Neschopnost se pohnout.

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Neschopnost se pohnout.

Příspěvekod Climatic » 06 kvě 2011, 18:13

Zdravím vás,po delší době jsem se odhodlal přidat nějaký příspěvek.Naučil jsem se podvědomě/vědomě si pamatovat sny.Takže většinu snů si pamatuji nebo se mi vybaví při nějaký reakci přes den.ALe nedávno jsem měl sen,aspoň se mi to tak jevilo.

Usnul jsem a měl jsem pocit jakoby někdo byl se mnou v pokoji.Jak jsem ležel takse to přibližovalo(ležel jsem v poloze plodu směrem na levou stranu) a to dotyčný iluze,entita,astrální bytost,múj výmysl nevím jak to pojmenovat :)mi sáhl jakoby na zadek a v tu chvíli jsem se nemohl vůbec hýbat jakoby jsem spal ale zárověn jsem byl vzhůru takhle to chvíli trvalo (nevím jestli pár sekund či minut) ale byla to jako věčnost,začali mi v hlavě běhat myšlenky ,že jsme mi to zdá ale pak jsem si to vyvrátil,že asi opravdu někdo na mě šáhl a něco mi někdo dělá poté jsem se probudil ráno s divným pocitem.

Ten pocit,když sem se nemohl hýbat bylo něco podobnýho jako ,když máte třeba přeleželou nohu a dostanete do ní mravenčení(brnění) ale u toho bych se ohl zvednout či něco v onu chvíli nikoliv jen sem ležel myslel těd si nejsem si jestli jsem se i díval ale pokoj jsem určitě neviděl.
Omlouvám s e je to hodně chaotické.

S pozdravem Climatic a předem díki jestli někdo odpoví.:)

Ještě jsem chtěl dodat,žem ám celkem častý pocit,že se v noci na chvíli probouzím ale netuším vůbec proč..Mě napadlo jestli to není nějaká počáteční fáze ac,nebo jen živá fantazie :)
Climatic
Školák
Školák

Re: Neschopnost se pohnout.

Příspěvekod Climatic » 06 kvě 2011, 18:40

Při vašem posledním pozemském vtělení jste byli

ženou

Narodili jste se na území dněšní(ho)

Saudské Arábie

přibližně v roce

1250

Profesí jste byli

pastevec, chovatel koní, lesník

Váš psychlogický profil v minulém životě byl:

Revoluční typ. Inspirovali jste změny ve všech sférách - politice, obchodu, náboženství, domácnosti. Mohli jste být vůdcem..

Ponaučení, které jste si přinesli z minuleho života je:

Vaším předurčním je řešit problémy znečištěného životního prostředí, recyklace, plýtvání surovinami, zamezení radioaktivity všemi způsoby včetně psychologických prostředků.

Na stránce horoskop.cz jestli něco s tím nemá souvislost..?
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod Sarkyr » 06 kvě 2011, 21:52

Dřív by se řeklo succuba, noční můra nebo upír. Už to tady na fóru několikrát bylo probíráno. To z horoskop.cz bych na tvém místě velmi rychle zapomněl. Ochrana před tím - dělat si ochranu - energetickou (třeba reiki) nebo rituálně magickou - zažehnávací pentagramy a hexagramy, nebo fyzickou - od lapače snů přes bylinky a česnek až po měděný drát omotaný kolem postele. Záleží na tobě, co děláš za druh magie.
Summa Scientia Nihil Scire
Sarkyr
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Climatic » 07 kvě 2011, 17:16

Díki za odpověd.Magii provozuji spíš tak,že se s ní teprv seznamuji.Jen potřebuji najít ten správný směr kam se vydat ...Jinak nevím proč ale napadají mě pořád různé věty nesmysli jako třeba insala ma ší kel aman da er aman er ší zkusím si lehnoutz avřít oči a soustředit se na tyhle slova co se mi zjevují v mysli uvidiím třeba se něco stane :).Ještě jednou díki za odpověd:)
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod bella » 08 kvě 2011, 13:09

A konečně Sarkyr napsal něco pořádného stím se dá souhlasit,ale staré recepty od babiček
se dají použít pokud to není silný útok na tvou osobu.
bella
Ban
Ban

Zpět na Sny