Otázečka

Magie konkrétně i všeobecně

Otázečka

Příspěvekod Indiczech » 11 led 2012, 17:57

Co je přesně magie prokletí a krevní? Řekněme, že kouzelník mě potřebuje k rytuálu k vyvolání a potřebuje od té vyvolané entity něco. Jak na tom bude ten, který daroval tu krev (či-li já) pro tento rytuál?
Je to bezpečné či moc nebezpečné? Stane se mi něco či se dostanu do nějakého transu či umřu? Může mi někdo vysvětlic co to znamená a do čeho se chci nyní pouštět?
Děkuji za slyšenou. :)
Indiczech
Školák
Školák

Re: Otázečka

Příspěvekod Sam Tektzby » 11 led 2012, 18:33

Ono se říká, že zakázaný ovoce chutná nejlíp, ale tohle opravdu nezkoušej (mluvím ze svý zkušenosti).
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Indiczech » 11 led 2012, 18:39

Ale já potřebuji od té osoby onů odpověď. Ta osoba to udělat musí z nějakých důvodů. Těžké rozhodování. Moc těžké... ta osoba mi dá něco co jsem tu zatím nevyhledal.
Naposledy upravil Indiczech dne 11 led 2012, 18:48, celkově upraveno 1
Indiczech
Školák
Školák

Příspěvekod Mimars » 11 led 2012, 18:46

Takže ten rituál má být na tvé přání? Nemohl bys trochu upřesnit účel, zní to docela zajímavě? :-)
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... :-)
Mimars
Učeň
Učeň

Příspěvekod Indiczech » 11 led 2012, 18:49

Ne na mé přání, na přání té osobě, nechci o ní mluvit. Potřebuje to nebo spíš musí to udělat, já se jí ozval a ona, že mi vyhoví ve všem může, když jí s tímhle pomůžu. Podstatě stanu se žákem a chtěl jsem se zeptat na názor... No podle Sam-a je to špatné. Ale co mě vlastně zbyde...
Indiczech
Školák
Školák

Příspěvekod Drake » 11 led 2012, 18:54

No musíš se rozhodnout sám za sebe co chceš, ale dle mého názoru pokud ta osoba od tebe žádá k rituálu krev, nebude to zrovna bezpečné ;)
A hle, bílý kůň, a na něm jezdec s lukem; byl mu dán věnec / koruna dobyvatele, aby vyjel a dobýval.
A vyjel druhý kůň, ohnivý, a jeho jezdec obdržel moc odejmout zemi mír, aby se všichni navzájem vraždili; byl mu dán veliký meč.
A hle, kůň černý, a jezdec měl v ruce váhy.
A hle, kůň sinavý, a jméno jeho jezdce Smrt, a svět mrtvých zůstával za ním/A Hádes ho těsně následoval.
Drake
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Indiczech » 11 led 2012, 19:11

Bylo mi řečeno, že to maximálně půjde po ní.
Indiczech
Školák
Školák

Příspěvekod Drake » 11 led 2012, 19:14

Otázka co chce vyvolat, pokud to bude hodně nasr... tak to půjde po všech co s tím měli co do činění :)
A hle, bílý kůň, a na něm jezdec s lukem; byl mu dán věnec / koruna dobyvatele, aby vyjel a dobýval.
A vyjel druhý kůň, ohnivý, a jeho jezdec obdržel moc odejmout zemi mír, aby se všichni navzájem vraždili; byl mu dán veliký meč.
A hle, kůň sinavý, a jméno jeho jezdce Smrt, a svět mrtvých zůstával za ním/A Hádes ho těsně následoval.
Drake
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 11 led 2012, 19:16

Jo on chce tvojí krev někdo jinej, no tak to snad už vůbec nemyslíš vážně, já mluvil o sobě a použitím své krve, ale tohle je opravdu absolutní nesmysl. Pěkně mu řekni ať si to táhne za sebe a neotravuje svojí slabostí :D \co to prosímtě chceš za rituál, jestli to není tak šíleně tajný. Krvavý rituály, to chceš někoho proklít, nebo snad seslat na sebe benevolenci bohů, či co :P protože na vyvolání entity nemusíš mít hned krev. To může tvrdit jen nějaký nedorostlý okultista/sváteční satanista, co si plete pojmy s dojmy. Od takovejhle dál, povětšinou nic nevyvolaj a jdou do takovýhle extrémů, kdy riskují na cizích a ne na sobě. Pošli ho víš kam :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Indiczech » 11 led 2012, 19:30

Ale nikdo mi asi neodpoví a nebude pomáhat v cestě magii. Něco za něco, ale trochu strach mám,... protože darovat krev, tak by celkem z logické stránky mělo být upsání s onou entitou v rituálu s ní a semnou, i když vše bude dělat oná osoba. Vím, že přivolávání je špatně, nevadí zjistím více informací.
Indiczech
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 11 led 2012, 19:35

Nesmysl, přemýšlíš špatně. Obět není zavázání se, takže nic na tebe vázáno nebude a popravdě pochybuju o relevantnosti nějakýho jeho vědění. Já se například nedržel nikoho za sukni a mám docela obšírnej pohled a to jsem začal v sedmi a v devíti letech aktivně. Tak nechápu, co ty pořád potřebuješ nějaký vedení a hlavně nepobírám, proč se vůbec vážeš na takovýhle šarlatány, co ani nevědí co mluví :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Indiczech » 11 led 2012, 19:40

Ne každý spadl chytrý a naučený z nebes a já nikoho kromě této osobě neznám kdo by v magii něco praktikoval v mém známém okolí. Sam-e já chci umět, chci poznat tajemství magie a sněkým kdo v tom dělá nějakou dobu to bude nejspíš nejlepší. Je to risk, musím se na to ještě vyspat.
Indiczech
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 11 led 2012, 19:48

Ale v tom ti nebude pomáhat verbež, jako tenhle :) v tom si musíš pomoct sám. Jde jen o informace a s praxí ti stejně nikdo nepomůže, jelikož je to tvoje myšlenka, co dává impulz. Je zbytečný se chytat někoho za sukni, když se jedná jen a jen o tebe.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Mimars » 11 led 2012, 19:59

Ano, v tomto ohledu doporučuji prostě začít číst. Je jedno co, můžeš si koupit česky Liber Null, na internetu stáhnout Bardonovu Bránu, prostě cokoli... začneš získávat vědomosti. Já taky neznám osobně skoro nikoho kdo praktikuje nebo se jen zajímá o okultismus, taky jsem na to sám :-) začátky jsou těžké, když vůbec netušíš. Prostě popadneš NĚJAKOU z takové a podobné literatury a začneš. Nebo nejdřív nejlépe jen články na internetu, vědět co se dá čekat od magie, co je chaos magie, co asi hermetismus, bla bla bla.

A promiň jestli jsem tě teď podcenil, nevím jak jsi daleko ;-) ale věř, že samostudium je skvělé a v kombinaci s tímto fórem je to taková příjemná idylka. Zeptej se, jestli chceš.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... :-)
Mimars
Učeň
Učeň

Příspěvekod Indiczech » 11 led 2012, 20:11

Měl jsem dojem, že bych se s tou osobou rychleji učil, že by to bylo mnohem lepší a o trochu snadší.
Ano začátky jsou těžké a netuším vůbec o ničem. Budu muset Vás oba poslechnout, z toho rytuálu něco smrdí...

Děkuji za komentáře. :)
Indiczech
Školák
Školák

Příspěvekod Drake » 11 led 2012, 20:15

Dobrá volba ! :)
Drake
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Další

Zpět na Magie