Právě je 23 kvě 2012, 20:39

News News of Koníčky a vášně

Site map of Koníčky a vášně » Fórum : Koníčky a vášně

Máte nějaký koníček či vášeň? Tak sem s tím.

Radysss

Hraji na bicí v jedné symphony metal kapele - INTERITUS -
Read more : Radysss | Zobrazení : 957 | Odpovědi : 4 | Fórum : Hra na hudební nástroje

extremne sporty

Caute volam sa Chris a mojou zabavou,laskou,zivotnm stylom a sportom je skateboarding.. Jazdim uz priblizne 1.5 roka. Je nieko na fore kto sa taktiez venuje extremnym sportom napr. Bmx,skate,inline atd? Velmi ma bavi a som stasny ze mozem ronit tnto "sport" ktory mnohy neuznavaju :D
Read more : extremne sporty | Zobrazení : 868 | Odpovědi : 14 | Fórum : Jiné

Barák, zámek, vězení ??

Zdravím .. Naproti mého bydliště je takový dost zajímavý dům nebo co to je .. teď je to spíš barabizna. Nijak jsem tomu nevěnovala pozornost, ale teď, když jsme se o tom s kámoškama bavily, mě docela zajímá, co to bylo, a tak .. jsem asi divná .. :D ... Já si osobně myslím, že to je něco novorenesančního, z druhé poloviny 19.století .. nevím proč, prostě se mi to tak zdá :D .. Nahoře ...
Read more : Barák, zámek, vězení ?? | Zobrazení : 1038 | Odpovědi : 6 | Fórum : Jiné

Tricking

Kdybyste vzali mix různých bojových umění, jako je Taekwon-do, wushu, karate nebo capoiera, přidali k nim špetku breakdance a celé to zalili velkou porcí akrobacie a gymnastiky, následně to udusali do podoby bezkontaktního pohybu, tak výsledkem bude Tricking.

Co lidé od trickingu očekávají ? Někdo chce být prostě cool, někdo, například hledá „něco víc“ a tím „něčím víc“ je svoboda. Jediné, co člověka omezuje, je on sám, jeho schopnosti, jeho odhodlanost a vůle ...
Read more : Tricking | Zobrazení : 897 | Odpovědi : 11 | Fórum : Jiné

Cesta k bohům a do hloubi vnitřního já

!blazen!

http://www.tvrdarealita.cz/video/horolezectvi/22048/

Po hranách matky přírody ,
nalézají své bytí.
Read more : Cesta k bohům a do hloubi vnitřního já | Zobrazení : 3612 | Odpovědi : 27 | Fórum : Jiné

Russian Systema hand to hand fighting

Zaprve tady shlednout video:

tady video primo jenom na non-contact fight - http://russianspetsnaz.com/video/549151_fightmind(2).flv (flv format prehraje treba VLC player - ktery je freeware a mohu ho doporucit i jako normalni medialni prehravac)

Jsou to mistri bojovych technik, a jak jsem si vsiml, pouzivaji nekdy pouze jenom udery lehke, ktere vsak protivnika dostanou na kolena. Je tam napriklad novacek, kterej mlati do vazouna pestma a lektor kontroluje a pak ...
Read more : Russian Systema hand to hand fighting | Zobrazení : 984 | Odpovědi : 5 | Fórum : Jiné

ukázka hrání na varhany

Read more : ukázka hrání na varhany | Zobrazení : 661 | Odpovědi : 8 | Fórum : Hra na hudební nástroje

Historie

Ja se zabyvam prevazne historii Francie ve 12.az 14. stoleti, dejinami Languedocu, dejinami inkvisice prevazne ve Francii. Zajimam se o katarske hnuti, zajimaji mne katarske pevnosti, ktere rada navstevuji. Mam rada gotiku, goticke stavby. Rada prohledavam stare klastery, kostely, katedraly, pevnosti, zamky, hrady. Cim starsi, tim lepe.
Ziji ve Finsku 10 let a tato zeme podle mne nema zadnou historii. Finska kultura se mi opravdu nelibi,ani mistni zpusob zivota a styska se mi po Francii, ...
Read more : Historie | Zobrazení : 492 | Odpovědi : 4 | Fórum : Jiné

Cvičení pěti tibeťanů

První tibeťan:

Postavte se zpříma a rozpažte ruce, rovnoběžně se zemí. Dlaně by měli směřovat směrem dolů, a nohy natažené. Otáčejte se kolem své osy ve směru hodinových ručiček 21 krát, ale zpočátku jen tolikrát, aby se vám netočila hlava a neudělalo nevolno. Dýchání: dech by měl vycházet až z břicha operní zpěváci, divadelní herci a herečky velmi benefitují z dýchání z této části těla, také zkušení jogisti. Když se přestanete otáčet, dýchejte ještě více ...
Read more : Cvičení pěti tibeťanů | Zobrazení : 1404 | Odpovědi : 4 | Fórum : Jiné

čarodějové a motorky =)

!blazen!

A bůh se po sedmém dni začal nudit ,
a tak ponořil se do své dílny v mracích.

Prostě vzal pár trubek andělům,
na té největší kovadlině světa ,
je ohnul, v žáru Slunce nahříval,
ve vodě zakalil,
a na vzduchu nechal vychladnout.

Zemi si nechal na spanilou jízdu,
a sem tam bere na ni bohyni svou.

A tak toulají se světem od začátku
,až po ...
Read more : čarodějové a motorky =) | Zobrazení : 2336 | Odpovědi : 13 | Fórum : Jiné

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 43066 • Celkem témat 3394 • Celkem členů 5810

Zásady ochrany osobních údajů