skôr aby dal znamenie že tam je pokial dá znamenie vie aj komunikovať ... najlepšie je to v noci ked ides spať nehovorím o vyvolavani ani nic podobne pokial bude ochotny tak sa ti vtrie do mysle popripade do sna a narovinu ti bud zneprijemny sen tym co chce alebo sa ta jednoducho opyta co chce...
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 06 čer 2010, 23:27

jak to popisuješ pokud by to byl příbuzný tak by jsi neměla mít divný nebo špatný pocit.máš deprese a nic se ti nedaří.zapal santalovou tyčinku,všechno vysvět svěcenou vodou,u tebe to vypadá na ducha se špatnou energií,který funguje jako energetický upír.musíš se zbavit strachu,a to je někdy to nejtěžší!když budeš doma sama,pouštěj si bud hlasitou hudbu nebo církevní-to duchové nesnašejí!mělo by to zmizet,pokud né napiš mi.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Duchové a poltergeist