Právě je 23 kvě 2012, 21:02

News News of Psychologie

Site map of Psychologie » Fórum : Psychologie

Naše myšlení.

Afirmace

Jaký máte názor na afirmace? V běžném životě obracíme spoustu věcí proti sobě, jen protože o nich špatně mluvíme. Např. Chci více peněz, čímž se akorát pak zvyšuje touha po penězích. Myslíte si, že opakováním pozitivních afirmací každý den (minimálně 3x za den) si můžete zlepšit zdraví, přitáhnout k sobě nějaké peníze a zbavit se nějakého strachu nebo závislosti? Zajímá mě váš názor, sám mám s tímto dobré zkušenosti, když jsem při těžkém zranění uslyšel ...
Read more : Afirmace | Zobrazení : 1371 | Odpovědi : 17 | Fórum : Životní zkušenosti

RADY-vše o psychologii

Zdravím, chtěl bych vás poprosit o pár rad, kde kromě studia čerpáte vědomosti. Jaké internetové stránky máte nejraději (nelépe v češtině), jaké knihy čtete (žádné příběhy), jaké dokumenty stojí za to. Filmy, které máte nejraději a jsou opravdu záhul pro mozek. Děkuji za jakoukoliv radu nebo tip. Určitě nejsem sám, kdo by ocenil, kdyby se tady něco užitečného dočetl. A bylo by to dobré i pro začínající psychology :)
Read more : RADY-vše o psychologii | Zobrazení : 924 | Odpovědi : 4 | Fórum : Životní zkušenosti

Silvova metóda (pomocou mysle sa dokážeš uzdraviť)

Chcela by som sa opýtať na vaše názory týkajúce sa uzdravovania, (zlepšenia fyzického stavu, dokonca aj súkromného života v oblasti lásky, lepších výsledkov v práci atď...POMOCOU VLASTNEJ MYSLE (vlastnej psychoterapie), takzvanej Silvovej metódy.
Aby som to hlbšie rozobrala...Tvoj mozog je "rozdelený" na Ľavú stranu-sústredenú na fyzický svet, a pravú stranu-sústredenú na kreatívny,duševný svet. Silvova metóda spočíva v uvoľnení,relaxácii a VIERE V UZDRAVENIE..kľúčovým bodom je dostať sa do hladiny Alfa v ktorej najviac pracuje pravá polovica ...
Read more : Silvova metóda (pomocou mysle sa dokážeš uzdraviť) | Zobrazení : 1007 | Odpovědi : 6 | Fórum : Životní zkušenosti

Rozbití

Zdravím Vás,

asi bych se chtěl svěřit. A zjistit, jestli dostanu nějakou odpověď. Někdy prožívám zvláštní stavy - v mysli mě něco vyruší a já se pak už nemůžu dál věnovat tomu co dělám. Každopádně se nějak zablokuju a mám pocit, že jsou mi kladeny otázky..ovšem ne otázky slovy...je to jakobych byl uvrhán do chaosu a musel znovu jít za jakýmsi světlem na konci tunelu. Příjde mi, že v tom stavu mi běží myšlenky tak ...
Read more : Rozbití | Zobrazení : 968 | Odpovědi : 17 | Fórum : Životní zkušenosti

zvláštní vztah prosím o radu :(

Zdravím
Prosil bych o radu, je mi 15 let a nedávno jsem poznal jednu holku, znám jí zatím jen po internetu, protože chtěla něco vědet o paranormálních jevech atp., ale to není podstatné.
To, co mi vrtá hlavou je, že mě k ní něco jakoby váže, i když to není láska (aspoň si to myslim). Mám jakoby pocit, že jí musim chránit, a že bych za ní měl i položit život bylo by-li to nutné. ...
Read more : zvláštní vztah prosím o radu :( | Zobrazení : 1207 | Odpovědi : 29 | Fórum : Životní zkušenosti

Náhoda, alebo len úmysel?

New York City má 11 písmen.
Afghanistan má 11 písmen.
Ramsin Yuseb (terorista, ktorý už v roku 1993 hrozil zničením "dvojčiat" WTC) má 11 písmen
George W Bush má tiež 11 písmen.

Mohla by to byť dobrá náhoda. Ale bude to ešte lepšie:
1. New York je jedenásty štát USA
2. Prvé lietadlo, ktoré vletelo do dvojčiat malo číslo letu 11
3. V tomto lete bolo 92 pasažierov. 9+2=11
4. Let číslo 77, druhé lietadlo, ...
Read more : Náhoda, alebo len úmysel? | Zobrazení : 1255 | Odpovědi : 12 | Fórum : Životní zkušenosti

Zamyslime sa

Musím premýšľať o svojej smrti. Kedy nastane? Kedy si po mňa príde? Dnes? Zajtra? Za desať rokov? Kto ma bude oplakávať? Komu budem chýbať? Kto bude držať smútok? Koľko ľudí sa dozvie, že som umrel? Koľko ľudí bude vedieť, že som to bol práve ja? Koľkým ľudom to bude naozaj ľúto? Koľko ľudí si uvedomí, ako moc ma mali radi? Koľko ľudí ma malo rado? Koľko ľudí príde na môj pohreb? Koľko ľudí bude mrzieť, ...
Read more : Zamyslime sa | Zobrazení : 1426 | Odpovědi : 27 | Fórum : Životní zkušenosti

Smrt Ega ( prožitek psychologické smrti )

Slyšeli jste o možnosti změny osobnosti pomocí hypnózy? tzv. smrt Ega, teď jsem o tom dočetl zajímavou studii a tam se tvrdí, že pokud umožníme pomocí hypnózy průchod všemi BPM ( bazální perinatální matrice ) a hlavně přechod z BPM III. do BPM IV. bude to pro nás znamenat pocit totálního zániku na všech rovinách. Tato smrt ega způsobí naprostou destrukci všeho z předchozího života. Po smrti Ega následuje znovuzrození a pokud vše proběhne v ...
Read more : Smrt Ega ( prožitek psychologické smrti ) | Zobrazení : 550 | Odpovědi : 9 | Fórum : Životní zkušenosti

O fanatismu

Autorem následujících slov je údajně Dr. Emanuel Tanay, známý a vysoce uznávaný psychiatr. Muž, jehož rodina patřila před druhou světovou válkou k německé aristokracii, vlastnil řadu průmyslových podniků a nemovitostí. Když byl tázán, kolik Němců bylo skutečnými nacisty, odpověděl způsobem, který může být určující pro náš postoj k fanatizmu:
"Velmi málo lidí bylo skutečnými nacisty, ale mnoho dalších se radovalo z návratu německé hrdosti a další byli příliš zaneprázdněni, než aby je to zajímalo. Byl ...
Read more : O fanatismu | Zobrazení : 3101 | Odpovědi : 32 | Fórum : Životní zkušenosti

Prosím o radu

Caute
Read more : Prosím o radu | Zobrazení : 215 | Odpovědi : 7 | Fórum : Životní zkušenosti

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 43067 • Celkem témat 3394 • Celkem členů 5810

Zásady ochrany osobních údajů