Ahojte potrebovala by som aby mi niekto pomohol.Ešte pred rokom sa mi stala velmi zvlastna vec. Dostala som od svojej kamaratky istu knihu a v nej bolo o spriaznenej duši. Na konci knihy bol navod ako zistit kto je moja spriaznena duša. Skusila som to viac krat no nič sa nestalo tak som si aj pomyslela že dalšia hlupost. no potom sa začali diat čudne veci ,počula som kroky na chodbe a vždy som mala ...
Zdravím, chtěl bych se naučit astrálně cestovat, ale potřeboval bych nějakého rádce, který by mi poradil, jak začít a tak dále, vím že už tu o tom jedno vlákno je, ale je v tom chaos, pište prosím sem, nebo PM, nebo na icq 361-564-924, děkuji :)
Lásku k Bohyni v sobě nachází stále rostoucí množství lidí. Tato láska není zpočátku ničím jiným než vnitřním pocitem. Brzy se ovšem rozvíjí a stává se touhou pomáhat Bohyni v manifestaci jejího božského záměru. V člověku pak začnou vyvstávat takové otázky, jako: „Jak mohu být zasvěcen do mystérií Bohyně? Jak mohu zažít užší kontakt s ní? Kde je její nejbližší chrám a kde jsou její uctívači? Jak se mohu přidat ke kněžstvu ...
Ospravedlnujem sa za nesom dobry pisac... Ale snazim sa opisat situaciju co sa mi stala... Mozem sa zarucit ze pribeh je autenticky..... A tak prosim o pomOC.. Zdravim. 19:00 PM / V jeden vecer to bolo asi tak pred 2 rokmi. Mal som vysoke teploty a bolo mi dost na p***. Tak som si isiel lahnut skor.. Zaspal som az nadocakavana velmi rychlo. Skoro ako keby mi dal niekto nieco naspanie , pretoze ine dni ...
Ľudia zvyknú vravieť, že všetko zlé je na niečo dobré a v tomto konkrétnom prípade je to naozaj pravda. I taká obrovská katastrofa, ku akej došlo na Haiti, priniesla predsa len niečo dobré, čo je na tomto svete, v bežnom, každodennom živote už takmer zriedkavosťou. Priniesla neobyčajné prejavy solidarity, prejavy nezištnej ochoty pomáhať, prejavy konkrétnej a aktívnej spolupatričnosti s ľuďmi, ktorí sa ocitli v nešťastí.
Zdravím vás,pokud tu už podobné téma je,tak se omlouvám ale nevšiml jsem si.Chci se s vámi podělit o velmi nepříjemný zážitek.Už několikrát se mi stalo,že jsem se v noci probudil a nemohl jsem se ani pohnout,v uších mi šumělo a celý pokoj byl tak nějak šedivě osvícen.Navíc jsem nebyl schopen vydat ani hlásku.Ze všech sil jsem se snažil vyprostit z tohoto stavu a jen s napětím nejvyšší vůle se mi podařilo abych tak řekl - ...
V naší společnosti mnozí z nás už zapoměli na magii ani se nedá ničenu divit všechno je to nahrazeno materialismem.Když někomu řeknete, že se zajímáte o magii,zareaguje bud usměvem nebo pozdvehne obočí.Ale skeptičtí lidé vás požádají abyste vyslovily nějaké zaklínadlo k jejích prospěchu.Ja se zajímám o lunární ,měsíční,magii.