Právě je 23 kvě 2012, 21:15

News News of Učení starých mistrů

Site map of Učení starých mistrů » Fórum : Učení starých mistrů

Tajemství předávaná celé věky

Liber Sententiarum

a vcera diskutovala s jedni rosenkrucianem zabyvajicim se okkultismem, historii a katarismem,a doslo i na debatu o Liber sententiarum- coz je nejvetsi dochovany soubor inkvisicnich rozsudku, od Bernarda Gui, ktery pusobil v meste Toulouse, Carcassonne, Lodeve, Limoux, zemrel v r 1331.
Registr je komplikovany dokument ktery obsahuje 907 ruznych procesu, aktu, zaznamenanych od brezna roku 1308 do roku 1323,a vztahujici se k osobam usvedcenych z hereze.
Vetsina jednotlivcu v registeru byla souzena Guim, ale byly ...
Read more : Liber Sententiarum | Zobrazení : 1475 | Odpovědi : 1

Rosenkruciane

I u nas ve Finsku existuji rosenkruciane, finsky nazev " Ruusun risti", vim ze existuji i zde amaji uceni podobne stredovekym katarum,ale necekana navsteva za mnou dnes rano prisla a i pres to ze u nas rano ted mraz -35C.
Vecer mi telefonoval pan Aslak L, od rosenkrucianu z mesta Helsinki, ze ted je v Kuopio achce sejit se mnou, ja ho pozvala domu- prisel v 9 rano. ikal mi ze on vi ze v ...
Read more : Rosenkruciane | Zobrazení : 983 | Odpovědi : 2

Mária Magdalská

!blazen!

Máří Magdalena
=================================================================================================
=================================================================================================

Tajemství skrývaná pod peřinou času,
nebo osobnost,která byla jedním z nejlepších učedníků.

Je možným pramenem ,pokrevní linie?

Proč ženy , neustále fascinuje a pro mnohé je tajným vzorem.

Proč je nevhodnou pro Nový Zákon.

Ale inspirací pro štětce dávných malířů.

Byla učedníkem , který doprovázel svého mistra ,
bez ostatních a proto byl na vysoké duchovní úrovni?

Viděla něco co ...
Read more : Mária Magdalská | Zobrazení : 2412 | Odpovědi : 34

Šintoismus

Všem asi došlo, že mne zajímají hlavně systémy, které nejsou příliš v západní kultuře časté. Šintoismus, Arabský folklor, Chaldejská mystika. Až na poslední jmenovaný je v ČR zoufale málo pramenů, na které se obracet, pokud vůbec nějaké jsou, což se mi zdá, že nejsou. Právě šinto, které je neskutečně zajímavé, je v čechách naprosto neznámé. Proto se ptám, zda má někdo nějaké české, anglické zdroje k tomuto tématu, popřípadě nějaké vlastní zkušenosti a linky na ...
Read more : Šintoismus | Zobrazení : 630 | Odpovědi : 8

Meditace, levitace

Ahoj, jsem tu nováček a chtěl sem se zeptat. Nevěděl sem kam tohle téma zařadit takže jestli sem zařadil špatně tak se omlouvám.
A teď k tomu tématu.

Chtěl sem se zeptat jestli se dá opravdu naučit levitovat, normálně se vznést nebýt na zemi prostě ve vzduchu. Strašně moc mě zajímá hýbat s předměty a nedotýkat se je. To je prostě můj největší sen který bych chtěl umět. Ani nevím jestli to jde nikdy nic ...
Read more : Meditace, levitace | Zobrazení : 1068 | Odpovědi : 6

Principy Neřádu

ZENOVÝ PŘÍBĚH

Camden Benares, Ředitel Počtu Pěti, Kabal Camp Meter

Jeden vážný mladík zjistil, že konflitky v Americe poloviny 20. století jsou naprosto matoucí a zavádějící. Obešel mnoho lidí a hledal způsob jak my mohl sám v sobě vyřešit sváry a zmatky které jej soužily, ale nikdo mu nepomohl.

Jedné noci mu v jisté kavárně řekl jistý samozvaný Zenový Mistr: "Jdi do pobořeného domu který nalezneš na adrese kterou jsem ti napsal. Nemluv s těmi ...
Read more : Principy Neřádu | Zobrazení : 1351 | Odpovědi : 19

Ráj

!blazen!

V útrobách matky země ,leží náš rodný kraj =)

http://www.youtube.com/watch?v=sdUpTaYl ... re=related
Read more : Ráj | Zobrazení : 1843 | Odpovědi : 15

Katarske hnuti a pocatky inkvisicnich tribunalu

Ja se zabyvam prevazne historii oblasti Languedocu, odkud jsem se narodila i kdyz ziji 10 ve Finsku. Cesky jsem se ucila asi 10 let tez..

Katarstvi bylo nejpopularnejsi hnuti pocatkem 12 stoleti v oblati Languedocu v jizni Francii.
Karari verili ze tento svet a vse v nem je stvorenim Satana, ktereho katari nazyvaji Rex Mundi- pan tohoto sveta. ( katarska hnuti existuji i dnes).
Svet je vezenim, ve kterem Satan drzi zajate Andely, ktere se ...
Read more : Katarske hnuti a pocatky inkvisicnich tribunalu | Zobrazení : 4730 | Odpovědi : 44

Ježíš z Nazaretu

!blazen!

Stal se pro mnoho lidí vírou ,
která není vidět.
Stal se pro mnoho lidských duší,
světlem co můžeš naslouchat.
Stal se cestou po které můžeš kráčet,
pokud z jeho stop umíš číst.

Tohle je můj názor ,jaký je ten váš??

http://cs.wikipedia.org/wiki/Je%C5%BE%C ... A1_Kristus
Read more : Ježíš z Nazaretu | Zobrazení : 4456 | Odpovědi : 50

Templáři včera a dnes

!blazen!

Stojí na okraji světů ,zahaleni mystickým závojem a proudem času .
Říká se ,že ten kdo pochopí jejich tajemsví , pak najde cestu pravdy.

.....................................................................................................................
Read more : Templáři včera a dnes | Zobrazení : 5708 | Odpovědi : 104

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 43067 • Celkem témat 3394 • Celkem členů 5810

Zásady ochrany osobních údajů