Neobjektivní egoista

Veškeré důležité oznámení o dění na fóru

Re: Neobjektivní egoista

Příspěvekod Koubič » 12 kvě 2011, 15:44

chmatak píše:no můj názor na věc : Jak Míra tak Sarkyr jsou jedni z mála, kteří jsou tu normální a jejich příspěvky jsou hodnotné, to že se občas do sebe pustí mi přijde logické, je to fórum a nevidím na tom nic špatného, myslím, že většina roztržek tady na fóru skončí gentlemansky a nikdo tady na nikoho neháže špínu, což se mi líbí. Co se týká toho že P.O. tady jela několik účtů, no co k tomu říct, myslím, že se tímto, že se to provalilo vytrestala sama a dál bych to nepitval, k té karmě : karma je dobrá možná v tom, že mladý člověk, který sem přijde a začíná se orientovat rozliší zkušenější okultisty od začátečníků, takže může klást otázky těm co mu lépe odpoví, i když taky to není přesné, jsem sice rád , že mi lidi dávají karmu, vždycky to potěší, ale spíš mi to připadá, že já osobně jí dostávám buď za vlezdoprdelství, které tady pár členů ( nebo možná jenom jeden teď :-) ) praktikují a nebo za běžné názory které mám jako osoba jako já Chmatak, určitě jí nedostávám za moje magické schopnosti, protože se řadím mezi začátečníky, co se týká označení Mysterian, vysokoškolský čaroděj, středoškolský čaroděj atd., přijde mi blbé že se udělují za to kolik příspěvků mám, to tady taky někdo může ( už sem to tu viděl ) ke každému vláknu psát věci ve stylu : super, krása, bomba, pecka, krásný atd., hodí to do každého vlákna 100 x a je z něj vysokoškolský čaroděj jen to hvízdnel a přitom ví *CENSORED*. To pak mate nováčky a celkově to mystifikuje. Udělal bych to individuálně, takže třeba plácnu : já hodně diskutuji, ale nic hodnotného z toho nevzniká tak bych tam třeba měl mít něco jiného, ale to je na delší debatu, já bych byl pro změnit názvy podle počtu příspěvků, karmu bych zachoval jen bych jí asi nechal dávat třeba po schválení adminem, jestli je opodstatněná, atd. ale to jsou jen moje nápady bez hlavy a paty, já jsem tohe fórum nezaložil, nestarám se o něj tak ho nemám právo ani kritizovat, berte to spíš jako postřeh, jsem rád, že něco takového funguje a že sem chodí ve větším případě v pohodě lidi, jen mě tak napadlo, ještě že nepořádám žádné srazy, by byl docela šok z 50 členů by tam sedělo 5 schizofreniků :-)

Říkají mi legion, neboť je nás mnoho :) Je to good idea, spíše bych též hodnotil rank dle karmy, tj hodně karmy uberkrutopřísnohustomág, málo karmy, Antarktida ehm. Jenže opět tu je možnost duplicitních nicků, které si budou dávat karmu samy sobě, není na tom nic těžkého. Leda by se zamezilo registrování z jedné ajpiny. Ad PO, pokud si projedeme její karmu tak 90% je od jejích altereg, jejich vyjadřování je také skoro stejné, takže tu bylo cosi divného odpočátku.
"That is not dead which can eternal lie
and with strange æons even death may die"
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod martink » 12 kvě 2011, 15:51

Dobrý den,

Velice všem děkuji za názory. Jestli by jste měl někdo zájem a vytvořil nové názvy hodností dle počtu příspěvků jsem s nimi, rád je změním, poté by jsme se podívali na tu karmu. Ano existuje modifikace která hlídá multi účty, problém je ale takový že je to dosti programátorky náročné a já sám bych nebyl schopen něco takového udělat, pokud by jste měl někdo zájem a tuto možnost doimplementoval na naše fórum byl bych moc vděčen, samozřejmě bych to nechtěl zadarmo, na ceně by jsme se určitě dohodli, děkuji za pozornost
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod chmatak » 12 kvě 2011, 20:54

S IT nepomůžu jsem úplně z jiného oboru, ale co jsem koukal chodí sem Cody a to je ajťák, zkuste třeba jeho nebo založit vlákno, nebo všem poslat hromadnou SZ a nabídnout někdo se určitě rád najde, myslím, že kuli penězům by to stejně nikdo nedělal, že se najdou mnohem lepší pohnutky, třeba morální, udělat něco pro ten kolektiv, co se týká těch hodností, co takhle zkusit udělat něco jako anketu, bude třeba měsíc čas na to aby každej na předem určeném vlákně s nějakými pravidly dal svůj návrh, pak se vlákno uzavře a bude se hlasovat nebo tak něco, ale každopádně já jsem pro to aby se hodnost propojil s karmou, aby tu nevynikali spameři, ale lidi se znalostmi z oborů které nás zajímají, k případu Sarkyra,kdy mu úmyslně někdo schazoval karmu, chtělo by to hlídat, prostě jako je admin tak by měl bejt třeba strážce karmy, který by dohlížel na to, aby se skrz karmu nevyřizovali osobní spory, ale zase aby se jí nebáli lidi dávat a ubírat, každopádně tohle vlákno, kde to řešíme bych na nějakou dobu vyvěsil na trvalo v nových příspěvcích na hlavní straně, aby si ho pročetlo opravdu každej člen, ber to to jen jako návrhy, nechci dělat chytrýho spíš přihodit trochu do mlýna. Pokud to martink a aykana sami nezvládají je nás tu dost na to aby jsme každej dělal něco menšího a vše fungovalo ( třeba :-), sem se zase rozvášnil :-) jdu spát :_)
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Arta » 13 kvě 2011, 12:45

A jsou karmy nutné?
Arta
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod chmatak » 13 kvě 2011, 13:22

no co já vím tak na pohanském fóru je také nemají, ale hodnost se tam odvíjí tak jako u nás od počtu příspěvků,, oproti tomu zase na groweru což je fórum o pěstování karmu jasně mají a pro nové členy je pak lepší se zoorientovat v tom komu si říct o radu a kdo jen tak plácá. Je to na delší debatu no, ale je dobře, že lidi tady mají zájem to řešit.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Mimars » 13 kvě 2011, 13:50

Mně osobně se líbí ten nápad, že by karma zůstala a podle ní se udělaly hodnosti. Určitě bych ji nerušil, je dobrým pomocníkem...
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... :-)
Mimars
Učeň
Učeň

Příspěvekod Koubič » 13 kvě 2011, 13:57

Rozhodně jsem pro Karmu, je relevantnějším zdrojem, než počet přízpěvků. Tuplem na foru jako je toto je dobré odlišit zkušené od nezkušených, což se dá docílit nejspíše opravdu jen via karmu i to se ale dá jak jsme zjistili obejít a ošéfovat. Daší věc je, že člověk se spíše snaží napsat něco hodnotného když má možnost "karierního" růstu, to je přirozené.
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Arpaix » 13 kvě 2011, 14:01

Ja jsem tez pro karmu. Jen stale cekam na odpoved PO, co chce k tomu rici. Jestli opravdu mela vice jmen, jestli si opravdu udilela karmu sama, jak to je s jeji IP! Zajima mne slyset pravdu.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod chmatak » 13 kvě 2011, 14:04

Airpax já si myslím, že ta má z ostudy takovej kabát, že už sem asi nepřijde, najde si jiné fórum a nebo se nám tu objeví za čas pod jiným nickem, ale člověk, který chce za každou cenu vynikat a mít na sebe uplou pozornost takouvoudle ostudu nepřejde se vztyčenou hlavou, nebo je tu ještě možnost, že si vymyslí pohádku ve stylu, že to byli její děti nebo tak něco
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Arpaix » 13 kvě 2011, 14:18

Asi to opravdu delala z touhy libit se, upozornit na sebe, ukazat na sebe..ale proc. Pokud clovek ma opravdu znalosti a schopnosti,tak nepotrebuje takto na sebe upozornovat. To, ze neco zna,muze dokazat i pod svym jednim jmenem.
Na zvyseni sebevedomi clovek nepotrebuje 5 nicku a udelovat si karmu sobe za sve prispevky!
To potom nema cenu. Karma je system hodnoceni od druhych pisatelu a nikdo si nemuze davat ji sam..to jiz je citit silnym egoismem. Ja ctu vsechny prispevky a zde jsou velmi dobre clanky od lidi kteri jeste karmu nemaji, ci maji malou.
Treba Mimars, Koubic, Sarkyr, i Vy Chmataku. I kdyz na historii mame jiny nazor.
I ja se mam stale co ucit, zde jsou velmi zkuseni pisatele s vybornymi znalostmi z ruznych oboru.
Ja mam toto forum moc rada,a vazimsi nazoru jinych pisatelu. Je velmi egoisticke shazovat verejne druhe ve veci o ktere zadny clovek nemuze mit 100 % vedeni!!!!
Sarkyr pise dobre a ja mu , ani nikomu jinemu karmu nedala dolu.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod chmatak » 13 kvě 2011, 14:27

všechny ty co jsi tady jmenovala opravdu rozumí a souhlasím, ještě bych přidal Ivan.R, určitě Aykanu, nesmíme zapomenout na Míru, ten mi v začátcích taky hodně pomohl, Pája píše velmi hodnotné příspěvky a teď nově Alchymista a určitě Belivier, ten si sice jede svoje, ale je to moc príma chlapík, takových lidí tu může být mezi náma klidně víc, jen sem si jich třeba já osobně nevšiml, nebo sem na ně teď zapomněl, nebo se prostě jen nevyjadřují, není umění tu nasekat miliony příspěvků a tvrdit, že jsem ober grupen mág, klidně tu mezi náma můžou být i takový co mají po 10 příspěvcích a při tom co se týká magie, by nás strčili všechny do kapsy. Pohled na historii určitě máme jiný, ale já prostě říkám to co si myslím, i když se to ne každému líbí, co se týká P.O. docela mě zklamala a asi nebudu jediný, sice bylo vidět, že většina příspěvků je odněkud skopčená, ale pokud to někomu pomůže proč ne, lepší něco zkopčit ( přiznat že je to zkopčený ) a někomu tím pomoct, než si tu cucat nesmysly z prstu
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Arpaix » 13 kvě 2011, 14:45

Co znamena "skopcena"? Toto slovo neznam. Je to jako falesna?
Ano, ale pokud to je clovek cinu a srdce, tak prijde a vsem se omluvi,pokud mela 5 nicku a sama si udelovala karmu!
Jak potom mohla snizovat karmu jinym, a napadat Sarkyra, Paju,Koubice a jine hodnotne pisatele, vyvysovt se nad ne!!!,a sama si udelovat karmu do jinych nicku. Kde je pak moralka o ktere tak casto hovorila?????
Pamatuji ze pochybovala o znalostech jinych, velmi zkusenych pisatelu jako napr, Koubic, ktery ma obrovske znalosti v Necronomicon!, a davala si sama karmu?
I ja mam jiny nazor na Dabla nez Sarkyr, ale k vuli tomu nebudu davat karmu dolu, jen proto ze ja mam jiny nazor.
Jsme lide a nikdo neni dokonaly! Nase vedomosti jsou ohranicene a my hledame pravdu.
To ma byt o diskusi a ne o vyvysovani se nad ostatni. Kazdy ma svuj obor,a kazdy rozumi lepe necemu jinemu!
Pan Koubic ma vyborne znalosti, ale i Akyana, Mira, Ivan, Sarkyr, Chmatak, Mimars, Believer..a rada dalsich!!!
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod chmatak » 13 kvě 2011, 14:47

zkopčený je slangově zkopírované
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Arpaix » 13 kvě 2011, 15:03

Tak ze to znamena ze nekde neco kopiruje, napise si to pod jinym nickem a prida si karmu?
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Koubič » 13 kvě 2011, 15:06

Dobrý den Arpaix, problém je v tom, že na internetu je vysoká míra anonymity. V podstatě nikdy nevíme jistě s kým máme tu čest. Lidé této anonymity zneužívají a vystupují jako někdo úplně jiný, osobně to také nedokážu pochopit, proto také vždy uvádím své jméno (v profilech, v článcích atd...), protože to považuji za stvrzení určitého vlastního stanoviska. Nechápu přetvářku, a nelíbí se mi. Ač můžeme mít rozdílné názory, stále se můžeme respektovat, osobně chápu realitu jako subjektivní, bez možnosti objektivizace, tedy každý žije ve svém mikrokosmu a dohromady tvoříme makrokosmos (také nepatřím mezi dualisty stejně jako Sarkyr a Pája).
Internet je také takovou další subjektivní realitou, kde je každý chráněn sklem a tak si může hrát na co chce. PO ať byla kdokoliv, byla usvědčena což považuji za přínos. Mám rád férové jednání a on/a fér nebyla. Myslím že se sem jednou opět vrátí pod jiným jménem, a opět bude balamutit lidi, ale zase jí to nevydrží navěky.
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Arpaix » 13 kvě 2011, 15:56

Dekuji Vam pane Koubic za Vasi odpoved! Mne se Vase prispevky libi, i kdyz kazdy jsme jiny a praktikujeme neco jineho i nase vira je odlisna. Ja se zabyvam katarismem a necromancii, spiritismem.
Zajimam se i o historii katarskeho hnuti, dejiny inkvisice, stredovek v jizni Francii v 12-14 stoleti.
I pres toto ctu Vase prispevky a libi se mi. Mate velmi hluboke vedomosti a ja vim ze se mam jeste mnoho co ucit!
I ja vystupuji pod svym drivejsim jmenem, coz bylo Arpaix-Iréne,a nebot mela stale potize se jmenem ve Finsku, tak si ho nechala zmenit na Inger, toto jmeno mam i v IP!
Jsem i na Facebooku, Inger Keränen, muzete se podivat tam na moje prispevky i videa vetsinou z jihu Francie.
Ja kdyz jsem psala PO, tak jsem se ji predstavila jmenem, ona mne ne. I ja pisi prevazne ve Francii o historii, spiritismu, katarismu, hradech i zamcich. N afacebooku jsem dala radu videii, sem to neumim dat, tak se muzete podivat na facebook.
Zde tez pisi na finska fora, predevsim o jazykove politice jako na http://vapaakielivalinta.fi/ nebo http://ranska.net, http://france.fi/ kde propaguji vyuku francouzske reci ve Finsku a propaguji francouzskou kulturu i kuchyni, i historii.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

PředchozíDalší

Zpět na Oznámení