Právě je 23 kvě 2012, 21:00

News News of Mysteria forum

Site map of Mysteria forum » Fórum : Mysteria forum

rituály strak

vědci z kolorádské university popsali u strak zárodky-pohřebního chování.přilétnou k tělu mrtvého kolegy a jakoby z piety k němu přinesou například větvičky.pohřební rituály se pokládájí za jeden z dokladů,,rozumného lidského chování.tak se například diskutuje o tom,natolik běžně své mrtvé pohřbívali neandrtálci-v poslední době je řada těchto dřívějších důkazů zpochybnovana.z jiné strany ale ze španělské atapuerky máme doklady o pohřebních rituálech už před 200 000 lety.ne každé nákládání s mrtvým tělem můžeme ovšem považovat za rituální.neadrtálci ...
Read more : rituály strak | Zobrazení : 56 | Odpovědi : 1 | Fórum : Magie

navěky uvězněn v podzemí

pověsti o hansi hagenovi už dávno přesáhly hranice mystického českého krasu,kde vznikly.skupina záhadologů prý hagenova ducha dokonce vyfotografovala.,snímky vyšly v devadesátých letech.existuje tento fenomén?v šedesatých letech dívka hana tábořila s kamarády a přítelem v hagenově panství.dívka na chvíli odešla do ustí jedné z chodeb a když se dlouho nevracela,šel jí přítel hledat.na záčatku zatopené štoly našel pohozenou svítilnu ,podivné stopy připomínaly zápas s něčím neznámým.hana už se nikdy nevrátila.jiná pověst se týká prokleté hagenovy studánky.leží ...
Read more : navěky uvězněn v podzemí | Zobrazení : 153 | Odpovědi : 0 | Fórum : Záhady a nevysvětlitelné jevy

ane hordsteien hielsen II.

ahoj, možná už mi nepomůžete, řeknete si, že jsem blázen, ale zkoušela jsem podobná slova zadat do německého slovníku ( ten nápis byl skoro nečitelný, takže by to ty slova mohly být) a vyšlo mi ana držet hnízdo. Něco takového jsem zadala do googlu, ale nic jsem nenašla. můžete mi pomoct. Co mohou znamenat ty tři slova ?? Děkuji, Klára. !no1
Read more : ane hordsteien hielsen II. | Zobrazení : 74 | Odpovědi : 1 | Fórum : Záhady a nevysvětlitelné jevy

ochrana proti vráskám

lehce poduste kotlík oloupaných jablek zbavený jádřinců,přidejte pět čerstvých jahod a vymíchejte s trochou vody do jemné kaše.uložte na tmavé a chladné místo do spižírny.po devět následujících dnů jděte brzy ráno ven,seberte přesně devět kapek čerstvé rosy a přidejte je do směsi.deváteho dne rozdělte směs ihned po vmíchání rosy do devíti kelímků.nanášejte část směsi jako obličejový krém každé ráno po devět následůjcích dnů.nenechejte působit dvacet minut.je-li to možné,použijte k nanášení na tvář čerstvě vypučenou rozmarýnu.používejte ...
Read more : ochrana proti vráskám | Zobrazení : 134 | Odpovědi : 0 | Fórum : Lécive bylinky

nadpozemské přičiny a důsledky

jakmile je zlu jednou dovoleno růst,tak bude růst,způsobí neštěstí a zplodí další zlo.to pokračuje tak dlouho,dokud není zlo tak velké,že zahubí samo sebe i s tělem,v němž se nachází s odesílatelem.odplata trvá různě dlouho,takže se může zdát,že jí někteří unikají.každá čarodějnice a čaroděj však dokáže označit člověka odsouzeného k záhubě díky následkům,jež se kolem této osoby objevují.naopak,když někdo vysílá kladné myšlenky a vše co dělá ,je produchno optinismem,bude odměněn užitkem a prospěchem.zbavte se slepé touhy.čím ...
Read more : nadpozemské přičiny a důsledky | Zobrazení : 73 | Odpovědi : 2 | Fórum : Magie

tajemství a mýty

každá akce má okamžitý dopad,který spustí další akci.čarodějnice a čarodějové se proto z tohoto jasného a srozumitelného důvodu řídí pravidlem nepůsobit zlo.pokud někomu záměrně ublížíte,ubližujete úmyslně i sobě.a co je horší,sobě škodíte víc než ,osobě na kterou jste namířili zlobu.zlo se vždycky vrací k odesílateli ve vyšší míře.neštěstí u něj vzroste mnohem víc,jak poškodí příjemce.
Read more : tajemství a mýty | Zobrazení : 319 | Odpovědi : 17 | Fórum : Magie

Hlboké výstrihy spôsobujú zemetrasenia!

Hlboké výstrihy spôsobujú zemetrasenia!

V mnohých západných médiách sa pred nedávnom objavila informácia o prejave jedného islamského duchovného, ktorý hovoril o spojitosti hlbokých výstrihov so vznikom zemetrasení.

Osobne som bol svedkom toho, ako sa o tom rozprávali mladé ženy, cestujúce ráno do práce. Brali to ako zaujímavú perličku, zaváňajúcu spiatočníctvom, nemodernosťou, ba doslova stredovekom.

V našej, takzvanej modernej spoločnosti spôsobila táto informácia iba úsmevy, posmech a taktiež snáď aj určité zvýšenie apatie voči zaostalému islamskému ...
Read more : Hlboké výstrihy spôsobujú zemetrasenia! | Zobrazení : 126 | Odpovědi : 3 | Fórum : uvahy

neviditelné síly -andělé a jejich rozdělení

andělé jsou stvořeními z čisté energie,jsou duchovními bytostmi bez realné podoby.pro samostatnou skutečnost,že sídlí v duchovním světě,je nelze situovat do žádného možného či představitelného místa.obklopují trůn boží a neustále zpívájí jeho chvalozpěvy.ale protože bůh je všudypřítomný.kde můžeme předpokládat,že andělé žijí?na druhé straně vzhledem k tomu že čisté duchovno,tedy andělské vědomí nemá tvar,jakou podobu můžeme andělům přisuzovat?tyto otázky ,jak se zdá bez odpovědi,nahrazuje fantazie člověka,jeho představivost a schopnosti zobrazit si v mysli vše,co nedokáže zachytit svými ...
Read more : neviditelné síly -andělé a jejich rozdělení | Zobrazení : 414 | Odpovědi : 3 | Fórum : Magie

svobodnej názor

Tímto tu prosím o smazáni mého učtu na tomto foru když napíši svuj názor a nikdo nemuže tvrdit že to je lež uznávám sice pro někoho hodně nepříjemnej a bud dostanu ban nebo mi smáznou příspěvek nemám zájem o členství
Read more : svobodnej názor | Zobrazení : 122 | Odpovědi : 3 | Fórum : Oznámení

mág uxus

osobním lékař perského krále artaxerxe2 nám zanechal svědectví o jistém mágovi uxusovi,který dokázal projít zdí snadno jako hustým křovím,přičemž se prý vždy ukázal na druhé straně jen trochu poškrabán.uxus prý měl přivolat déšt a životodárné záplavy.k přivolání deště potřeboval vždy několik set specialně vycvičených spolupracovníkůch,kteří se podle pokynů duševně soustředovali a modlili.je teda docela možné,že uxus využíval psychické energie mnoha osob,kterou následně pronás nevysvětlitelným způsobem přetransformoval a nasměroval do atmosféry,kde pak způsobila srážení vodních pár ...
Read more : mág uxus | Zobrazení : 57 | Odpovědi : 1 | Fórum : Magie

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 43067 • Celkem témat 3394 • Celkem členů 5810

Zásady ochrany osobních údajů