Caute volam sa Chris a mojou zabavou,laskou,zivotnm stylom a sportom je skateboarding.. Jazdim uz priblizne 1.5 roka. Je nieko na fore kto sa taktiez venuje extremnym sportom napr. Bmx,skate,inline atd? Velmi ma bavi a som stasny ze mozem ronit tnto "sport" ktory mnohy neuznavaju :D
Zdravím .. Naproti mého bydliště je takový dost zajímavý dům nebo co to je .. teď je to spíš barabizna. Nijak jsem tomu nevěnovala pozornost, ale teď, když jsme se o tom s kámoškama bavily, mě docela zajímá, co to bylo, a tak .. jsem asi divná .. :D ... Já si osobně myslím, že to je něco novorenesančního, z druhé poloviny 19.století .. nevím proč, prostě se mi to tak zdá :D .. Nahoře ...
Kdybyste vzali mix různých bojových umění, jako je Taekwon-do, wushu, karate nebo capoiera, přidali k nim špetku breakdance a celé to zalili velkou porcí akrobacie a gymnastiky, následně to udusali do podoby bezkontaktního pohybu, tak výsledkem bude Tricking.
Co lidé od trickingu očekávají ? Někdo chce být prostě cool, někdo, například hledá „něco víc“ a tím „něčím víc“ je svoboda. Jediné, co člověka omezuje, je on sám, jeho schopnosti, jeho odhodlanost a vůle ...
tady video primo jenom na non-contact fight - http://russianspetsnaz.com/video/549151_fightmind(2).flv (flv format prehraje treba VLC player - ktery je freeware a mohu ho doporucit i jako normalni medialni prehravac)
Jsou to mistri bojovych technik, a jak jsem si vsiml, pouzivaji nekdy pouze jenom udery lehke, ktere vsak protivnika dostanou na kolena. Je tam napriklad novacek, kterej mlati do vazouna pestma a lektor kontroluje a pak ...
Ja se zabyvam prevazne historii Francie ve 12.az 14. stoleti, dejinami Languedocu, dejinami inkvisice prevazne ve Francii. Zajimam se o katarske hnuti, zajimaji mne katarske pevnosti, ktere rada navstevuji. Mam rada gotiku, goticke stavby. Rada prohledavam stare klastery, kostely, katedraly, pevnosti, zamky, hrady. Cim starsi, tim lepe. Ziji ve Finsku 10 let a tato zeme podle mne nema zadnou historii. Finska kultura se mi opravdu nelibi,ani mistni zpusob zivota a styska se mi po Francii, ...
Postavte se zpříma a rozpažte ruce, rovnoběžně se zemí. Dlaně by měli směřovat směrem dolů, a nohy natažené. Otáčejte se kolem své osy ve směru hodinových ručiček 21 krát, ale zpočátku jen tolikrát, aby se vám netočila hlava a neudělalo nevolno. Dýchání: dech by měl vycházet až z břicha operní zpěváci, divadelní herci a herečky velmi benefitují z dýchání z této části těla, také zkušení jogisti. Když se přestanete otáčet, dýchejte ještě více ...