o mě v řecku a o magii

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

o mě v řecku a o magii

Příspěvekod pentagramové oko » 27 dub 2010, 21:39

můj sen byl opravdu prazvlaštní-byla jsem zaměstnáná v řecku na pláži,azastavil se umě moc hezký chlap.mluvily jsme anglicky.já tam byla jako studentka barmanka.ten chlap mě zval do svého domu.já ho odmítla a on odešel.večer si mě zavolal šef podniku a povídal,že je to nejbohatší muž ve městě,a že ho nikdo ještě neodmítl.a já mu řekla láska se nedá koupit.večer na plaži jsem udělala magický kruh ruce jsem pozvedla k nebi a vyvolávala jsem anděla lahabiela ale nejsem si jistá tím jménem.zjevil se a chtěl jsi mě vzít sebou.v tom ten chlap co mě zval vytáhl magickou hůlku a já omdlela.probudila jsem se až v jeho domě.byl starodávný všude na zdech velké svíce,vypadal jak zámek.omámil mě a vydával za svoji ženu.a měl identické dvojče bratra.chodila jsem s obouma a nevěděla jsem to.jednou jsem sešla do zákazáné sklepní zony.a objevila tam čarodějnickou sektu.viděla jsem oba bratry jak se odávají sex.radovánkám.vykřila jsem a utíkala pryč.chytli mě oblékly do bílých šatů a položily do pentagramu.jeden vzal dýku a chtěl mě probodnout.hodil tu dýku z horního patra.letěla na mě a já jí svýma očima zastavila.okolo byla velká žlutá zářě.a jeden z těch bratrů vykřikl.je to ona ta vyvolená.tolik let co jsme se jí nahledaly a ted konečně je tu.jestli někdo víte co by to mohlo znamenat,tak prosím vás odpovězte děkuji.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Re: o mě v řecku a o magii

Příspěvekod shewolf » 09 srp 2010, 18:24

tvůj sen mě zajímal a tak trošku jsem se poptala svých drahých znamých a tady máš odpověddárek ode mne
pro tebe-tvoje magická cesta prolomila všechny bariéry co ti stály v cestě.
pokud se budeš držet své víry a odanosti čarodějnictví čeká tě cesta vzhůru.
jsi vyvolená tím nejvyším a nic tě nemůže ohrozit.
važ si daru z nebes,a važ si sama sebe.
přeju ti to z celého srdce. 'tleskon' 'tleskon' 'tleskon'
čarování s láskou má vždy otevřené dveře.
shewolf
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Zpět na Sny