Právě je 12 úno 2012, 00:30

News News of Sny

Site map of Sny » Fórum : Sny

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

mrtvý ve snu

Dobrý den, zdál se mi sen o strejdovi,který ve skutečnosti zemřel už před několika lety, poprosila bych o výklad, velice by mě zajímalo co to může znamenat.
Může to být tak pět let, kdy jsem měla sen který předpověděl, že strejda umře, bylo tam tolika indicií, že mě do dneška mrzí, že jsem to nepochopila. Za tejden po mém snu opravdu strýc zemřel na píchnutí včelou. Nyní po tak dlouhé době se mi zálo, že ...
Read more : mrtvý ve snu | Zobrazení : 195 | Odpovědi : 4

Budoucnost ve snech

Ahoj. Potřeboval bych se poradit ohledně jedné věci. Celý život se mi stává, že se mi zdají sny, které se poté uskuteční - někdy úplně, někdy jenom jejich část. Problém je, že si většinu z nich nepamatuji. Není to přímo Deja-vu, ale doslova si vzpomenu, že se mi událost zdála ve snu. Několikrát se mi ale stalo, že se mi něco zdálo, já si pamatoval a doslova čekal, až se to stane. A také se ...
Read more : Budoucnost ve snech | Zobrazení : 277 | Odpovědi : 11

Žena bez očí

Můj přítel měl sen o krásné ženě ,která byla celá v bílém,vznášela se ve vzduchu. Ale když se na něho podívala měla oči bez panenek jen bílá barva. Snažila se ho přivábit k sobě úplně ho stahovala,až se musel držet dveří. Ještě byla ve snu jeho maminka,kterou prosil o pomoc. Mohli by jste mi poradit, co to může znamenat? Děkuji ! 'slonko'
Read more : Žena bez očí | Zobrazení : 149 | Odpovědi : 7

Vlci

Zdál se mi před pár dny sen,opět byl velice "živý",jako důležité sny bývají

Byla noc, šla jsem nějakou ulicí,možná parkem, byly okolo stromy,
ale les to nebyl,byly tam pouliční lampy.
Byl měsíc v úplňku a já za sebou cítila něčí přítomnost,
ale když jsem se otočila,nikdo tam nebyl,šla jsem dál.
Ten pocit se zvyšoval, tak jsem se znovu otočila,
stál tam vlk.
Netvářil se ani přátelsky ani nepřátelsky, byl ostražitý,
jakoby čekal, že zaútočím já. ...
Read more : Vlci | Zobrazení : 410 | Odpovědi : 7

Co je vlastně sen?A dá se nahrávat jak film?

Co si myslíte o snech? Vymyslej vědci nějakou věcičku na jejich nahrávaní a poté promítaní? Zajíma mě taková věc protože se mi někdy zdaj tak ůžasné a hezké a příjemné sny že bych je rád nahrál a koukl na ně znova.Problém je že si človek spoustu snů nepamatuju možná tak nějaké ty kousíčky.A dost mě mrzí že si je nepamatuju XD
Jo a když už píšu tak čím to je že se zdaj někdy ošklivé ...
Read more : Co je vlastně sen?A dá se nahrávat jak film? | Zobrazení : 739 | Odpovědi : 18

Sen,který se druhý den stane

Zajímal by mě váš názor na sny,které se vám zdají a druhý den se vypní!
Mě osobně se zdálo,že mi přišla do obchodu žena a v tašce měla pejska jokšírka,
a prodávala ho a já ho koupila.
To se mi pravdu stalo,a bylo toho více.Dokonce někdy vím co ten dotyčný udělá
nebo řekne.jsou to náhody?nebo náš život a sny něco řídí?
díky za odpovědi.p.o.
Read more : Sen,který se druhý den stane | Zobrazení : 2713 | Odpovědi : 32

Rany

Ehm... vopred sa ospravedlňujem, či som urobila zle založením novej témy, možno by som skôr mala napísať do nejakej už existujúcej... 'Sorry'
Mám zvláštne sny (pre mňa, po prečítaní hromady snov iných ľudí už mi to tak nepripadá) - nechcem ich tu všetky vypisovať, ale zaujímal by ma váš názor na dva z nich. Obaja majú podobnú tematiku.
Ten prvý som bola v mojom izbe, stála som ...
Read more : Rany | Zobrazení : 141 | Odpovědi : 8

lietanie vo sne

Tuto noc som mal zvlastny sen ak sa to tak da nazvat..proste bol som pri plnom vedomi a jednoducho som lietal po celej izbe a nemohol som to ovladat (astralne cestovanie to urcite nebolo lebo ked som sa pozrel na postel tak som v nej nelezal) a lietal som od jednej stene k druhej a pokazde ked som sa dostal az tesne pri stenu tak ako keby zmysla a videl som co je za stenou ...
Read more : lietanie vo sne | Zobrazení : 284 | Odpovědi : 4

Sen o zemřelém dědovi

Ahoj. Dnes v noci se mi zdál sen. Byla jsem v domě, který jsme před několika lety prodali, byl to dům po babičce a dědovi. Na tom by nebylo nic divného, často se ve snech do toho domu vracím. Ale najednou jsem se ve snu podívala z okna a za sklem stál můj děda, který zemřel asi před dvaceti lety. Chvíli se na mě díval a pak odešel a já se probudila. Měla jsem (a ...
Read more : Sen o zemřelém dědovi | Zobrazení : 195 | Odpovědi : 9

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 39635 • Celkem témat 3231 • Celkem členů 5529

Zásady ochrany osobních údajů