Právě je 23 kvě 2012, 20:45

News News of Kurz tarotu

Site map of Kurz tarotu » Fórum : Kurz tarotu

Mariášové karty

Před nějakou dobou jsem byla u kartářky, kde jsem se dozvěděla o svých schopnostech vykládat karty. Mám za sebou začátečnický a pokročilý kurz vykládání. Spousta lidí hodnotí mariášky, jako studené karty, protože nemají žádné "obrázky" a její výklad záleží spíš na umu vykládajícího, narozdíl třeba od tarotu nebo symbolonu, kde na nás působí obrázky. Co se týče pravdivostí předpovědi, tak je poměrně vysoká. Někdy mě až děsí, jaké karty vycházejí. Jaké máte s mariáškami zkušenosti ...
Read more : Mariášové karty | Zobrazení : 994 | Odpovědi : 2

Jak vykládat tarot, aneb návod pro neznalé. Jak to dělám já

Co je pro výklad důležité, aby se vůbec mohlo začít

Zaprvé je třeba vlastnit karty. Možná to vypadá jako samozřejmé, ale nutno říct, že nejsou karty jako karty. Je třeba mít sadu tarotů, která vám pocitově sedí.

Za druhé znát významy karet, nebo aspoň minimálně mít knížku významů, avšak pro konkrétní sadu.

Za třetí je třeba důvod proč se vykládá. V principu jsou dva důvody. Prvním z nich je zjištění vlivů, a lze jak z ...
Read more : Jak vykládat tarot, aneb návod pro neznalé. Jak to dělám já | Zobrazení : 2033 | Odpovědi : 22

Výklady

Můžu nabídnout výklady tarotu pro lidi zde. Nedělám za peníze, jen nemůžete čekat, že to bude okamžitě. Jediný limitující faktor pro mě je čas, vzhledem ke škole.
Kdyby byl zájem pošlete soukromou zprávu.
Read more : Výklady | Zobrazení : 292 | Odpovědi : 4

Andělské karty

Dobry den, zajimalo by me, jake mate s temito kartami zkusenosti. Nedavno jsem si je poridil. Porad je poznavam, porad zkousim:)))
Read more : Andělské karty | Zobrazení : 1090 | Odpovědi : 4

Tarotové programy

Na niektorých stránkach sú programy, ktoré slúžia na vykladanie tarotu. Tieto
programy majú výhodu v tom, že pri každej karte je stručný popis jej významu.

Code: Vybrat vše

Na tejto stránke je výklad na tri karty. Môžeme si vybrať z troch druhov kariet:
RIDER-WAITE, LENORMAND a CIKÁNSKÉ KARTY.

Na tejto stránke je možné robiť výklad na tri karty, jednu kartu,
vzťahy, a vypočítať osobnú kartu podľa dátumu narodenia.

Na tejto stránke je možné robiť výklady ...
Read more : Tarotové programy | Zobrazení : 1051 | Odpovědi : 4

MÁG

1. MÁG

Obrázek

Tvůrčí síla.
Využívání schopností.
Cílevědomé jednání.
Kreativita.
Mistrovství.
Vlivnost. Iniciativa. Obratnost.
Schopnost ovládat a manipulovat lidmi, věcmi a událostmi.
Inteligence.
Aktivita, tvůrčí síla.
Úsilí. Touha.
Práce.
Manipulace.
Komunikace.

Pozitivní významy:

Organizační schopnosti, obratnost. Vůle a sebekontrola. Umět využít situaci. Usilovně se snažit. Vyvíjet aktivitu. Aktivně jednat. Tvořivé myšlení, nápaditost. Schopnost a talent k dosažení určených cílů. Možnosti a příležitosti. Strategie, kterou používám, abych dostal to, co chci. Nápady a jejich praktické ...
Read more : MÁG | Zobrazení : 841 | Odpovědi : 7

0 Blázen, Šašek, Pagát

Obrázek

Blázen
Nepopsaný list papíru
Duch
Dech
Začátek
Konec

Obrázek

Říká se, že k zasvěcení je třeba sebrat odvahu a chytit tygra za ocas. Kdo z nás je ochotný nechat se kousnout krokodýlem? Být sežrán a pohlcen temnotou, octnout se v prázdnotě Propasti?

Blázen nám ukazuje, že to jde.

Zkus vidět blázna sám v sobě. Zkus se dívat kolem sebe a hledat ho vně.
Read more : 0 Blázen, Šašek, Pagát | Zobrazení : 649 | Odpovědi : 8

Blázon.

Ľudia dávajú bláznovi často prívlastok tichý.
Tichý blázon.
Bláznovi ako archetypu je priradené písmeno alef. Alef je nemé. Ale nie je to ticho. Blázon by totiž nemal byť tichý. Lebo ticho nie je nič. Nedá sa opísať ticho. Nedá sa ani vyjadriť.
Tichý blázon je na nič. Je nepotrebný. Je zbytočný.
Len blázon, ktorý má čo povedať, blázon ktorý povie, je na niečo.
Blázon nie je to ticho pred. Pretože ticho pred je tak isto ...
Read more : Blázon. | Zobrazení : 1127 | Odpovědi : 13

Úvodní lekce tarotu

Úvodní lekce – Jak začít s tarotem

Nebudu se zabývat tím, jak vznikl tarot, protože na toto téma bylo popsáno již mnoho papíru a kdo hledá najde. Důležité je to, že tarot existuje, dnes v mnoha podobách, a hlavně funguje.

Jak vlastně tarot funguje a k čemu se dá použít?

Tarot má mnoho využití – je to skvělá vizualizační pomůcka pro mystické meditace, magické operace pro průchod jednotlivými branami vědomí, divinační nástroj. Divinační, neboli věštěcké ...
Read more : Úvodní lekce tarotu | Zobrazení : 2208 | Odpovědi : 9

Tarot

Zdravím všechny zájemce o úvod do problematiky tarotu. Nejdřív prosím pište jestli máte vůbec zájem, potom to rozjedem :)
Read more : Tarot | Zobrazení : 3686 | Odpovědi : 57

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 43067 • Celkem témat 3394 • Celkem členů 5810

Zásady ochrany osobních údajů