NORBERSKY LES A STARA PEVNOST udajne nacisticka

Urcite ste uz niekedy poculi o miestach ci domoch , v ktorych vraj strasi , alebo sa tam deju cudne , nepochopitelne veci .

NORBERSKY LES A STARA PEVNOST udajne nacisticka

Příspěvekod burgerboy » 21 úno 2010, 19:59

ahoj.po precitani starsieho prispevku o starej pevnosti udajne nacistickej v blizkosti obce NORBERCANY som sa rozhodol s partiou kamaratov ze sa tam pojdeme pozriet. vycestovali sme az z bratislavy no do NORBERCAN sme dorazili v noci.rozhodli sme sa ze prespime v aute a rano sa popitame miestnych co o tej pevnosti nieco nevedia nakolko popis jej polohy dotycny zle vysvetlil. pytali sme sa asi 4 ludi v norbercanoch a okoli a kazdy z nich nam povedal ze tam ziadna pevnost nie je.dokonca aj chlap co tvrdil ze tie lesy dobre pozna povedal ze tam nic nie je akurat vojensky priestor.pokial sa nachadza ta pevnost vo vojenskom priestore ako je mozne ze sa k nej dotycny dostal? ako je mozne ze o nej nikto z domacich nic nevie?pokial niekto viete poradit kde by sa dana pevnost mohla nachadzat(pokial vobec existuje) tak prosim pomozte.velmi ma ta zaujalo a rad by som to videl na vlastne oci.za kazdu pomoc dakujem vopred.pato
burgerboy
Školák
Školák

Zpět na Strasidelne miesta, domy na Slovensku a v Čechach