Právě je 23 kvě 2012, 21:24

News News of Všehochuť

Site map of Všehochuť » Fórum : Všehochuť

V této sekci je vlastně vše co se nedá zařadit, je to takový koutek oddechu.

LIVING HISTORY- CESTI HUSITE

Mam nejake problemy z ceskymi husity, jejich cesky vudce "pan Motycka" mi spilal ze pry obdivuji inkvisici a co ja pisi i ceske KTF o dejinach inkvisice,a pamatuji si moji ucast na konferenci k tematu v Rime v r 2004. Ten husita mi velmi nadaval (nejradeji by mne umlatil cepem)a ja mu slozila basen a cesky!....................................................................................

LIVING HISTORY- HUSITSKA VALKA.

Evropa se trese hruzou,Prahou tahnou vozy s luzou,
padaj mrtvi, letaj strepy, jiz vse blizi ...
Read more : LIVING HISTORY- CESTI HUSITE | Zobrazení : 2071 | Odpovědi : 27 | Fórum : Vtípky

Kamarádovo foto

Zdravím.
Dneska si můj kamarád čistil pamětovou kartu na svém mobilu a náhodou narazil na jednu fotku (odkaz dole). Neni to fake. Rád bych věděl co si o tom myslíte vy. BTW: neexistuje nějakej software, kterej by potvrdil že ta fotka neni upravená ?
odkaz na foto : http://www.rsko.cz/upload/up/29506_C360 ... -14-18.jpg
Read more : Kamarádovo foto | Zobrazení : 904 | Odpovědi : 22 | Fórum : Vtípky

Opila zena evokuje

Toto nepatri pod magii a nechci tim brat prostor. Vcera kontaktovala mne jedna mlada zena z USA, ze je "satanista" a chce stat se necromancerem. At ji pomohu. Ja moc smala jejimu mailu.
Pry 2 mesice zkousi evokovat a nedari se ji. Vzdy byla opila. Kdyz ja ji ptala koho evokuje, ona nepamatovala, byla totalne opila´. Hleda "ucitele", vira vsak ji chybi. Nevim kolik bylo v USA hodin, ja mne psala v 5 rano, j ...
Read more : Opila zena evokuje | Zobrazení : 2571 | Odpovědi : 48 | Fórum : Vtípky

Vtipné videa

!smejesa!
Read more : Vtipné videa | Zobrazení : 4421 | Odpovědi : 19 | Fórum : Vtípky

Ceska literatura na tema Spiritismus

Odkoupim vse mozne co kdy v Cechach na tema Spiritismu vyslo.
Zajima mne, jaka literatura vysla v Cechach, co se da koupit. Verim Vam,a platit mohu predem.
Read more : Ceska literatura na tema Spiritismus | Zobrazení : 134 | Odpovědi : 2 | Fórum : Hledám

Okultní společnosti v Čechách

zajímal by mě Váš názor na některé z okultních společenství tady u nás. Dám pár příkladů třeba UNIVERSALIA spolek který zakládali takové ikony Hermetismu jako Kefer, Lasenik a Kabelák, v minulosti jedna z nejvýznamějších společností unás, jak je tomu ale dnes? Satanova Církev, lidi o nich mají špatný názor, ale když si s někým z nich promluvíte nebo se podíváte na jejich stránky, pochopíte, že to nejsou žádní vrazi malých dětí a že po sklepeních ...
Read more : Okultní společnosti v Čechách | Zobrazení : 2813 | Odpovědi : 64 | Fórum : Zajímavé weby

LOGOS

Leží mi tu ladem několik výtisků LOGOSU :krec: Hermetismus není zrovna moje "parketa" a někomu by to třeba pomohlo. Jedná se o jednotlivá čísla: 3/1991, ALEF/1992, 1 a 2/1994, 1/1995, 2/1996 a dvojčísla od r. 1997 do r. 2006.
Read more : LOGOS | Zobrazení : 607 | Odpovědi : 9 | Fórum : Nabízím

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 43067 • Celkem témat 3394 • Celkem členů 5810

Zásady ochrany osobních údajů