Právě je 23 kvě 2012, 10:42

News News of Duchové a poltergeist

Site map of Duchové a poltergeist » Fórum : Duchové a poltergeist

Máte nejaké zážitky?

Strašidelné príbehy vol.3-Dedinské príbehy

Drápanie peria na dedine a strašidelné príbehy

Pamätám si na ten obraz ako by to bolo dnes. V izbe klasického dedinského domu sedí okolo stola asi 6-8 starších žien. Klasické dedinské ženy typické z okolia Trnavy, oblečené v sukniach. Všetky so sústredeným pohľadom (väčšine pritom pomáhajú okuliare) drápu perie. Vždy jedna z nich rozpráva. Strašidelné príbehy, ktoré vraj na vlastnej koži zažila . Alebo o nich aspoň počula... O chvíľu ju strieda druhá...A tak dokola...Izbou ...
Read more : Strašidelné príbehy vol.3-Dedinské príbehy | Zobrazení : 3179 | Odpovědi : 0

Strašidelné príbehy vol.2

Pes

Rosie žila sama v jednom opustenom dome na kraji lesa.Keďže bola sama tak jej robil spoločnosť jej pes Rony. Vždy keď išli spať, tak zo zvyku Rosie dala ruku pod postel a Rony jej ju vždy oblízol. Raz neskoro večer sa Rosie zobudila na kvapkanie. Myslela si, že jej kvapká vodovodný kohútik, tak pre kontrolu dala ruku pod postel a Rony jej ju oblízal. Keď sa vrátila tak zistila, že to neni kohútik, tak ...
Read more : Strašidelné príbehy vol.2 | Zobrazení : 213 | Odpovědi : 0

privtelenec?

Ahoj!

prosila bych o radu. Za leta si jsem zvykla, ze po zhasnuti na spani slysivam praskani v garnyzi, posun dveri, kroky po koberci... Vidivam periferne stiny...
Ale vcera v noci jsem nemohla spat. POrad jsem citila ze v loznici mam neco "silneho" jak jsem se snazila zabrat, bylo mi hodne zle, mzikalo se mi pod vicky (bile zablesky) a havne ten pocit tihy. Obcas ctu ze pri setkani v tvari tvar s duchy lide ...
Read more : privtelenec? | Zobrazení : 349 | Odpovědi : 4

stará fara-foto

ObrázekObrázek

Fotka je pořízena v objektu staré fary, která už neslouží původním účelům:). Zajímalo by mě, co je zachycené na fotce-jestli je to jen prach, chyba foťáku, nebo....? Ale připadá mi, že v té faře "něco" jde cítit, nevím, posuďte sami...

doufám, že se mi sem podařilo tu fotku vložit:)
Read more : stará fara-foto | Zobrazení : 1567 | Odpovědi : 41

Duch pred mostom+fotka

Ahoj...predvcerom som odprevadil priatelku domov...nebol som s autom,tak som sa trocha presiel...Bolo okolo 23:15.nudil som sa cestou,tak som si len tak fotil celu cestu domov na mobil...spravil som asi 42 fotiek ale jednu ked som doma prezrel,tak po mne prebehol mraz ! ...
Druha fotka - tu som fotil vcera na tom istom mieste ako dokaz ze to nebol strom ani ziaden fetak...byvam v mestskej dedinke v prirode:)...nic take nemame
Tu je dokaz ze tam ...
Read more : Duch pred mostom+fotka | Zobrazení : 810 | Odpovědi : 6

Co to může být za ducha??!!

Zdravim vás,
obrátil jsem se na vás kvůli jednomu problému mé sestřenice. Momentálně je jí 13 let. Asi zhruba před rokem v létě grilovala se svými rodiči a jejíma dvěma sestrama venku na zahradě. V době kdy se už začalo stmívat šla si do baráku pro mikinu. Pro info bydlí v jednopatrovém rodinném domu. V té době měla pokoj i se sestrama nahoře v patře. Nechala si rozsvíceno pouze v přízemí. Když šla po schodech ...
Read more : Co to může být za ducha??!! | Zobrazení : 1087 | Odpovědi : 29

Kde vzniká poltergeist?

ahojte, kde vzniká poltergeist? toto čudné stvorenie, a čo to presne je? Potvora, ktorá pohybuje predmetmi a ľuďom vytvára ilúzie o ich prítomnosti? Môže to mať niečo spoločné s duchom? Nielen to, že je neviditeľné, ale to či vznikol z duše človeka alebo len... neviem.
Read more : Kde vzniká poltergeist? | Zobrazení : 517 | Odpovědi : 3

Vidia deti duchov?

Nedalo mi to nenapisat tu...
Prezeral som si diskusne fora na nete a zaujal ma clanok ci "vidia deti duchov"...
Ze deti do 3 rokov tieto anomalie vidia...
Pri teme komentar...
Marinka napisala : :)
No já jsem sama jednoho ducha viděla, a myslím, že děti jsou na tyhle věci vnímavější, tak je vidí víc, než dospělí :) Někdo to samozřejmě může svést na fantazii apod. ale když tříletý chlapeček ukáže prstem do rohu místnosti ...
Read more : Vidia deti duchov? | Zobrazení : 2211 | Odpovědi : 50

Strašidelné príbehy

Stodola

Tento příběh se údajně odehrál na podzim v malém německém městečku krátce po skončení druhé světové války. Událost, která se tu stala, ji přisuzována krutému německému poručíkovi. Jmenoval se Hagen a jeho chování se podobalo římskému vládci Nerovi. Když se to stalo, Hagen byt už dávno po smrti. Chlapec a dívka, říkejme jim Richard a Kateřina, se sešli na domluveném místě pod lampou na rohu hlavní třídy o deváté hodině večerní. V domnění, že ...
Read more : Strašidelné príbehy | Zobrazení : 930 | Odpovědi : 1

Anjeli ako naši ochráncovia

Ahojte...Neviem kam som to mal zaradit.Je to o Anjeloch.Verite v nich?...Ja ano :o).Mam aj mnozstvo zazitkov.Neverim na nahodu.Verim v osud.Anjeli v nom hraju vyznamnu rolu.Tak si prosim precitajte na tom preskenovanom obrazku clanok...Budete zaujati
Obrázek
Read more : Anjeli ako naši ochráncovia | Zobrazení : 236 | Odpovědi : 0

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 43052 • Celkem témat 3394 • Celkem členů 5809

Zásady ochrany osobních údajů