Právě je 23 kvě 2012, 21:07

News News of Sny

Site map of Sny » Fórum : Sny

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Spánková paralýza- Keď sa po zobudení nemôžeme hýbať

Mnoho ľudí tu píše o tom, ako sa prebudili s pocitom, že sa nemôžu hýbať. Musím na začiatok povedať, že aj mne sa to stáva, spočiatku som mala z toho neuveriteľný strach, no potom, ako som zistila, čo má vlastne táto dočasná obrna znamenať, som sa prestala báť a chcela by som pomôcť ľuďom, ktorým táto záhada sťažuje život.

Diagnóza - Spánková paralýza (Sleep paralysis)

Spánková paralýza je stav, keď je telo dočasne neschopné sa ...
Read more : Spánková paralýza- Keď sa po zobudení nemôžeme hýbať | Zobrazení : 9743 | Odpovědi : 31

Děsivý podivný opakující se sen

Zdravím. Zdává se mi divný sen a většinou je to tak, že vidím začátek toho hnusného snu, sednu si na posteli, otevřu oči ale on dopr**** pořád běží dál, nevím, jak mám ten stav popsat, už jsem vzhůru (tak napůl) a stejně vidím ten sen živě někde před sebou (v hlavě samozřejmě, ale připadá mi to, jako kdyby byl předemnou). Při tom snu, zvlášť v jeho druhé polovině mě přepadá naprostá beznaděj, nevím, k čemu ...
Read more : Děsivý podivný opakující se sen | Zobrazení : 525 | Odpovědi : 2

Mohli byste poradit?

Zdravím vás, včera jsem náhodou narazila na tyto stránky a po předchozím marném hledání na netu doufám, že mi někdo poradí.
Chtěla bych vám napsat o nočních můrách, které mě doprovázejí cca od čtrnácti let, ne-li ještě dříve (vím, že se mi začaly zdát, když jsem chodila poslední roky na základku).

Noční můra (nebo jak to nazvat) se mi zdá 3-4x do měsíce, s výjimkou asi pár měsíců kolem jednadvacátého roku, kdy jsem si bláhově ...
Read more : Mohli byste poradit? | Zobrazení : 118 | Odpovědi : 3

Co se to děje?

Zdravím nevím kam jinam se už obrátit.
Tak abych začla.Od mala jsem byla náměsíčná a budila se s pláčem každou noc.Vždy jsme se vzbudila a nevěděla co se děje.Postupem času to začlo přerustat v noční můry a od těch až po realitu. Nedokážu si to jinak vysvětlit ale ve snu vidím věci co se ještě nestali.Někdy to co vidím se stane za týden jindy až za měsíc.Do doby něž mi umřela babička jsem to ani ...
Read more : Co se to děje? | Zobrazení : 246 | Odpovědi : 14

Děsivý sen mého přítele

Mému příteli se dnes v noci zdál sen, že ho někdo, nějaká bytost, nějaký mužský znehybnil.
Chtěl se bránit,ale kroutil mu rukama, až ho znehybnil.
Říkal, že cítil úplný děs, strach a ta bytost se mu zlomyslně smála, úplně se mu vysmívala.
Můj přítel není zrovna strašpytel, máločeho se kdy bál, proto mě překvapilo, že mi sám řekl,
že když se v noci s děsem probudil, že měl velký strach znovu usnout.
Když usnul znovu, ...
Read more : Děsivý sen mého přítele | Zobrazení : 114 | Odpovědi : 2

únos

čauky potřeboval bych vážnou poradu.
mé přítelkyni se zdá ,že jí pořád chce někdo unést.
co by to mohlo znamenat?
vidí přepychový pokoj může co jí hlídají.
a může co jí drží ve svém pokoji proti
její vůli.děkuji za odpovědi.
Read more : únos | Zobrazení : 76 | Odpovědi : 3

Krev v bílém

Poslední měsíce se mi zdává o krvi. Jsem celá v bílém a všude kolem plno krve. Mnohdy jsem za to zodpovědná jen já. Nikdy jsem se nevzbudila se špatným pocitem, nikdy jsem neměla ve snu strach. Naopak.
Ve snáři stále hledám ta samá slova a už jim nedávám žádný význam ... To, co by měla znamenat - neznamenají ...
Read more : Krev v bílém | Zobrazení : 222 | Odpovědi : 13

Sny a realita

Ahoj jsem tu novej a chtěl bych se s vámi podělit o mé některé zážitky.Mám pocit,že mě to pronásleduje už od malička a já nevím co to je.To jsme ešte bydleli ve starém baráku u náměstí a kostela.Byl pokoj můj dětskej oddělen dřevěnou stěnou.Jedné noci jsem se z ničeho nic probudil bylo léto měl jsem otevřené okno.V tu chvíli začal bimbat zvon a byla půlnoc najednou lehkej vítr zavřelo se okno a velká rána do ...
Read more : Sny a realita | Zobrazení : 154 | Odpovědi : 1

Symbol na prstenu

Už před několika měsíci se mi zdál zvláštní sen a protože se dojmu a hlavně symbolu z toho snu nemůžu zbavit,ráda bych znala váš názor..
V podstatě si pamatuju jen, že jsem s kamarádkama byla v nějakém klenotnictví, kde si jedna z nich chtěla vybrat prstýnek, ale ten pocit je mlhavý.
Vím, že jsem tam procházela okolo té nabídky prstenů a zrak mi padl na jeden, který vypadal tak extrémně odlišně od těch ostatních, až ...
Read more : Symbol na prstenu | Zobrazení : 286 | Odpovědi : 10

o mě v řecku a o magii

můj sen byl opravdu prazvlaštní-byla jsem zaměstnáná v řecku na pláži,azastavil se umě moc hezký chlap.mluvily jsme anglicky.já tam byla jako studentka barmanka.ten chlap mě zval do svého domu.já ho odmítla a on odešel.večer si mě zavolal šef podniku a povídal,že je to nejbohatší muž ve městě,a že ho nikdo ještě neodmítl.a já mu řekla láska se nedá koupit.večer na plaži jsem udělala magický kruh ruce jsem pozvedla k nebi a vyvolávala jsem anděla lahabiela ...
Read more : o mě v řecku a o magii | Zobrazení : 115 | Odpovědi : 1

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 43067 • Celkem témat 3394 • Celkem členů 5810

Zásady ochrany osobních údajů