Právě je 12 úno 2012, 02:50

News News of Duchové a poltergeist

Site map of Duchové a poltergeist » Fórum : Duchové a poltergeist

Máte nejaké zážitky?

Hnedá pani s Raynhamu

Hnedá dáma, známa aj ako "lady Dorothy" alebo "rodinný duch", sa vraj v 40. a 50. rokoch minulého storočia zjavovala v chodbách raynhamského sídla v anglickom Norfolku. Raz v noci roku 1855 ju na schodoch zbadali a začali prenasledovať traja mladí muži z rodiny. Keď sa im už zdalo, že ju zahnali do kúta, zakývala im a zmizla. Ráno nočné dobrodružstvo opisovali ostatným a jeden z nich si spomenul, že aj on videl ten ženský ...
Read more : Hnedá pani s Raynhamu | Zobrazení : 373 | Odpovědi : 1

Je lepší dům vyčistit??

Zdravím, jsem tu nová a vlastěn mi našel tuto stránku přítel. Přítel koupil před 3 lety dům, my jsme se poznali až před rokem. Když jsem do domu poprvé vešla a pak jsme tam byli přes noc, cítila jsem se tam divně, nejde mi tam ani spát. Divné pocity mám hlavně dole naproti vchodu a nahoře nad danou místností. V garáži připojené k domu se před několika lety oběsil muž, kvůli tomu, že se mu ...
Read more : Je lepší dům vyčistit?? | Zobrazení : 424 | Odpovědi : 7

Mohou hodní duchové bojovat s těmi zlými?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli mohou hodní duchové bojovat s těmi zlými, nebo třeba jestli ti hodní vás dokážou varovat před neštěstím a zlí vás do toho ještě ´´nastrčí´´ ? Doufám že vám nevadí že je mi 12, dokážu se bavit rozumně...
Read more : Mohou hodní duchové bojovat s těmi zlými? | Zobrazení : 1036 | Odpovědi : 15

pronásledování?

Zdá se mi jako by pro mě nikde nebylo bezpečno.Zlé pocity nakždém kroku divné zvuky jsou už snad všude.Ze včera na dnešek jsem spal u kámošky byl jsem tam poprví a takový příšerný zvuky co přicházely z vedlejší místnosti a navíc kámoš měl řezanec na ruce sice malej ale měl...Už je to i u mě doma necítím se tu nejlíp.Když je třeba někdo vedle mě pocit je o něco lepší ale stále ho mám.
Read more : pronásledování? | Zobrazení : 471 | Odpovědi : 18

Co si myslíte o duchách

Co jsou duchové zač?
Bojíte se jich?
už z vás nějaké někde viděl na vlastní oči?
víte jak se jich zbavit?
Read more : Co si myslíte o duchách | Zobrazení : 902 | Odpovědi : 23

totemové zvíře

Takže všem co mi kdy snažily pomoct ohledně škrábanců a štěkotu vlka v mojí hlavě děkuju.lykantrop,P.O,ivan.r,Akyana atd pokud jsem nějaký nick napsal špatně omlouvám se.Nakonec jsem s mojim dobrym kámošem přišel na to co to je.Takže pro ty co by to zajímalo a chtěly by novou zkušenost tak tady to je.Všichni co mi psaly že vk mě brání tak ano ale způsob je celekm zvláštní možná to tu někdo psal ale asi jsem to nepochopil ...
Read more : totemové zvíře | Zobrazení : 361 | Odpovědi : 3

Strašidla v bílém domě

Jesliže se strašidla nejraději objevují na místech významných a násilných činů,není divu,
že své duchy má i Bílý dům ve Washingtonu.Už sám jeho název má co do činění s násilím-
původně byl postaven z šedého virginského kamene a na bílo byl obarven proto,aby se zakryly
stopy po požáru založeném britskými vojáky v roce 1812.John Adams druhý prezident 1796-1800
se do něho stěhoval ještě v době výstavby.Jeho manželce Abigail se dům zdál nepohodlný a špinavý.
Proto ...
Read more : Strašidla v bílém domě | Zobrazení : 791 | Odpovědi : 1

ubližují?

Tak tedy moc zkušeností s duchy nemám jen cítím přítomnost ale nevídám je.Tak tedy těch zkušenejších se ptám:ubližují? dejme tomu na potkání? když to napíšu tak ošemetně
Read more : ubližují? | Zobrazení : 392 | Odpovědi : 1

Duch co zhazuje svíce

V mém magickém pokojíčku straší,včera mi
duch shodil balení červených svící a jedna se zlomila!
myslí na mě někdo z lásky? a proto mě čaruje?
co si myslíte vy! často cítím za sebou chlad
děkuji.
Read more : Duch co zhazuje svíce | Zobrazení : 347 | Odpovědi : 11

Nejstrašidelnější anglická vesnice

Obec Pluckley v hrabství Kent má pověst nejstrašidelnější vesnice v Anglii.
Jak k ní přišla??? Jde o místo s největším množstvím potvrzených duchů!!!
Straší jich tu hned 14!!! Pa tří mezi ně loupežník přišpendlený kopím ke kmeni
stromu,duch cikánské ženy,která tu kdysi uhořela ve svém domku,přízrak oběšeného
učitele.Čas od času vesnicí projíždí kočár s konmi,jindy se zjeví duch mnicha z opatství,
případně si tu zalaškuje bílá paní z Deringu-vstává z hrobu,ač se traduje,že je pohřbena ...
Read more : Nejstrašidelnější anglická vesnice | Zobrazení : 684 | Odpovědi : 9

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 39635 • Celkem témat 3231 • Celkem členů 5529

Zásady ochrany osobních údajů