Opava stará porodnice

Urcite ste uz niekedy poculi o miestach ci domoch , v ktorych vraj strasi , alebo sa tam deju cudne , nepochopitelne veci .

Opava stará porodnice

Příspěvekod petana0806 » 08 bře 2010, 20:46

Nikdy bych tam večer nešla ,ani za milion korun už ted mi běhá mráz po zádech.
petana0806
Školák
Školák

Re: Opava stará porodnice

Příspěvekod aumirek » 08 bře 2010, 21:11

teda informace jak blázen no řvou tam asi rodičky
aumirek

Příspěvekod Akyana » 09 bře 2010, 03:22

No, Petano, nechceš to trochu rozvést?
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod lykantrop » 09 bře 2010, 06:03

aumirek HAHA :D
lykantrop

Příspěvekod petana0806 » 09 bře 2010, 08:28

Nebudu to tady rozepisovat nebo dostanu BAN ,protože jste tady všichni moc chytří.Tak si tam zajedte a bež te tam kolem pulnoci .Do objektu se dá docela lehce vniknout.Zaručuju 100% uspěch.Hlavně se neptejte proč bych měla dostat Ban.Už jsem tady asi po 5 zaregistrovaná začalo to vláknem Vyděla jsem upíra.Pomohl mi Lykan musím vám ale napsat že se mi stalo to že mi vlkodlak vzal psa.Začalo to asi takhle nějak.Z upíru jsem se dostala tak že jsem šla k farářovy a on mi pomohl dalo by se to říct že jsem byla na vymítání dábla.Je mi to jedno jestli mi někdo věří nebo né já vím své.První jsem šla za psycholožkou a ta mě nechala asi hodinu mluvit a na co se zmohla bylo to jestli mě ten upír kousl?Né nekousl mě ale každému jsem na potkání říkala co se mi stalo až mi už bylo trapně protože reakce lidí byla docela hustá. kdo mi pomohl byl farař nechci se opakovat .Cítěla jsem to jak to šlo ze mě ven a bylo mi krásně.Někdo se mě zeptal Tak co upiři?A já mu na to odpověděla že už je to zamnou a že jsem si to vymyslela.Dva měsíce mi bylo krásně až do te doby než jsem ze třema lidma co se zajímají o stříbrnou magii začala vyvolávat vlkodlaka.Zapoměla jsem napsat že od té doby co jsem vyděla upíra začal k nám chodit pes a z internetu jsem se dozvěděla že by to mohl být vlkodlak.Tak jsem to nebrala na lehkou váhu až jednou jak jsme vyvolávali jsem řekla jestli opravdu jsi tak nám to dokaž a vem si mého psa.Ještě v ten den se po Mikym to byl muj pes slehla zem a objevil se ten pes .Byla jsem v šoku .Nepotřebuju pomoc a je mi to jedno jestli mi dáte Ban .P.S.Pardon za gramatiku na tom si všichni ulítáváte.
petana0806
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 09 bře 2010, 10:21

no jestli ji 5 krát dostala ban tak to zajisté mělo nějakej duvod bohužel chybu hledáš všude jinde než u sebe.A píšeš že nepotřebuješ pomoct no nevadí pak ale opravdu zase nechápu proč tu píšeš.Píšeš že bys nešla lolem porodnice ani za milion ale duvod nechceš říct no možná tě časem nějakej strašidelnej napadne a řekneš nám ho ale bud si jistá ten milion ti stejně nikdo nedá
Ps a mimo jiné i pokud by tohle nebyl další tvuj blábol a výmysl tak jsi o psa nepřišla dala jsi mu ho sama což také svědčí o tvém charakteru
Naposledy upravil aumirek dne 09 bře 2010, 17:38, celkově upraveno 1
aumirek

Příspěvekod petana0806 » 09 bře 2010, 10:45

Víš já jsem zatratila svého psa ?Uvidím ho ještě někdy?Neví někdo něco o tom?Myslím vlkodlaci atd.Ta porodnice byla jenom zámínka chy chy
petana0806
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 09 bře 2010, 11:23

že jsi vyšinutá a potřebuješ se léčit to vím už i z tvé předešlé identity a ten pes je na tom tedkom mnohem lépe něž mit takovou páničku co dělá z ostatních hlupáky
aumirek

Příspěvekod lykantrop » 09 bře 2010, 17:10

Zajímavý téma...
nj, pěkný nick"
lykantrop

Příspěvekod Akyana » 09 bře 2010, 21:01

Petano,

vidím a čtu, že nejsi úplně v pohodě,
pověz mi něco o tom, uděláš to pro mě?

zatím pa

Akyana
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod petana0806 » 09 bře 2010, 22:23

Proč taková změna?Já jsem byla u psycholožky a říkala že se z takovym případem že by se člověk se¨tkal z upírem nesetkala z duchama že prý zkušenost má.a pomohl mi farař.Vím že je to nad lidské chápání ale je to tak.Nevím co mám dělat .Chápeš to jedu ve stříbrné magii takže jsem nechala vytratit svého psa .Neviditelné ovládá viditelné.Horší by to bylo kdybych jela v černé magii tak by to odskákal nějakej známej.A nikoho by ani nenapadlo že za to mužu tře ba já.
petana0806
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 10 bře 2010, 00:33

Petano, zkoušela jsi meditovat?
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod aumirek » 10 bře 2010, 08:59

petana0806 alias klárko a nevím jaké ještě identity jsi tu měla tak dyž už jsi mi poslala SZ že vyšinutá byla moje máma tak se pleteš ale to se u tebe dá pochopit.Jinak cucáš li si s prstu veškeré ty strašidelné historky tak se nediv na ty reakce.Stačí i tenhle topic první porodnice pak z tebe vyleze že to je výmysl s bolesti nad strátou milovaného psa.I když teda podle tvých vlastníh slov jsi ho sama jen pro zábavu předhodila upírum.No Akyana ti nabízí pomoc tak ji nepromrhej
aumirek

Příspěvekod pentagramové oko » 10 bře 2010, 20:39

tak to smekám,před akyanou,věděla ,že si to ta osoba všechno vymyslela a přesto jí podala pomocnou ruku.ale já osobně tyhle typy co si dělají srandu z lidí co berou magii vážně nemám ráda.a když jsme u to moje dcera asi v 10 letech viděla přízrak vlkodlaka ze zelenýma očima a nerada na to vzpomíná.a tahle si tady utahuje vymstí se jí to.přízraky jsou ale vidío jen ty vyvolený a asi se ví proč.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod lykantrop » 10 bře 2010, 20:51

fuj to je hnusný příspěvek.
lykantrop

Zpět na Strasidelne miesta, domy na Slovensku a v Čechach