Právě je 12 úno 2012, 01:20

News News of Elementární Magie

Site map of Elementární Magie » Fórum : Elementární Magie

Čtyři Nožky pomyslné židličky magie, a vše co by vás o nich zajímalo...

Jak mám poznat k jakému elementu bych měl blíž?

Prosím vás o radu k kterému elementu bych měl blíže? Děkuji :)
Read more : Jak mám poznat k jakému elementu bych měl blíž? | Zobrazení : 602 | Odpovědi : 2

Elektrokineze

Zdravim, doufam, ze to pisu do spravne kategorie.

Staticka elektrina. Jde tu o treni castic, nabiti a nasledne vybiti. Ale jednou se mi stalo, ze jsem byl extreme nabity a stale jsem lidi kopal, nekontrolovane. Myslite, ze je nejaky zpusob, jak tuhle kinezi ovladnout (a nejen statickou elektrinu, ale i celkove elektrinu) a nejak ji dokaza ovladat kontrolovane? Matenejake zkusenosti a nebo nejake informace ( i informace, ktere nejsou primo podlozene logickym uvazovanim, ale treba ...
Read more : Elektrokineze | Zobrazení : 1352 | Odpovědi : 5

Ovládnutí živlu nebo živlů

Zajímalo by mě zda se nějak dá živel ovládnout nějakym usilovnym cvičením mozků a nebo jiné věci a zda je to vůbec možé.Když dokážou lidi opravdu čarovat aspon doufám že je to opravdické tak čím to asi je? jak to dokážou? a proč třeba zrovna já ne?
Read more : Ovládnutí živlu nebo živlů | Zobrazení : 867 | Odpovědi : 8

Nadání pro živly

Dobry den, chci se zeptat podle čeho poznám na jaký element mám talent. Zkoušel jsem to podle toho charakteru ale nevyšlo to 100% tak se chci zeptat jestli to jde ještě nějak.
Ale hlavně bych se chtěl zeptat jaké byste mi doporučovali cvičení na vzduch (meteokineze???) a vůbec nikde jsem nenašel cvičení na zemi(to nvm jak bych pojmenoval :-))
Za rady ke hydrokinezi a pyrokinezi bych byl taky rad ;-)
Moc děkuji za odpověd
Read more : Nadání pro živly | Zobrazení : 1113 | Odpovědi : 14

astrologické živly

ohen-znamená životní energii.lidé ve znamení ohně jsou aktivní,silní,sebevědomí
sportovně založení,nechybí jim cílevědomost ani bojovnost.žijí dynamickým životem
který je plným zvratů a změn.když se zlobí,vědí to všichn kolem nich,když milují
dají to zřetelně najevo.citlivého člověka lehce zraní svým ohnivým projevem a
prudkostí,i když to často není myšleno vážně.při deficitu ohně si zapalujte svíčku nebo
si sedněte k otevřenému ohništi.měli by jste se také oblékat co nejvíce do červené barvy.

země-představuje hmotu.celý materiální svět.zemní lidé jsou prakticky ...
Read more : astrologické živly | Zobrazení : 253 | Odpovědi : 5

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 39635 • Celkem témat 3231 • Celkem členů 5529

Zásady ochrany osobních údajů