Ortodoxní Nekromancie

Magie konkrétně i všeobecně

Ortodoxní Nekromancie

Příspěvekod Sam Tektzby » 30 čer 2011, 18:22

Všiml jsem si, že tu je nemálo lidí (či jinných tvorů), kteří se zajímají o Nekromantické učení. Tohle vlákno je tedy určeno pro ně, pokud máte otázky a názory, nebojte se podělit i s ostatní společností Mysterie.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Re: Ortodoxní Nekromancie

Příspěvekod Arpaix » 01 črc 2011, 00:59

Ja vcera konecne napsala konec Le Livre de la Mort. Chci ale v budoucnosti udelat neco i cesky.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 01 črc 2011, 11:13

Proto jsem tu udělal tohle vlákno.
:)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 01 črc 2011, 22:50

Dnes pracuji cely vecer na praci v podobe pdf, az bude hotove, dam sem.
Jde pomalu to, neb tema je narocne.
Jinak typy na literaturu posilam:
http://www.magicka.com/livre-magie-grimoire-htm
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 01 črc 2011, 23:01

Paráda, pošli to a já pošlu zase svoje.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 01 črc 2011, 23:22

Ja pisi opet francouzsky, nebot tema je tak narocne a ja ani ritualy presne neumim prelozit. Ono v tomto tematu je dulezite aby se ritual provadel presne! I mala chyba se muze velmi evokaterovi mstit.
Zde je velmi dulezite aby vse bylo presne provedeno a Duse zemrelych se nam nemstili, za to ze je rusime.
Jsou i nedokonale a nizke Duse ktere dokazi byt velmi nebezpecne. Praktikovani nedoporucuji bez minimalni spiritualni pripravy a to je kolem 5 let. Clovek musi mnoho ucit. My mame ritualy od stupen 1 az 9 podle zavaznosti provedeni ale i nebezpeci. Ja i chci udelat prednasku zde,ale ani finsky neumim tak na 100% a radeji mluvim francouzsky, je to lepsi toto psat ve sve rodne reci.Ja budu jeste v noci pokracovat a pak to dam sem, nebot to je velmi dlouhe a ja pisi i o svem uciteli ve Francii a i dam literaturu,a odkazy pro lepsi vyklad na vhodnou literaturu.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 01 črc 2011, 23:27

Já to koneckonců nedoporučuju a to ani zkušeným "povolávačům".
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 01 črc 2011, 23:40

Ano, neb ttoto je o PRESNE!!! praci s Dusemi a esencemi a ritual neprovedeny presne, muze zpusobit velke zlo.
Temne sily se obrati proti tomu co evokuje a velkym zlem. Az to napisi vse, tak dam to sem, ale pracuji pomalu, neb snazim psat presne. I velmi mala chyba muze velmi skodit,a to i zabit samotneho evokatera!
Kazdy ritual si zada pripravu jak duchovni tak i fysickou.
Ja dnes psala rano a pak cely vecer a dokoncim to az k ranu,a pak to poslu ve forme pdf.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 01 črc 2011, 23:46

Bezvadné, každopádně kdo chce pracovat s nekromantií, musí vědět s čím si zahrává. Například na japonských ostrovech se na člověka, který jen vypráví o zemřelých, dívá přes prsty a to jako na předurčeného k "posednutí". Na samotné nekromanty se dívá jako na zavržené, ale přitom užitečné pomocníky, pokud jde o boj s "neklidnou duší". Co je například velmi zajímavé, i když tito "zažehnávači" jsou povětšinou nekromantickými pomocníky, kněží šintó a mniši budhismu, s nimi nechtějí mít co dočinění. Podle východních tezí totiž přitahují "spirituální neklid".
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 02 črc 2011, 00:00

Zadna cirkev nechce mit s nami nic spolecneho a jako tabu je toto i ve Finsku.
kdyz ja chci udelat prdnasky a muj finsky stejne jako cesky a anglicky jazyk neni 100%,a hledam tlumocnika, ktery umi vyborne francouzsky i finsky a ma statni zkousky a praxi, i kdyz nabizim vyborny plat, tak mi nikdo nechce jit tlumocit.
Zde jsou vsichni krestane asi tak z 90% a je velmi tezke najit tlumocnika. To same kdyz chci neco napsat a vydat- nikdo mi neprelozi text a nikdo ani nic nevyda.
Zde mi vysel muj text jen pod spolecnosti spiritistu a ja pracovala spolu s finskym spiritistou Pekka Käärakainen.
Ale i tento mi rikal ze musim psat a vysvetlit z hlediska krestanstvi,a tak aby neurazilo city krestanu.
Pekka uni francouzsky i portugalsky,ale pokud se moje nauka neshoduje s krestanstvim, tak nepreklada a nespolupracuje.
Pekka je velmi opatrny a on neoddelil zcela se od nahledu krestanstvi. Po celou dobu co zde ziji mam s cirkvemi velke potize.
Pro mistni verici je vice acceptovany "pastor" ktery nechal si menit pohlavi z muze na zenu, nez ja, ktera snazim ukazat pravdu. Ale pri hledani zemrelych, pohresovanych mne vyuzivala i svetska moc.
Kdyz hledaji lide dlouho pohresovane i organy svetske moci, tak kontaktuji mne. A snazim pomoci jim.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 02 črc 2011, 00:12

V tomhle ohledu mě život naučil jedno, moc se s tím o co se zajímáš nesvěřuj. Nikdy nevíš, kdo to využije, nebo zneužije vůči tobě, největší paradoxem bylo mé setkání s jedním mnichem v kláštěře Břevnov. Kdy se ukázalo, že i benediktýnský ortodox, může jíst v jedné místnosti, s nekromantickým zealotem.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 02 črc 2011, 00:20

Hehehe!!! Mne ani pastor nenavstivi, pisi mi ale na jidlo u mne nechodi.
Ja mistniho pastora pozvala k sobe na veceri a snaps, nikdy neprisel. Ja slibila mu i pujcit literaturu, on jediny jeco umi francouzsky, neeeeeeeeeeeeeeeee, ale ani on mne nesnazi na krestanstvi dat.
Jen psal mi at neodvadimlidi od cirkve aat neangazuji se v charitativni cinnosti a nezneuzivam chudych lidi v jeho farnosti.
At nelakam lide od cirkve a nic zde nevyucuji. Ja pozvala ho domu, on ne, dekuje.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 02 črc 2011, 00:24

Asi se bojí, aby jsi na něho neseslala nějakou kletbu a nestal se tvým otrokem.
:D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 02 črc 2011, 00:43

Ja mu jednou rikala at prijde ze udelam pizzu, on ma pizzu rad, stale kupuje pizzu v obchode, ja delam pizzu sama a k ni dobre vino ci pivo, i cognac se u mne najde, ci baccardi, co bude chtit. Ja budu varit, on muze neco cist, ziji sama s 2 kocoury. On ze ne v zadnem pripade,dekuje ale pozvani neprijme. Ja neco bych i pujcila mu ke cteni, ja jednala s nim velmi pratelsky. On ze to co delam, je proto krestanstvi a jen at neskodim jeho farnosti.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 02 črc 2011, 00:48

Bigotní šmejd, žádnej "pastýř", jen bigotní šmejd co si na špičku nosu nevidí. Jak může bejt kněz?!
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 02 črc 2011, 01:07

Takovy jsou zde vsichni. To neni o vire,ale je to cisty fariseismus a politika!
Lide zde jsou v cirkvi a ta neni odloucena od statu, plati dane na cirkev, knezi se maji dobre, maji vysoke platy a jeste chodi jist na hostiny na svatby i pohrby a jeste mnoho lidi umirajici odkazuji cirkvi majetek.
Lide jsou jako ovce a jeste jim veri ty reci o krestanstvi a Kristu a cirkvi ktera "miluje". Lide jsou slepi a hloupi jako ovce,a vse cirkvi veri. Oni veri ze cirkev dela dobre-ale vse je naopak, je to vydirani nejhorsiho kalibru a duchovni manipulace, nebot kdyby vsichni z cirkve vystoupili a cirkev zanikla, tak pastor je bez prace a misto 3000 euro by mel 400 euro a byl by ve fronte na chleba!!! Takto, kdyz lide veri- on ma dobry plat, jeste dostava jidlo,a zije si ako pan.
Kaze aby chudi nepili alkohol, aby jim podpora stacila a at "setri!!!! /z 400eur coz neni ani na najem/, zatimco on pije tez, cestuje na dovolenou a ji na hostinach dobroty, ktere nezamnestnany ani nevidi. Hnus cela cirkev!
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Další

Zpět na Magie