od Malina » 04 črc 2011, 11:41
Ahoj, mám problém od zimy, máme 2 poschodí v domě a já v zimě spala dole na rozkládací sedačce od té doby jsem nemohla spát, nemohla jsem usnout a když už jsem chtěla, tak mě přejel hrozný mráz po zádech, to mě ihned vzbudilo - hrozně jsem se tehdy lekla, když to bylo poprvé, ale ráno jsem vstala se slovy, že asi začnu věřit na paranormální jevy a dělala jsem si z toho srandu po pár dnech se mi to začalo stávat častěji - až jsem nemohla spát vůbec - byla jsem nevyspaná a vystresovaná. Nevěděla jsem co to může být a nechtěla jsem si to přiznat ,že by to mohl být duch. Když jsem začala spávat zase v mém pokoji nic se nedělo, všechno bylo jako dřív a já jsem byla hrozně šťastná, že to nic nebylo, jenže chyba.. usnula jsem dole na pohovce u televize a pozdě večer jsem si šla lehnout zase do svého pokoje - opět to začalo na novo, hrozné mrazení, nevyspanost - nestávalo se to každý den vždycky byl týden, kdy to bylo v pohodě a jindy zase ne. Asi před 2 týdny se mi zdálo,že se mnou duch manipuluje - ale byla jsem na místě - zdálo se mi,že křičím a chvíli taky,že jsem na zemi, když se mi podařilo se posadit tak mě něco táhlo zase dolů, v tu noc to byl nejhorší zážitek, ráno jsem teda byla docela v pohodě na to, co se mi stalo. Po té době jsem se vyhnula svému pokoji večer obloukem a šla si lehnout do druhého pokoje první týden v pořádku už konečně jsem myslela,že mám pokoj, bohužel dneska k ránu jsem opět cítila jak mě něco posouvá a já jsem na místě, prosím o vysvětlení, dost mě to stresuje :( a jinak je mi 15