Právě je 23 kvě 2012, 20:47

News News of Magie

Site map of Magie » Fórum : Magie

Magie konkrétně i všeobecně

princip magie

veškterá magie je založena na dvou základních proïncipech a to jest vůle a energie.Tyto dva principy gradujou ještě emoce projevované a vkládané do našeho magického konání jak už při průběhu rituálu,či jiné činnosti související s těmito vědami.Postupem času člověk pochopí,že důležitý je pochopit princip,pak si je člověk schopen konstruovat vlatní obřady a rituály.Potřebuju impulz ve formě reakceči otázky abych se rozpovídal.Záleží na to jakou cestu mi uložíte na zpracování-jakou otázku mi dáte.Nemoho o tom povídat ...
Read more : princip magie | Zobrazení : 550 | Odpovědi : 6

Necromancy - západní rituály

Následující text byl převzat s povolením autora z (http://cody.eldar.cz a http://cody.mysteria.cz). Všechna autorská práva stran tohoto textu patří Codymu (cody@email.cz). Jakákoliv manipulace s tímto textem (kopírování, upravování, publikace atp.) je bez svolení autora nepřípustná.

Jednotlivé odnože Necromancie se neliší Cestami (Paths), které ovládají. Rozdíl je v chápání Necromancie a v Rituálech. Západní Necromancy vychází z Necromantické historie Evropy ...
Read more : Necromancy - západní rituály | Zobrazení : 2143 | Odpovědi : 19

Viera Ježiša Krista a Svätého Patrika

Najdem dakoho tu veriaceho len najdem tu medzi vami bratia a sestry.viera nás ochrani viera tých čo veria našeho spasitela Ježiša Krista viera je v nás i svetlo dobra zas.To sem rád modlim se v tvem mene nech te ochraní svetlo jeho i nadeje z mene ludstva v dobro zase.

Ano to ano ja sem učen mnichou len a meho pána spasitela čo prinaša pokoj i mir.

Vira nás naplnuje životem i nadeji zmenit se ...
Read more : Viera Ježiša Krista a Svätého Patrika | Zobrazení : 612 | Odpovědi : 7

vše o magii a všetko čo sa ji tyka

Satanská čierna omša je rituál, ktorým sa vzdáva pocta satanovi. Svoj historický pôvod má najmä v sexuálno-magických rituáloch niektorých siekt a satanistických kultoch. Satan je nimi uctievaný ako vládca tohto sveta a jeho symbolom je vzbura proti konvencii. Existujú viaceré druhy čiernych omší - aj také, ktoré popri adorácii satana zahrnujú potupovanie jeho protivníka Ježiša Krista. Satanisti na týchto omšiach posilňujú predovšetkým svoje ego, lebo veria, že sú súčasťou satana. A pokiaľ vzývajú satana, vzývajú ...
Read more : vše o magii a všetko čo sa ji tyka | Zobrazení : 1114 | Odpovědi : 14

Jak začít se studiem magie?

Ahoj.

Možná to bude znít divně ale chtěl bych se naučit kouzlit. Jsem naprostý začátečník a vůbec nevím co a jak. Mám pro to hned několik důvodů:
- mít víc přátel
- být užitečný lidem ve svém okolí
- a konečně si najít přítelkyni. S mojí první jsme se před pár měsíci rozešli. A abych byl byl upřímnej nepatřím mezi krasavce.

Poradíte mi?
Read more : Jak začít se studiem magie? | Zobrazení : 30044 | Odpovědi : 592

Kdo je tedy mezi námi?

Tak kdo se tady zajímá a praktikuje magii? A když už tedy tak o jaký sortiment?
Read more : Kdo je tedy mezi námi? | Zobrazení : 1619 | Odpovědi : 28

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 43067 • Celkem témat 3394 • Celkem členů 5810

Zásady ochrany osobních údajů