Právě je 23 kvě 2012, 20:51

News News of Mysteria-Mystery

Site map of Mysteria-Mystery » Fórum : Mysteria-Mystery

EPRV777 všechny zdraví a oznamuje !

Ahoj drazí příznivci.
Oznamujeme tímto že naše EPRV777 má spuštěny stránky na doméně EPRV777@seznam.cz
Tak kuk na to a můžete přihodit i váš komentář
Jarda hlavní vyšetřovatel a tým EPRV777
Budou i videa na Yotube a také EVP
Tak se těšte a taky pište nám když něco budete mít na srdci.
Vaše skupina EPRV777
!no1 !no1
Read more : EPRV777 všechny zdraví a oznamuje ! | Zobrazení : 164 | Odpovědi : 12 | Fórum : Duchové a poltergeist

Tchán

Před 14 ti dny zemřel manželovi tatínek (57) na rakovinu plic. Před půl rokem byl zdravý a o ničem nevěděl a teď je pryč :( Byl před smrtí 11 dní v nemocnici. V den kdy zemřel, jsem se vzbudila ve tři ráno a nemohla jsem spát. Musela jsem odejít z ložnice. Zapnula jsem si v obýváku PC a seděla jsem u toho přes dvě hodiny. Měla jsem takový divný pocit. Jako by mě bolel žaludek, ...
Read more : Tchán | Zobrazení : 221 | Odpovědi : 2 | Fórum : Duchové a poltergeist

co to je? poradíte?

Zdravím, stává se mi něco zvláštního..abych to lépe popsala.. takže je to jakoby do mě něco vniklo, nějaká energie. Stává se to když usínám, ale vím že jsem vzhůru a ještě nespím, protože to vnímám. Nejdříve slyším jakoby hučení, nějaké bzučení, občas brnění v těle, nemůžu se hnout ani mluvit, jako by mi ztuhlo celé tělo..trvá to par vteřin a najednou je ticho a vše ok. Neni to často, tak párkrát za rok... Ale teď ...
Read more : co to je? poradíte? | Zobrazení : 351 | Odpovědi : 10 | Fórum : Duchové a poltergeist

PSI

Chcel by som sa opýtať či sa dá naučiť liečiť sa PSI energiou, keď zatial viem iba gulu ...
Keď som bol menší mal som detskú reumu, ktorú mi vyliečili a teraz ma trochu bolí kĺb na nohe . Neviem či je to reuma ale bolí ma to asi 2 mesiace, no nie vždy . Nech je to čo chce chcel by som si to nieakym spôsobom vyliečiť, tak sa pýtam čo mám robiť zo ...
Read more : PSI | Zobrazení : 396 | Odpovědi : 8 | Fórum : Vitakineze

Duch v bytě

Dobrý den
Mám takový problém nastěhovaly jsme se před 3 měsíci s manželem do bytu který nám byl pronajmut.Dříve v tom bytě žily starší manželé.Manželka v něm údajně umřela a byla prý hodně žárlivá a její manžel je v domově Důchodců.Byt nám pronajala jejich dcera.Ale abych šla k věci.Co jsme tam byly s manželem společně stále bylo všechno v pořádku,ale jak manžel začal jezdit pracovat jako zedník do zahraničí na 3 týdny začalo se to ...
Read more : Duch v bytě | Zobrazení : 489 | Odpovědi : 8 | Fórum : Duchové a poltergeist

Živý sen o "posmrtném životě"

Ahoj, ráda bych slyšela názor na vážně divnej "sen", co se mi včera zdál. První co si z toho pamatuju, že jsem byla v nějakým velikým pokoji, všude okolo byla tma. Jediný co bylo vidět bylo otevřený okno na druhým konci místnosti. Oknem pronikalo nějaký slabý umělý světlo z ulice a před ním bylo pár mých spolužáků. A já prostě šla a vlezla do okna, cítila jsem se v tom snu opravdu hodně opilá. Myslím ...
Read more : Živý sen o "posmrtném životě" | Zobrazení : 422 | Odpovědi : 2 | Fórum : Sny

Zrazil som ducha?

Zdravim. Vcera sa mi stal taky zaujimavy zazitok, teda nie priamo mne a teda chcel by som sa s nim s vami podelit a pokonzultovat ze "WTF?" to bolo.
S priatelkou sme isli na mensi vylet k jednemu zamku( Smolenicky zamok) pozriet, ale uz celkom neskoro pretoze som mal urcite zalezitosti ktore bolo treba vybavit tak sa nedalo ist skor. ( mamine sa nevysvetlitelne zamkli dvere na dialnici ked si isla zapalit a kluce mala ...
Read more : Zrazil som ducha? | Zobrazení : 458 | Odpovědi : 1 | Fórum : Duchové a poltergeist

Čakry

Potřebuju poradit ohledně čaker. Vim že čaker je 7 a z toho 5 párovích. Že to jsou víry které do těla nasávají životní energii z vesmíru a čím více se točí, tím víc do těla nasávají energie. No zkrátka o tom něco vím, ale přece bych si rád ujasnil nějaké informace.
Tedy moje první otázka: Můžu s touto energií pracovat? Příjde mi docela proti srsti používat svoji životní energii třeba k telekinezi nebo něčemu jinému, ...
Read more : Čakry | Zobrazení : 464 | Odpovědi : 3 | Fórum : Vitakineze

Po operaci-zjevovaní duchů

Ahoj , nedávno jsem prodělala velice malý zákrok který ale bych po narkozou , když jsem se probudila lekařka mi oznamila že mě nemohli vzudit . tři dny na to jsem odjela na chalupu a tam se to stalo poprve , natiram plot a zničeho nic koukam a vedle mě stojí žena v červenem triku a prošedivěle vlasy , takový nepřítomný výraz . když sem se koukla znovu nebyla tam . nevěnovala jsem tomu zvláštní ...
Read more : Po operaci-zjevovaní duchů | Zobrazení : 529 | Odpovědi : 6 | Fórum : Duchové a poltergeist

Můj "polo sen"

Ahoj :)
Začala bych od začátku. Včera sem byla docela dost naštvaná na mého psa protože zlobil a byla jsem na něho i trochu zlá.
Teď ke snu- Zdál se mi ráno (cca 9hodin) a byl asi deseti nebo patnácti vteřinový. Seděla sem v něm na zemi a okolo byli jakoby natažené bílé plachty (jako když si postavíte bunkr z dek). Koukala sem do blba a někdo mi říkal "buď na mě hodnější" nebo něco ...
Read more : Můj "polo sen" | Zobrazení : 469 | Odpovědi : 5 | Fórum : Sny

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 43067 • Celkem témat 3394 • Celkem členů 5810

Zásady ochrany osobních údajů