od aisha2110 » 20 kvě 2011, 21:02
už týždeň sa mi sníva že som v plameňoch úplne celá horím a pred sebou vidím len žlté žiariace oči a počujem strašný smiech. Na tom by nič nebolo takéto sny sú normálne. Ale keď som spala u priateľa na druhý deň mi hovoril že som kričala že to páli mala som hrozne zrýchlený dych,vôbec ma nemohol zobudiť a keď sa ma dotkol bola som úplne vrelá akoby strčil ruku do ohňa. Ráno sa vždy budím unavenejšia než keď idem spať. Ten sen sa opakuje každú noc úplne rovnaký vôbec nič nieje v ňom iné. už som rozmýšľala či mi niekto nechce tým niečo povedať alebo niečo podobné no nanič som neprišla. Stáva sa mi že zaspím aj cez deň no zas sa mi sníva ten sen. Mám pocit akoby som upadala do stavu spánku. Kamaráti mi hovorili že som zrazu zaspala uprostred vety a to som sa ešte aj smiala no zrazu som bola ticho a spala som asi po hodine som sa neskutočne strhla zo spánku so slzami v očiach a ešte dodali že mali pocit akoby som to prežívala v realite. A dnes ráno som sa zobudila so stopami na rukách ako po popáleninách no vôbec ma neboleli a za hodinu mi zrazu úplne zmizli. Niekedy zas vstanem a je zo mňa cítiť nepríjemný pach po dyme ako ked sa niečo spáli. Myslela som si že ide aj o nevedomé ac ale to by sa nemohlo presne do detailu opakovať to isté. Proste neviem čo to je.