sariik píše:když se prej někomu zdá o smrti ,tak to prej jednoduše znamená, že se o tebe bojí..... a když se mu to opakuje má nervi a bojí se nějaké danné věci která se ntýká tebe.....
Jestli je to tak, já jsem rád za tazatele, jen jsem takový výklad nenešel, ne v jednom snáři , ne v jedné knize o halucinacích nikde, proto mne udivuje....já ne v zlém a v samém tak se chci jen zeptat, "když se prej" je co ? Kdo to je , kde to píší...prostě já jsem asi opravdu natolik zodpovědný, že nemohu bez souvislostí napsat takový soud...rád bych byl jasnovidec , který řekne, neboj se člověk se o tebe bojí a co když je třeba výklad ten, že Anděl, síla která pomáhá, cokoliv takového, přez syna jako médium vysílá matce v nějakém zatím nejse smysle impulz k opatrnosti a nebo ona možná v tom snu vůbec neumírá a neumře a je to jen sygnál, opatrně s matkou může i nebýt a ty si přehraj jaké to bude bez ní ...já mám takový zážitek, že jsem jednou jel z Prahy do brna když jsem žil v čechách, k jednomu velmi dobrému senzibilu...a byl jsem již za polovinou dálnice, když jsem mu volal a on mne řekl, nyní nejezdi , vypij kafe a nejezdi a přijeď za dvě hodiny. Protože ho znám poprvé a protože na jedné benzínové pumpě tam pracovala v baru velmi hezká servírka , tak jsem nepřemýšlel a zůstal tam dvě tři hodiny a potom jel dál ...a 20 km před brnem stála hromada sanytek, shořelých a rozbitých aut a skla a mnoho takových černých patlů s lidmy nakládaly do sanytek...černé nebyly ...no pytle to byly...a já jsem si potom zapnul rádio a slyšel o krvavé hromadné dopravní nehodě, a o tom že byla přesně v ten čas co bych projížděl, já k němu dojel a řekl děkuji a on řekl, to se tě prostě netýkalo ...tak by jsi si jen rozbil auto , ale i tak škoda , ne? To je ten důvod proč nějaká upozornění můžou být vážná senzibil má své triky jak se andělů ptát, a netrénové nezkušené dítě, má třeba jen sny a někdy je dobré i se bát a dosnít je a vědět co bylo dál....to jeden příklad ...a druhý je z filmu, kde umírajícímu dává lékař naději , protože mu neumí říci fakt, a ta milosrdná lež je po smrti trápí, neboť člověk, se nemohl připravit, nemohl, napsat testament, nemohl se pomodlit, myslel že bude žít ...to je samozřejmně filmový příklad , jenže možná matka zanedbává, tuto otázku a syn syna jí nabádá, nikdy nevíš co se ti stane, připrav syna na vše, nezanedbávej nedořešené nijaké otázky budoucnosti syna ...pojištění závěť styky s rodinou otcem, přepis bytu ...to může být cokoliv ...proto já myslím vykládat sen bez znalosti jeho živné půdy a bez znalosti předurčených faktů, které samozřejmně jsou věcí svobodné vůle a věcí osobní energije a možné jim předejít ...a možná matka dbá více na módu a jak na zdraví a chodí v takových botách, že se to může stát, a nebo moc kouří, nebo něco ještě horšího a sen jí má natolik vystrašit aby něco s tím dělala neboť miluje svého syna a to je vidět z její starosti o něho a proto ji sen varujë...a nebo moc pracuje ale i to nejde za cenu risku , že se jí něco stane a nechá zde syna ...proto sen je třeba promýšlet ze všech úhlů ...
jedna z hystorije budhystů, kteří jsou vůbec nejsřízlivější církevní částí věřících tohoto světa říká ...je to velmi zkrátím...byla žena nepěkného vzhledu no ještě i velmi hubená a všichni se jí smály...když se jí narodil syn, umřel, neboť jej neuživila. A jí z toho v hlavě "hráblo" a běhala po městě s očima lidí "šílenců" s mrtvým dítětem a prosila lék...a to se jí jeden ujal a poslal ji k budhistickém knězi nebo jak se to jmenuje ...já vím, jen se to snažím laicky napsat...ten řekl, lék je prostý ...jdi za prvním člověkem a popros jej o hořčičná semínka, jen to musí být z domu rodiny kde nikdo neumřel...tak, žena běžela k první chatě a prosila semínka...to není problém řekli jí...tak se ptala a u vás někdo neumřel...a tak semínka nikde bez mrtvolek nemohla najít , neboť v té době mnoho lidí umíralo, ve válkach na mor, na hladomor... a jak chodila od jednoho k druhému oči se srovnali a pochopila ...když se vrátila bez léku který oživý jejího syna již nebyla šílená, ale jen smutná...budha jí prostě ukázal, že smrt je součást našeho života a že není ničím vyjímka...z ní se prý později stala jedna ze samých nejlepších budhistických "kněží" opět laicky ....a sen může být jako semínka...možná je to příprava na něco jiného ...prostě je třeba se zamyslet matce i synu a hledat možné příčiny a lépe jich odstranit deset , které to nebyly a jednu skutečnou jak nechat se ukonejšit ....to je jen strach o tebe ...k takovému tvrzení bych si možná dovolil přistoupit kdybych měl na stole deset výkldů snů, deset horoskopů jednoho i druhého a deste rozborů čísel, včetně komlpletních lékařských a psychiatrických analýz obou a ještě mně deset věrohodných senzibilů, řeklo, že mám pravdu a právo tak, ženě říci. Neboť konejšit omylem může mít nedozírné následky v zanedbání předejít obavě, stejně jako pozdní léčba rakoviny a celoživotní pohrdání prevence....zamyslete se nad tím a neberte to ve zlém...konejší drahé vědmy, které berou peníze za universální horoskopy ve kterých vše bude ok a pro věrohodnost je tak i nějaká malá komplikace ...kenejšit bez důkazů, to je špatný doktor špatný ekonom a špatný právník....je to jako když se řekne neboj, že nemáš prachy ...všechno bude dobré...ale jak a kdy a proč? a jestli ne? tak já to přece myslel dobře ...nemáš prachy? tak s tím sakra něco dělej...jdi makat mysly rysuj projekt dělej něco, vysad kytku vsad sportku proste neco delej ...protože bůh pomáhá těm co se snaží...a tak dále...