od selmo » 11 kvě 2011, 21:23
Píši pro doplnění toho co se děje nyní. A doufám že někdo pomůže. Díky toho že jsem poznal Ritchiho, který my řekl co se mu děje v domě atd. Tak můžu napsat jak to je nyní. Díky toho že jsem vždy tíhnul k duchovnu, mám trochu zkušeností, takže si troufnu říct že "cítím" určité věci.
Byl jsem v jeho domě poprvé 18.4.11, bylo něco kolem druhé hodiny ráno. Byl jsem na v tom podkroví odkud vychází ty zvuky které popisuje. Je tam jedno místo (v jednom rohu) kde jsem v tu noc "cítil" (nevím jak jinak to mám nazvat) přítomnost nějaké energie (duše, každý si to pojmenuje dle sebe). Bylo to hodně silné (přisuzuji to úplňku). Díky toho co jsem cítil jsem se zastavil cca dva metry od toho místa a blíže jsem nemohl jít (nepustilo mě to blíž), Ritchi s tím neměl problém jít až k té duši. Zhruba 10min po mém odjezdu se Ritchimu spustila krev z nosu (nemá nízký ani vysoký tlak, a krev z nosu mu údajně už dlouho netekla). Jo a ještě jsem si vzpomněl, údajně před pár léty Ritchie viděl v domě nějakou tvář která pak zmizela. A ještě jedna záležitost, od Ritchiho přítelkyně má také velice zajímavé zážitky (je také citlivější). Krom toho že také slýchává kroky, tak má velice zajímavé sny. Tento my utkvěl v hlavě: zdál se jí sen že sedí v na pohovce s Ritchiem a dívají se na TV, potom se v jednom okně objeví malé dítě (je to v druhém patře), ona se postaví a řeknemu ať vypadne a odežene ho, to dítě zmizne z toho okna a objeví se v druhém okně, a tady už se neusmívá ale dost zlostně se mračí. Tento sen se odehrával u nich doma. Jinak, bavil jsem se s Ritchiho sestrou, kterou zmiňuje ve svém příspěvku. Ona má taky určité zkušenosti s tou duší z jejich podkroví. Odmítá tam chodit i vedne.
Další návštěva byla tohoto domu byla 7.5.11, Ritchi měl vedle výše zmiňované stodoly oslavu. Přijel jsem tam ještě za světla, má první cesta vedla ke stodole. Něco málo jsem zni cítil ale nebylo to nic hrozného. Poté jsem šel znovu do podkroví, tam jsem znovu ve stejném místě cítil přítomnost té duše (nebylo to tak silné jak předtím). Jinak od mé návštěvy 18.4. údajně ustali kroky atd. které se předtím stávali údajné docela často před mou návštěvou. V průběhu večera jsem se seznámil s člověkem který se nezabývá duchovnem atd., ale jako dítě má dost zajímavé zážitky. Tento člověk kolem 22h zamnou přišel a požádal mne abych se zašel podívat na louku která je za výše zmiňovaným domem. Poté co jsem dorazil na tuto louku tak se mě zmocnil velký pocit toho že tam jsou také duše (tento pocit byl mnohem silnější než ve stodole). Poté jsem se dozvěděl že na této louce tábořili za 2.sv. války němci a potom i rusové. V průběhu večera jsem tam chodil, v různých intervalech. Téměř pokaždé se mě zmocnil stejný pocit jak poprvé, pokaždé na stejném místě. Tento pocit vydržel vždy jen pár minut a potom zmizel, jako by tyto duše odešli z mé blízkosti.
Další den 8.5.11, jsem byl pozván ať přijedu ještě jednou k Ritchimu. Poznal jsem ten den jeho máti a nevlastního otce. Jeho máti my vyprávěla že má v tom domě v některých místech divné pocity. Poté my prozradil nevlastní otec od Ritchiho že i on má mnohdy pocit jako by někdo stál za ním. Dále slýchává jako by někdo chodil kolem domu a když vyjde ven tak tam nikdo není. Říkal že ty pocity má docela často a že na to věří (jeho děda byl něco jako zaříkávač hadů).
Prosím Vás o pomoc, nevím jak moc tu Ritchie chodí (asi vůbec podle toho co my říkal, nevím), proto se klidně obraťte na mne. Já vše Ritchimu předám. Jednu chvíli jsem uvažoval že bych se mu pokusil pomoci sám (není jediný v mém okolí který má potíže tohoto rázu). Ale přišlo my znamení že se mám zatím držet léčitelství a dalších věcí které nyní dělám. Poté mám ještě jednu záležitost kterou bych chtěl vyřešit, ale to když tak přes zprávy, nechci to tahat sem i když se to také týká ducha v bytě.
Děkuji za Vaše rady a pomoc. Petr selmo