Opravdu duch ?

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Opravdu duch ?

Příspěvekod Malina » 04 črc 2011, 11:41

Ahoj, mám problém od zimy, máme 2 poschodí v domě a já v zimě spala dole na rozkládací sedačce od té doby jsem nemohla spát, nemohla jsem usnout a když už jsem chtěla, tak mě přejel hrozný mráz po zádech, to mě ihned vzbudilo - hrozně jsem se tehdy lekla, když to bylo poprvé, ale ráno jsem vstala se slovy, že asi začnu věřit na paranormální jevy a dělala jsem si z toho srandu po pár dnech se mi to začalo stávat častěji - až jsem nemohla spát vůbec - byla jsem nevyspaná a vystresovaná. Nevěděla jsem co to může být a nechtěla jsem si to přiznat ,že by to mohl být duch. Když jsem začala spávat zase v mém pokoji nic se nedělo, všechno bylo jako dřív a já jsem byla hrozně šťastná, že to nic nebylo, jenže chyba.. usnula jsem dole na pohovce u televize a pozdě večer jsem si šla lehnout zase do svého pokoje - opět to začalo na novo, hrozné mrazení, nevyspanost - nestávalo se to každý den vždycky byl týden, kdy to bylo v pohodě a jindy zase ne. Asi před 2 týdny se mi zdálo,že se mnou duch manipuluje - ale byla jsem na místě - zdálo se mi,že křičím a chvíli taky,že jsem na zemi, když se mi podařilo se posadit tak mě něco táhlo zase dolů, v tu noc to byl nejhorší zážitek, ráno jsem teda byla docela v pohodě na to, co se mi stalo. Po té době jsem se vyhnula svému pokoji večer obloukem a šla si lehnout do druhého pokoje první týden v pořádku už konečně jsem myslela,že mám pokoj, bohužel dneska k ránu jsem opět cítila jak mě něco posouvá a já jsem na místě, prosím o vysvětlení, dost mě to stresuje :( a jinak je mi 15
Malina
Školák
Školák

Re: Opravdu duch ?

Příspěvekod Terka » 04 črc 2011, 12:17

Zdravím :)) A ten dům je jak starý? Jak už tady někteří psali ve starších příspěvcích bylo by dobré zjistit něco o tom domě, kdo tam bydlel, jestli se tam něco nestalo a tak... Případně co můžu poradit já ze své zkušenosti někdy pomáhá sůl a zapálení bílé svíce, včera mi bylo řečeno od jednoho znalého člověka zde z fóra dát si stříbro pod polštář a je fakt, že jsem se lépe vyspala, zkus to...Nic jiného zatím bohužel nemohu poradit.Snad to alespoň trochu pomůže
Terka
Školák
Školák

Příspěvekod Malina » 04 črc 2011, 12:32

Děkuju moc, žádná novostavba ... asi kolem 100 let... a jestli v domě někdo zemřel, tak to opravdu neví ani můj otec, jen vím, že můj strýc spáchal sebevraždu - ale to bylo mimo dům - jeho ani své prarodiče jsem nikdy nepoznala, vyzkouším tu sůl a ještě starou kočku jak tu už bylo řečeno ... snad něco pomůže
Malina
Školák
Školák

Příspěvekod Terka » 04 črc 2011, 12:44

Dobře, ještě můžu poradit vykuřování šalvějí, dá se sehnat i v lékárně :)) Ještě mi prosímtě řekni, vnímá to i někdo jiný v tomto domě a nebo jen ty? A jaký z toho máš pocit?
Terka
Školák
Školák

Příspěvekod Malina » 04 črc 2011, 12:59

Všichni v domě normálně spí a když je u mě nahoře v druhém pokoji sestra, tak se neodváží ten duch přijít

Ze začátku jsem to brala docela špatně, nevěděla jsem co to je docela jsem se bála, postupem času jsem se s tím začala smiřovat. Předtím než jsem cítila přítomnost nečeho jsem byla pořád vystresovaná, nervovala jsem se pořád se něčeho bála, teď ne .. jsem taková optimističtější, víc se bavím s lidmi a už se málo stresuju ...
Malina
Školák
Školák

Příspěvekod Terka » 04 črc 2011, 13:28

No když to takhle říkáš, napadá mně ještě možnost, že ti ten duch chce pomoct, pokud se teď cítíš lépe :))
Terka
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 04 črc 2011, 13:32

Tady to vypadá na větší empatii, nebo citlivost, třeba jsi citlivá na spirituální sféru. No a k tý šalvěji, opatrně. V některých rituálech funguje jako oslavná bylina a pokud se chceme zbavit "něčeho" nebudeme to přeci oslavovat.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Malina » 04 črc 2011, 13:36

Terka - ale asi chce na oplátku i něco ode mě, že mě straší a ,,posunuje" :(

Sam Tektzby- děkuji
Malina
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 04 črc 2011, 13:40

Jak tě posunuje, jako manipulace bez tvýho vědomého přičinění, netrpěla jsi náměsíčností? To může bejt všechno, od telekinetický zkušenost, po posednutí a to se mi přestává líbit.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Terka » 04 črc 2011, 13:42

Sam Tektzby, děkuji za radu, to jsem nevěděla :))
Terka
Školák
Školák

Příspěvekod Malina » 04 črc 2011, 13:43

On mě ve skutečnosti neposunuje, jen se mi to zdá, přitom jsem pořád na místě, jednou jsem náměsíčná byla, na další si nepamatuji
Malina
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 04 črc 2011, 13:48

Takže pocit posunování, to je podivný. V jakým pokoji žiješ?
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Malina » 04 črc 2011, 13:53

V podkroví - dělala se rekonstrukce domu, takže je to tady nové , ale ať se přestěhuji kamkoliv, tak mě to stejně brzy začne zase na novo ..
Malina
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 04 črc 2011, 13:58

Takže víme, že je to fixovaný n tebe. A co ty, máš zkušenosti se spiritismem, nebo jednoduchoou nekromantií, rituály, vyvolávání duchů atd?!
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Malina » 04 črc 2011, 14:01

Dnes zkusím sůl a stříbro a ještě mátu jak mě bylo doporučeno .. a ještě mého dobrmana :o)

žádné, mám k tomu obrovský respekt vyvolávali jsme ze srandy jako každé malé děcko ... a to bylo ještě k tomu ve dne a bez nástrojů může to být tak 5 let.. od té doby nic
Malina
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 04 črc 2011, 14:06

Pokud máš známýho co pracuje v Zoo, jako myslivec, nebo se zvířaty. Zeptej se ho na hadí kůži a nos jí u sebe. Doporučuje se prý chřestýší, ale hadí by měla stačit. Je to starej šamanskej zvyk, kterej se objevuje i v Hoodoo, u severoamerickejch indiánu, ale i třeba v Thajsku.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Další

Zpět na Konzultace při problémech s duchy