Nemoci duše i po smrti?

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Nemoci duše i po smrti?

Příspěvekod chmatak » 01 led 2011, 19:48

Napadla mě taková věc. Co si myslíte o tom, když se zeptám na toto: Vemte si že máte třeba babičku, babička žije, je super, všechno ok, ale pak to přijde, babičce začne blbnout v hlavě a to z důvodu stařecké demence, artrosklerózy a bůh ví čeho, babička Vás nepoznává, začne si žít v jiným světě, začne být agresivní, zlá apod. Babička umře a teď přichází to co mě zajímá, bude babička jako duch taková jako když byla zdravá a tzv. jí to myslelo, nebo bude přesně taková jako před smrtí, tedy zlá, atd. Nemoci těla jsou jasné, i když budeme celý postižený a umřeme naše duše se odprostí od těla a žádný handicap nepřichází teda v úvahu, ale jak to je s duší, pokud třeba teď jsem normální, do roka u mě propukne třeba schizofrenie, za dva roky umřu, bude moje duše zatížená schizofrenií, nebo ne? Co myslíte?
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Re: Nemoci duše i po smrti?

Příspěvekod pentagramové oko » 02 led 2011, 02:58

Tak to je oříšek,ale mělo by se to počítat dohromady,
né jenom konec takže já si myslím,že to neodejme nemocný
i na duši.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod bella » 02 led 2011, 04:32

To by jako duch po smrti mohl být bláznivý?
Strašná představa,protože by mohl nadělat ještě
víc neplechy. '36'
bella
Ban
Ban

Příspěvekod ivan.r » 02 led 2011, 08:17

Nic na světě se neděje náhodou, nicméně schizofrenie má několik důvodů vzniku. Ale duše jež přejde do dalšího života nebude zatížená schizofrenií, či jinými duševními chorobami. Musíš vzít do úvahy minulé životy babičky, současný její život, jak žila, kde žila a jestli to taky není způsob jejího odchodu, ale to se vracím na začátek, důvod vzniku schizofrenie. Ale duše bude čistá, schiz. je choroba mozku ( fyzičnu ).
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod zombie » 02 led 2011, 15:56

Díky,čekala jsem kdy konečně odpovíš,už tu moc chybíš.
Tvoje názory si velice ráda čtu.
víra k víře pomáhá.
zombie
Ban
Ban

Příspěvekod ivan.r » 02 led 2011, 21:23

Díky moc, je to pragmatické... nestíhám. :-)
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod chmatak » 02 led 2011, 23:39

to by dávalo smysl, že smrtí se duše očistí, dobrej názor.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod pentagramové oko » 03 led 2011, 00:04

Ivan tomu hodně rozumí,jenže pomáhá velmi hodně lidem,
je jak se říká na roztrhání takže přiznal nestíhá,nedivím se
mu. !023!
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod ivan.r » 03 led 2011, 07:26

Děkuji Vám moc vážím si toho, zapomněl jsem poznamenat, že vše je zaznamenáno v karmě a to jsem nedostatečně vyjádřil v té větě:" ...jak žila". To znamená, že vše co jsme "prováděli" v dobrém i ve zlém, je zaznamenáno a podle toho budeme žít ty další životy.
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod soyss » 03 led 2011, 22:45

ja si myslím a aj viac ľudí čo sa o toto zaujímalo mi to potvrdilo, že človek čo umre, tak ako dušu ho nič netrápi. Pretože fyzickú schránku s problémami opustil a tým pádom sa všetkého zlého čo ho bolelo zbavil. A už je len ako zhmotnená energia :) moj názor a aj pár ľudí ešte 's220'
Každá minca má dve strany, aj to zlé je na niečo dobré, buď na rany nachystaný a nebudeš cítiť bolesť... Úsmev zakryje slzy, no nezakryje modriny na srdci... Ten život je naozaj ťažký, pekné chvíle sa strácajú, ako slzy v daždi... Sú proti tebe všetci, pre ľudí si smiešny, no ty pevne ver si, si jedinečný... Ak máš malé plány, máš malé aj výsledky... Rob čo chceš, nie to čo Ti povedia, tráp sa na vlastných nohách, len neži na kolenách... Cesta k úspechu je ťažká ako olympijský slalom... Nuly Ťa môžu uraziť, hanobiť, ponížiť a dokážu urýchliť tvoje stúpanie do výšin... Túžba zničí rozum, choď na proti sláve, vykopnú Ťa dvermi, oknom sa vráť naspäť... Je jedno kto si a z akej si diery, lebo každému sa stane iba podľa jeho viery... Môžeš zmeniť svet, stvoriť aj zničiť.
soyss
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod pentagramové oko » 03 led 2011, 23:01

Já jsem četla knihu napsanou duchy kde píší,že
ne všichni duchové se dostanou k ráji,počítá se jaký
byli a jak žili.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Arpaix » 26 bře 2011, 13:59

Choroba tela, skisofrenie, ci Alzheimerova choroba je choroba telesne schranky.
Po smrti Duch jiz netrpi temito nemocemi. Nemoce, a i dusevni jsou priciny minulych zivotu,a tresty za nektere veci ktere mozna babicka mela na svedomi v minulych zivotech.
Tesne po smrti je Duch jeste vazan " perispiritem", ktery je takove fluidum,a ktery spojuje jeste nejaky cas Ducha s telem. Jsou vsak i nektere pripady, kdy Duch opusti telo jiz pred fysickou smrti.
Duch netrpi zadnymi chorobami. Duch neni zatizen chorobami fysickych organu, jako mozek, nervova soustava.
Vase babicka jiz netrpi!
Stava se v pripadech napr. dlouheho umiraji na Alzheimerovu chorobu, ze Duch se jiz oddelil,ana posteli lezi jen telo, nefunguji jiz organy, clovek je ve vegetativnim stavu,ale funguje srdce..Duch jiz muze byt jinde, a muze i videt sve byvale chradnouci telo, nebot Duch je jeste svazan s telem perispiritem ( fluidem), Duch jeste v tomto stavu neni uplne svobodny, nebot jeste nenastala uplna smrt!
Clovek v tomto stavu jiz ale neciti utrpeni tela, srdce pomalu bije a kdyz prestane bit, nastava uplna smrt...az potom zacne spojeni Ducha s telem pomalu slabnout..ne rychle. Tento proces muze trvat hodiny, ale v nekterych pripadech smrti i tydny a dokonce i mesice. Jsou jiste typy umrti, kdy Duch muze zakusit i hruzy rozkladu tela. Jedna se vetsinou o umrti pri sebevrazde.
Ale toto neni pripad Vasi babicky. Jeji telo je nemocne, kdyz se Duch osvobodi on tela, je zdravy. Ona muzei tesne pred koncem tohoto zivota videt sve minule ale i budouci zivoty. Tak jak to je ve snu, kdyse Duch castecne osvobozuje od tela a my vidime sny, ktere si nedokazeme vysvetlit- jedna se o nase minule,ale nekdy i naznak budouciho zivota. Budte klidny, babicka jiz netrpi. Nebot Duch jsi,a v Ducha se opet navratis po tomto telesnem zivote.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod chmatak » 26 bře 2011, 14:37

velmi zajímavá odpověď, teď by mě ale zajímalo co si myslíš třeba o tom, když někdo umře, tak na čem závisí, jestli se hned převtělí do nějakého nového těla, nebo tu je nějakou dobu a pak se převtělí, nebo se nepřevtělí vůbec a zůstane tu a nebo se stane součástí universa a zmizí, jak já se dozvím, že třeba moje babička je už převtělená, nebo není, pokud bude už převtělená tak se s ní spojit nemohu ne? to by znamenalo, že se může spojit jen s někým a sám pořádně nevím s kým, že? Nebo to funguje tak, že i když se převtělí, tak nějaká část jejího já zůstává tady někde? v tomhle mám docela zmatek,je tu tolik vysvětlení, ale všechny se navzájem vylučují, že se v tom ztrácim.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Arpaix » 26 bře 2011, 15:07

Vse zavisi na minulych zivotech a vyvoji Ducha.
Jsou duchove 1. kategorie- cisti Duchove, kterym rikame jako Andele. Toto jsou jiz ocisteni duchove, kteri nemaji potrebu jit do fysickeho tela. Tito Duchove jsou jiz ocisteni od hmoty a jsou cisti, Dobri Duchove. Tito mohou obyvat kteroukoliv z planet. Bud zemi nebo i jine planety. Tito maji primy vztah s Bohem, tito cisti Duchove vidi Boha.
..........
pak jsou Duchove 2. kategorie, kteri jsou jiz castecne ocisteni, vyviji se, jsou na vyssim stupni vyvoje, ale jeste nejsou zcela dokonali a pro dokonalost potrebuji dalsi reinkarnace.
Pka jsou Duchove 3. kategorie, nizci,kteri maji i zlost, zavist,a spojeni s timto svetem, tak jako meli za fysickeho zivota. Tito Duchove nas mohou i " strasit", oni se raduji tim, kdyz se lidem neco nepovede, vystrasi nekoho, ona maji skodolibou radost. Tito Duchove mohou delat i velke zlo,a proto na evokaci Duchu, clovek potrebuje odhadem tak 5 let studia, nez se odhodla k 1. seanci!!!!!!!! Nebot prave tito nizci, nevyvinuti Duchove VAM mohou velmi, velmi skodit!!! Vy si je muzete privolat, oni se mohou vydavat za Vasi babicku,a "hrat si s Vami".
Tito Duchove mohou byt opravdu nebezpecni.
Nepokousejte se o kontakt s Vasi babickou, pokud jeste nejste pripraven pro kontakt s "onim svetem". Nizci Duchove citi v lidech strach a nepripravenost a mohou byt nebezpecni!!!!
:::::::::.............
Vse zalezi na vyvoji Ducha, i reinkarnace. Jsou Duchove kteri cekaji kratkou dobu na dalsi prevteleni,ale jsou duchove kteri cekaji i cela staleti, ano, i tisice let muz Duch cekat na prevteleni, dalsi materialni zivot. Zalezi to na tom, kolik prevteleni, fysickych zivotu potrebuje Duch k ocisteni, zdokonaleni se. Vsichni Duchove nakonec se zdokonali,ale nekomu trva kratsi dobu, nekomu delsi dobu. Vse zalezi na minulych zivotech, vinach v minulych zivotech i vyvoji Ducha.
Buh je spravedlivy a nekonecny. Lide nevidi v bdelem stavu minule zivoty, poze v mziku ve spanku, kdy je spojeni Ducha s materii slabsi.
Jestli je Vase babicka prevtelena, nemohu vedet. Jsou Duchove kteri cekaji i staleti na dalsi telesnou schranku.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod chmatak » 28 bře 2011, 12:58

děkuji za odpovědi, jsou velmi zajímavý.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod zombie » 01 dub 2011, 17:59

To je pravda,ale někdy si lidé nedají a nedají pokoj myslí si,že je to fajn
dělat si srandu z duchů,já si myslím,že je to hotová pohroma.
Já mrtvé ctím,mají být v pokoji,a kdo o tom pochybuje,je hotový blázen.
víra k víře pomáhá.
zombie
Ban
Ban

Další

Zpět na Konzultace při problémech s duchy