Zdravím vás,po delší době jsem se odhodlal přidat nějaký příspěvek.Naučil jsem se podvědomě/vědomě si pamatovat sny.Takže většinu snů si pamatuji nebo se mi vybaví při nějaký reakci přes den.ALe nedávno jsem měl sen,aspoň se mi to tak jevilo.
Usnul jsem a měl jsem pocit jakoby někdo byl se mnou v pokoji.Jak jsem ležel takse to přibližovalo(ležel jsem v poloze plodu směrem na levou stranu) a to dotyčný iluze,entita,astrální bytost,múj výmysl nevím jak to pojmenovat :)mi sáhl jakoby na zadek a v tu chvíli jsem se nemohl vůbec hýbat jakoby jsem spal ale zárověn jsem byl vzhůru takhle to chvíli trvalo (nevím jestli pár sekund či minut) ale byla to jako věčnost,začali mi v hlavě běhat myšlenky ,že jsme mi to zdá ale pak jsem si to vyvrátil,že asi opravdu někdo na mě šáhl a něco mi někdo dělá poté jsem se probudil ráno s divným pocitem.
Ten pocit,když sem se nemohl hýbat bylo něco podobnýho jako ,když máte třeba přeleželou nohu a dostanete do ní mravenčení(brnění) ale u toho bych se ohl zvednout či něco v onu chvíli nikoliv jen sem ležel myslel těd si nejsem si jestli jsem se i díval ale pokoj jsem určitě neviděl.
Omlouvám s e je to hodně chaotické.
S pozdravem Climatic a předem díki jestli někdo odpoví.:)
Ještě jsem chtěl dodat,žem ám celkem častý pocit,že se v noci na chvíli probouzím ale netuším vůbec proč..Mě napadlo jestli to není nějaká počáteční fáze ac,nebo jen živá fantazie :)