Negativní energie, Duch či co

Máte nejaké zážitky?

Negativní energie, Duch či co

Příspěvekod Pether » 27 úno 2011, 00:27

Nevíte někdo jak normální bezpečnou cestou si popovídat s duchem kterého cítíte u sebe v pokoji ? Už se mi nechce vkročit do mého pokojíčku protože ta věc to tam snad energeticky ovládá vždy kolem 23-3 ráno hodiny ráno a nemám v tom pokoji dobré spaní ve snech sme asi slabší že ?
Pether
Školák
Školák

Re: Negativní energie, Duch či co

Příspěvekod pentagramové oko » 27 úno 2011, 00:47

To co tu popisuješ už delší dobu sleduji u vícero lidech aniž by znali,
nemusí to být duch ale ve snu můžeš být propojený s astrálním světem,
kde tě něco otravuje anenechá tě to spát,zkus následující postup,
vezmi malé zrcadlo a umísti ho z venku na tvé dveře pokoje,pod postel
dej rozmačkaný česnek a ven na parapet dej cibuli oloupanou,nic nedej
na to,že se ti to bude zdát podivný,můj velmi dobrý kamarád zahnal
tímto astrál od něj daleko.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Pether » 27 úno 2011, 00:52

Ale já si myslím že to není sen mám pocit že to asi nevědomě dělá mámi ségra protože moje mamka je taková strašně hodnej a mírumilovnej člověk a ona je plná závisti, a zlobi střašně zajímává ženská která už jednou opustila tenhle svět byla něco přes měsíc v kómatu. Oni dřívě mali spor o tenhle barák ale nakonec mamky ségra ustopila protože tady stejně není a na barák nepřispívá tak já hostuji její pokoj a starám se jí o to udělal sem jí tam plovoučku a ták a když přijede tak má kde spát ale zničeho nic zapraská televize, obrazovka od počítače, a tak za 4 minuty skřín a potom se vyvalí ta hnusná zima od páteře já už tam radši ani nechodím mám z toho divný pocit
Pether
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 27 úno 2011, 00:55

znamená to,že ti něco nepřeje takže by to mohlo být její astrální dvojče,
které se na tebe podvědomě napojuje tím víc zkus to zrcadlo a uvidíš sám.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Pether » 27 úno 2011, 01:00

No je fakt že sem z toho pokoje úplně zrcadlo odstanil a říkáš že by to mohlo pomoct ?
Pether
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 27 úno 2011, 01:02

dej ho před dveře nahoru nad dveře a může být malé jak je to tu napsané nic nedělej
jinak a uvidíš.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Pether » 27 úno 2011, 01:08

je nějáký způsob jak zjistit kdo to dělá?
Pether
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 27 úno 2011, 01:12

to by ti řekl ivan.r právě tu je zeptej se ho do sz
já jsem moc vytížená ted jinými okolnostmi,takže
bych se nemohla tolik soustředit.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Pether » 27 úno 2011, 01:16

tomu už sem psal i přes e-mail sme si psali chce po mě rukou nakreslený pudorys bytu ale já nemám scaner tak nevím jak to mám udělat
Pether
Školák
Školák

Příspěvekod Pether » 27 úno 2011, 01:23

Nechám to na pozdějc seš fajn jdi se taky vyspat...
Pether
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 27 úno 2011, 01:24

tak ho namaluj tak jak to máš doma a napiš do toho tady mám koupelnu,jídelnu,chodbu atd.
v pohodě jsem noční pták.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod chmatak » 27 úno 2011, 10:55

návod na komunikaci s duchem : Nejdříve si opatříme tři staré nebo nové, pokud možno stejně veliké obruče ze sudů o
dostatečně velkém průměru, aby se do nich pohodlně vešel člověk.Dále vidličnatou lískovou větev o síle asi 1,5 cm dlouhou asi 25 až 30 cm.Malé diference rozměrů nehrají roli, protože větev slouží pouze jako vodič energie.
Dále je potřeba kousek nové nebo svěcené křídy. Byla-li použita, pak pouze k psaní znaků tří králů K + M + B na dveře, jak je to v mnoha katolických zemích zvykem. Podmínkou je, aby byl měsíc v úplňku. Ten, kdo se již v magii orientuje, může na podporu těchto jednoduchých pomůcek použít jiných, resp. odpovídajících postupů. Uvedené plně postačí začátečníkovi k prvním pokusům, které budou, až na vzácné výjimky, při aspoň trochu dobrých dispozicích vždy úspěšné. Příliš mnoho složitých pomůcek při jednom experimentu představuje pro začátečníka tříštění sil místo jejich koncentrování. Když se experiment podaří, je možné odpovídající inteligence opětovně přivolat. Pokud někdo za sebou ještě nemá žádný úspěšný pokus, těžko by sám správně porozuměl obšírnému popisu působení těchto sil. Následující obrázek představuje část první obruče. Křídou uděláme znamení kříže. Pak následují značky č. 2-8 a pečeť č. 9, dále značky č. 10-18 a konečně kříž č. 19. Před počátečním a konečným křížem následují vždy pečetě č. 20 a 21. Prázdné místo vyplní kříže
tak, aby první začal po pečeti č. 21 a poslední navazoval na pečeť č. 20. alší dva kruhy se křídou popíší značkami +I+H+S+I+H+S -----. Asi 3 až 5 minut před
půlnocí se obruče položí ve tvaru trojúhelníku na křižovatku. (Mělo by se na ní křižovat více cest.) Přední kruh musí ukazovat k jihovýchodu. Těsně před úderem dvanácté hodiny se
postaví evokatér doprostřed předního kruhu a drží proutek za oba konce tak, aby jeho špička byla rovnoběžná s pečetí č. 9. Vyčkav posledního úderu hodin, začne hlasitým, zvučným
hlasem evokaci: “Při Adonaji, nejmocnější síle Universa, zaklínám tě Astaroth (nebo jméno jiného volaného ducha), ihned se zjev!” “Poroučím ti při své krvi, ihned se zjev!”
“Astaroth, zaklínám tě silou Adonaje, poroučím ti při své krvi, ihned se zjev!” Ačkoli fenomény vypadají někdy děsivě, nesmí se operatér bát. Trojúhelník zajišťuje dostatečnou ochranu, i když stíny dotírají na kruhy. Když se fantom přiblíží, je možno vyzvat démona, aby se učinil viditelným a aby mluvil, což se pak většinou stane. Další záleží na tom,
jaký cíl experimentátor sleduje. Musí si dát pozor na hrozící nebezpečí a úklady a nesmí uzavřít s temnými silami smlouvu, která by ho dříve nebo později nenávratně strhla do strašlivého chaosu. Smí pouze ukojit svoji žízeň po vědění a musí usilovat, aby tyto síly ovládl pro svůj vlastní duchovní růst, nikoli aby jimi byl sám ovládán. Stává se zřídka, že by
se při tomto pokusu nezjevil démon už při třetím vyvolávání. Někdy je však potřeba opakovat experiment po více nocí, než se dostaví výsledky. Nelze podat jasný přehled možných překážek. Protože však jsou pro úspěch rozhodující duševní kvality evokatéra, je třeba hledat příčinu v první řadě ve vlastních duševních sklonech. Kdo se s neochabující trpělivostí stále snaží přijít věcem na kloub, objeví brzy každou chybu a odstraní všechny překážky. Zabrání se tak i záměně myšlenkového výtvoru se skutečným astrálním zjevem, takže nemůže dojít ke klamu. Experimentátor nechť nezapomíná, že podmínkami pro vyvolání démonického fantomu jsou pevná vůle a neotřesitelná důvěra ve vlastní sílu. Proti takovým démonickým silám a vlivům, u nichž hrozí, že začnou být nebezpečné, má evokatér silnou zbraň ve své vlastní pevné vůli a myšlenkách, kterou jim může čelit. Propuštění
Důležité je vyvolané síly opět propustit, jinak by mohly evokatérovi těžce uškodit.

Propouštěcí formuli je třeba vyslovit i tehdy, když se při experimentu nedostavil žádný pozorovatelný výsledek. Evokatér mohl do své blízkosti přivolat temné síly, byt neviditelné.
Slovo “Adonaj” působí nejjistěji. Také když je evokatér díky nějaké svojí neopatrnosti vyvolanými bytostmi zaskočen, přinese mu následující, třeba jen v duchu intenzívně
vyslovená, formule vysvobození: “Adonaj je silnější všech bytostí, při Jeho jménu odejděte ode mne, zlé moci!” Obvyklá propouštěcí formule je tato: “Astaroth, děkuji ti za ochotu a prosím té, aby ses vrátila do své říše.” “Zaklínám tě, Astaroth, při síle a moci Adonaje, opusť mne a mé okolí a zjev se, až tě znovu zavolám!” Po tomto propuštění může operatér vystoupit z kruhu.
Je to převzato z knihy Josefa Duura, nic jsem z návodu nepozmněňoval.
Obrázek Obrázek Obrázek
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Pether » 27 úno 2011, 11:11

Je to velmi zajímavý ale sám bych to asi nezvládl už jenom opatřit si ty obruče mi dělá problém
Pether
Školák
Školák

Příspěvekod chmatak » 27 úno 2011, 12:36

jasný :-))) ale kdyby náhodou : http://www.astahl.cz/index.php?id=11 :-))
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod pentagramové oko » 27 úno 2011, 14:27

astral si stáhl dobře ale ten návod není pro nováčky a má to svoje pro a proti.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod chmatak » 27 úno 2011, 14:29

pentagramové oko píše:astral si stáhl dobře ale ten návod není pro nováčky a má to svoje pro a proti.

mám tu knihu doma a tam autor právě tento rituál nabízí že je vhodný pro začátečníky.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Další

Zpět na Duchové a poltergeist