Právě je 23 kvě 2012, 21:08

News News of Sny

Site map of Sny » Fórum : Sny

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Návrat k starému bydlisku

Pomohli by ste mi rozobrať tento sen? Už okolo pol roka mám obdobie, kedy sa okolo mňa absolútne nič nehýbe, ale z tohto sna mám pocit, že mi niečo má dať.
Bolo to na starom bydlisku, keď som bývala ešte v paneláku, mala som to tam rada, ale nemám k nemu nejakú nevyriešenú väzbu, len rada spomínam na atmosféru, ktorá tam bola a to je taký najsilnejší moment z toho sna. Nebolo to v byte, ...
Read more : Návrat k starému bydlisku | Zobrazení : 504 | Odpovědi : 6

Pád

Ahojte,

Som velmi rad ze som nasiel forum ktore sa venuje veciam mojmu srdcu bliskym:) Mne sa asi tak raz za 2 mesiace sniva jeden sen ktory nie je vzdy ten isty ale ta hlavna vec je tam vzdy zachovana, sniva sa mi ze je normalny pekny slnecny den a nachadzam sa bud na streche, balkone alebo nejako vyvysenom mieste, vzdy som tam vsak s niekym s mojej rodiny alebo kamaratov ci znamych, ide vsak ...
Read more : Pád | Zobrazení : 615 | Odpovědi : 2

Zmenšujíci planeta

Mám divný sny, už asi 4 poměrně často za sebou

stojím na planetě. Je to sen, tak se nedivte. A najednou se zmenšuje. Vysloveně se vypařuje. Zmenšuje a zmenšuje. nemůžu se hnout, protože to je kruh a tak bch přepadl. Až na ní stojím jen na jedné noze. A najednou "puf" a planeta zmizela, a já padám do nicoty. není se čeho chytnout. PRostě padáááááááááááááááááááááááááááááááááááám

a pak se probudim, totalně spocenej
Read more : Zmenšujíci planeta | Zobrazení : 420 | Odpovědi : 3

Kamion

Ja jsem jel na kole a predemnou se objevyla čtyřproudová cesta ktera byla uplne zacpana jedoucímy auty a ja se u ní zastavyl a zniceho nic jsem se rozjel na druhou stranu a noslo zastavyt ikdys sem chtel prejel jsem dva pruhy a srazil mne kamion a jel hodne rychle a ja to stihl nejak stocit ze do mne vrazil se zadu a ja spadl na zem a nic se my nestalo potom vjetsina aut ...
Read more : Kamion | Zobrazení : 361 | Odpovědi : 1

Upíři

Jednou se mi zdálo.. asi tak před pěi dny...
Byla jsem u sebe v pokoji a seděla u stolu... najednou jsem slyšela něco za oknem... šla jsem se tam podívat ale nic tam enbylo...zase jsem si šla sednout...znovu jsem to uslšela ...tentokrát jsem otevřela i okno a dole někdo byl... pomalu jsem okno zavřela a šla po schodech dolů. Vyšla jsem ven a šla před moje okno... seděl tam muž... šel z něj trochu děs, ...
Read more : Upíři | Zobrazení : 438 | Odpovědi : 2

Moje kámoška "vlkodlak"!

Mám hodně ráda horory, sci-fi a tak... A jeden čas jsem se koukala pořád na ten samej film - horor, nevím jestli ho znáte, jmenuje se "Moje sestra vlkodlak (v originále je to Ginger Snaps), je to příběh dvou sester - Ginger a Brigitte. Nevím proč, ale pořád jsem si ten film pouštěla dokola...asi se mi to prostě líbilo. Je to o tom, jak jednu sestru (Ginger) napadne v noci v lese vlkodlak, vycítil její ...
Read more : Moje kámoška "vlkodlak"! | Zobrazení : 407 | Odpovědi : 1

Noční můra - Nález mého těla

Tento sen se nezdal me ikdyz v něm prímo figuruji..
Moji mámě se zdál sen,bylo to z nedele na pondeli kolem pulnoci..videla v dalce hromadu čehosi..sla blíž a videla ze jsou to ostatky nejakeho lidskeho tela,naprosto zmasakrovaneho,brutalne rozrezaneho..až podle urizle hlavy na vrchu teto hromady poznala ze jsem to ja,byla to moje hlava a moje telo.. nevim co to melo znamenat pokud vubec neco melo..ikdyz je to jiz par dni,stale na to myslim a myslim ...
Read more : Noční můra - Nález mého těla | Zobrazení : 838 | Odpovědi : 17

"Biela tma"

Takze, ked som bol mensi tak som maval sen. Vydel som v nom sam seba na bielom pozadi (mozno to bola biela miestnost detaily si moc nevybavujem). To by bolo vsetko v poriadku ale az do chvile ked som sa zacal zmensovat az na malickeho mna. V tedy som sa strasne zle citil (priamo vo sne nikdy som sa neprebudil od strachu), nechapem co taky sen mohol znamenat ale casom to prestalo uz par rokov ...
Read more : "Biela tma" | Zobrazení : 647 | Odpovědi : 4

Usnuli jste už s otevřeními očima?

:shock: Mne se to povedlo 3x vždy když jsem byl strašně unavený, například po závodě na horských kolech. Přes závod jsem do sebe nacpal 2lahvičky Gutar (vyrábí to Nutrend je ta na kofeinové bazi) a pak když jsem večer lehl do postele, od vyčerpání jsem usnul dřív než jsem stihl zavřít oči. Nepřeji nikomu, je to jako by jste byli uvězněný ve vlastní hlavě a vše co ...
Read more : Usnuli jste už s otevřeními očima? | Zobrazení : 1330 | Odpovědi : 15

Pavouci

Měl jsem sen o pavoucích a docela by mě zajímalo co to znamená.Dosud jsem se s tím nesetkal.Díky za názory
Read more : Pavouci | Zobrazení : 1503 | Odpovědi : 3

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 43067 • Celkem témat 3394 • Celkem členů 5810

Zásady ochrany osobních údajů