Opakovany,zivy sen s mrtvym

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Opakovany,zivy sen s mrtvym

Příspěvekod fiore30 » 02 úno 2011, 13:59

Dobry den,... chtela jsem se zeptat,co znamenaji opakovene sny o mrtvych.Mam zive sny ve kterych vystupuje muj deda ktery uz je mrtvy a mely jsme spolu pekny vztah.Dale se v mem snu ukazuje moje mamka,babicka...s obema jsem v kontaktu a zadne hadky mezi sebou nemame.Vzdy v tom snu utikam za dedou obejmu ho a dam mu pusu,jsem strasne stastna ze ho vidim i on se porad usmiva ...ostatni ho nevidi a ja je presvedcuji ze tam opravdu stoji,ze tam s nama je ...komunikuji s nim on semnou ale nikdo jiny (mamka,babicka) ho nevidi a neslysi...mluvi na ne a ja jim to tlumocim,pokazde me v tom snu rekne neco jineho.Dekuji moc za odpoved.
fiore30
Školák
Školák

Re: Opakovany,zivy sen s mrtvym

Příspěvekod Mazrim Taim » 02 úno 2011, 17:04

Smím se zeptat na tvůj vztah k ostatním členům rodiny? Hlavně k rodičůlm, jestli jsi ochotna to říct. Klidně pošli zprávu nemusíš sem
Viděl jsem mnoho možných budoucností a čím dál víc jich je plných temnoty a stínů. Ale přesto a právě proto budu bojovat. Je to mé poslání
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod fiore30 » 03 úno 2011, 15:55

Nasi jsou rozvedeni ,s mamkou mam peknej kamaradskej vztah prave ten dedecek byl jeji tatinek...a s tatou se vidim malo.Ten sen se mi zacal zdat hned jak deda zemrel a vzdy jednou,dvakrat do mesice za mnou prijde.Jinak s babickou se stykame a zadne hadky mezi sebou nemame.
fiore30
Školák
Školák

Příspěvekod Mazrim Taim » 03 úno 2011, 17:26

Totiž bych to viděl spíše na psychologii než magii. Jelikož je otec vzdálen, tak povědomí hledá ochranu u jiného muže, což je tvůj dědeček, alespoň si myslím. Vnáší do tvého života ten mužský prvek, který je třeba
Viděl jsem mnoho možných budoucností a čím dál víc jich je plných temnoty a stínů. Ale přesto a právě proto budu bojovat. Je to mé poslání
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Zpět na Sny