chmatak píše:no můj názor na věc : Jak Míra tak Sarkyr jsou jedni z mála, kteří jsou tu normální a jejich příspěvky jsou hodnotné, to že se občas do sebe pustí mi přijde logické, je to fórum a nevidím na tom nic špatného, myslím, že většina roztržek tady na fóru skončí gentlemansky a nikdo tady na nikoho neháže špínu, což se mi líbí. Co se týká toho že P.O. tady jela několik účtů, no co k tomu říct, myslím, že se tímto, že se to provalilo vytrestala sama a dál bych to nepitval, k té karmě : karma je dobrá možná v tom, že mladý člověk, který sem přijde a začíná se orientovat rozliší zkušenější okultisty od začátečníků, takže může klást otázky těm co mu lépe odpoví, i když taky to není přesné, jsem sice rád , že mi lidi dávají karmu, vždycky to potěší, ale spíš mi to připadá, že já osobně jí dostávám buď za vlezdoprdelství, které tady pár členů ( nebo možná jenom jeden teď :-) ) praktikují a nebo za běžné názory které mám jako osoba jako já Chmatak, určitě jí nedostávám za moje magické schopnosti, protože se řadím mezi začátečníky, co se týká označení Mysterian, vysokoškolský čaroděj, středoškolský čaroděj atd., přijde mi blbé že se udělují za to kolik příspěvků mám, to tady taky někdo může ( už sem to tu viděl ) ke každému vláknu psát věci ve stylu : super, krása, bomba, pecka, krásný atd., hodí to do každého vlákna 100 x a je z něj vysokoškolský čaroděj jen to hvízdnel a přitom ví *CENSORED*. To pak mate nováčky a celkově to mystifikuje. Udělal bych to individuálně, takže třeba plácnu : já hodně diskutuji, ale nic hodnotného z toho nevzniká tak bych tam třeba měl mít něco jiného, ale to je na delší debatu, já bych byl pro změnit názvy podle počtu příspěvků, karmu bych zachoval jen bych jí asi nechal dávat třeba po schválení adminem, jestli je opodstatněná, atd. ale to jsou jen moje nápady bez hlavy a paty, já jsem tohe fórum nezaložil, nestarám se o něj tak ho nemám právo ani kritizovat, berte to spíš jako postřeh, jsem rád, že něco takového funguje a že sem chodí ve větším případě v pohodě lidi, jen mě tak napadlo, ještě že nepořádám žádné srazy, by byl docela šok z 50 členů by tam sedělo 5 schizofreniků :-)
Říkají mi legion, neboť je nás mnoho :) Je to good idea, spíše bych též hodnotil rank dle karmy, tj hodně karmy uberkrutopřísnohustomág, málo karmy, Antarktida ehm. Jenže opět tu je možnost duplicitních nicků, které si budou dávat karmu samy sobě, není na tom nic těžkého. Leda by se zamezilo registrování z jedné ajpiny. Ad PO, pokud si projedeme její karmu tak 90% je od jejích altereg, jejich vyjadřování je také skoro stejné, takže tu bylo cosi divného odpočátku.