Tak, jsem rád, že mi za zásluhy odmazáváte karmu, asi vás provokují mé názory, ovšem komentáře těch, co mi smazali karmu - hmmm
"Holotropní dýchání se dá jednoduše popsat jako otrava kyslíkem vedoucí ke změněnému stavu vědomí. Je to docela nebezpečná metoda vyvolání psychózy, účinky HD se podobají účinkům LSD, psylocibinu či meskalinu, ale poškozují mozek víc než zmíněné drogy. Proto bych nikomu nedoporučoval se o to pokoušet bez odborníka. A odborníků v této oblasti u nás moc nebude - je to oblast experimentální psychologie, kterou rozvinul Stanislav Grof a ten u nás moc pokračovatelů nemá.
Já sám jsem zkoušel HD s kamarády před docela dávnou dobou - světýlka, blikání, nic moc mi to osobně nedalo. Ale netvrdím, že někomu jinýmu nemůže dát."
koment "vážně nevím na co si hraješ" a "To si nemyslel vážně,máš asi velké naduté ego."
Nechápu na co si hrají ti, co mě takto komentovali - jsou to mé osobní názory a prožitky a téma fora na které jsem to psal je "Osobní zkušenosti s HD". Ať už pozitivní nebo negativní.
Další moje tvrzení: "v duchovním světě nemůže být nic hmotného. Jinak to, že se vlivy sfér mísí - samozřejmě, píše o tom třeba i Bardon. Pokud nepřipravíš vhodné podmínky a prostředí entitě, kterou vyvoláváš, nebudeš mít valný úspěch. Ber to jako kdybys člověka poslal na měsíc bez skafandru - jak dlouho vydrží?"
bylo okomentováno slovy "neobjektivní matoucí názory "
V čem jsou neobjektivní a čím matou?
Rozumím tomu tak, že mi prostě někdo chce "sestřelit karmu" jako se to tady stalo údajně z mého popudu P.O. Nebo si za svým tvrzením stojíte a můžete mi jej vysvětlit?
Já jsem na toto forum přišel diskutovat. Pokud mám odlišné názory, které vás štvou a nechcete mě tady, klidně mi to řekněte rovnou a pošlete mě do háje. Snižování karmy bez důvodu považuju za podlé a zbabělé a neuvědomuju si, že bych já sám něco takového dělal komukoli z vás, přestože mi někdy vaše názory připadají velmi neobjektivní i směšné. Tak bych rád věděl jak na tom jsme. Dík