Otazka na par snov

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Otazka na par snov

Příspěvekod Angelguard » 03 pro 2009, 19:20

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať... Už si celkom nepamätám čo všetko v tom sne bolo, ale pamätám si, že v tom sne sa mi nejaký veľmi divný hmyz s s krídlami ako keby zapichol do pravej časti chrbta, neviem čo to bolo za hmyz, ja som ho myslím že rukou zabil ako keby rozmačkol alebo take dačo, a mal som zapichnute jeho kridlo v sebe, a až po nejakom čase v tom sne som si ho vytiahol, vobec to nebolelo... Nedáva to velky zmysel ale čo by to mohlo byť? Taktiež sa mi veľa krát v sne stáva, že si v sne uvedomím že sa mi tento sen už viackrát sníval, proste sa mi niekedy snívaju sny ktoré sa mi snivali už dávno, myslím že je to nejaké usporiadanie, keď sa nad tým zamyslím, zvyknú sa mi snívať sny raz za nejaký čas tie, ktoré som už sníval, akurát že keď sa mi to podarilo v sne uvedomiť, tak som viackrát v tom sne pozmenil dej, veľakrát ten jeden sen mal príliš veľa vecí v sebe ktoré niekedy nedávali veľký zmysel, ale predsa, keď snívam tak väčšinou si pamätám o čom, a väčšinou tie sny maju dej alebo také niečo... Och a ešte jedna vec, sníval sa mi sen kde som bol s nejakým dievčaťom v miestnosti tak vypadala ako keby pivnicová miestnosť, a ona mi hovorila že počuje duchov, potom v tom sne som aj ja počul jeden hlas... Ktorý som si ako keby v tom sne evokoval lebo som ten hlas chcel v tom sne počuť... a po pár dňoch sa mi tiež snívalo niečo s duchmi ale už neviem čo... No to už hlasy asi neboli, a taktiež neviem či som ich videl, len si pamätám že to niečo bolo s nimi... Och, ozaj, mám posteľ pod oknom a spí sa mi tam uplne v pohode, nemám pocit nebezpečia... K dodatku, neviem ktorý sen to presne bol, viem že som sa zobudil zo sna keď som v tom sne volačo veľmi divné zažíval, zobudil som sa, mal som nohu na zemi a nevedel som sa pohnúť, uplne som sa bál pohnúť... Totálne som bol zmrazený alebo niečo také... potom po pol minute som sa pohol zakryl a spal ďalej.... Ďakujem ak by ste mi vedeli nejako povedať čo asi mohli tieto ,,útržky a poznatky snov'' znamenať... x) Ďakujem! x)
Angelguard
Školák
Školák

Re: Otazka na par snov

Příspěvekod Angelguard » 10 pro 2009, 14:20

Mohol by mi prosim niekto odpovedať ? :) Už čakám týždeň na odpoveď... ďakujem x)
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 15 pro 2009, 12:48

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať... Už si celkom nepamätám čo všetko v tom sne bolo, ale pamätám si, že v tom sne sa mi nejaký veľmi divný hmyz s s krídlami ako keby zapichol do pravej časti chrbta, neviem čo to bolo za hmyz, ja som ho myslím že rukou zabil ako keby rozmačkol alebo take dačo, a mal som zapichnute jeho kridlo v sebe, a až po nejakom čase v tom sne som si ho vytiahol, vobec to nebolelo...

Někdo Ti svým způsobem zákeřně ublížil, pravděpdobně Tě pomluvil,
křivda v Tobě nějakou dobu zůstala, ale už je to pryč.

Taktiež sa mi veľa krát v sne stáva, že si v sne uvedomím že sa mi tento sen už viackrát sníval, proste sa mi niekedy snívaju sny ktoré sa mi snivali už dávno, myslím že je to nejaké usporiadanie, keď sa nad tým zamyslím, zvyknú sa mi snívať sny raz za nejaký čas tie, ktoré som už sníval, akurát že keď sa mi to podarilo v sne uvedomiť, tak som viackrát v tom sne pozmenil dej, veľakrát ten jeden sen mal príliš veľa vecí v sebe ktoré niekedy nedávali veľký zmysel, ale predsa, keď snívam tak väčšinou si pamätám o čom, a väčšinou tie sny maju dej alebo také niečo..

Ve snech si většinou podvědomí řeší, co potřebuje.
Pokud to nevyřeší jedním snem, potom se sen opakuje.¨
Sny které se opakují svědčí o tom, že symbolika, která se v nich ukazuje, popřípadě téma, které se opakuje je pro podvědomí důležité a aktuální.

Och a ešte jedna vec, sníval sa mi sen kde som bol s nejakým dievčaťom v miestnosti tak vypadala ako keby pivnicová miestnosť, a ona mi hovorila že počuje duchov, potom v tom sne som aj ja počul jeden hlas... Ktorý som si ako keby v tom sne evokoval lebo som ten hlas chcel v tom sne počuť... a po pár dňoch sa mi tiež snívalo niečo s duchmi ale už neviem čo... No to už hlasy asi neboli, a taktiež neviem či som ich videl, len si pamätám že to niečo bolo s nimi...

To si myslím, že bylo tím, že se o problematiku zajímáš.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Angelguard » 16 pro 2009, 07:07

Ah, ďakujem x) Niekedy sa mi stáva že si viem úplne usporiadať všetko v hlave, v tej fantázií uplne všetko fajn vtedy citim aj veľa energie a som v takom malinkom ako keby tranze ak sa to tak dá nazvať :P Som normal pri vedomí :D No je to divné x) A pár krát som asi velmi krátky čas videl nejaký prízrak, veľmi dobre si pamätám ako som bol sám doma cez deň v kupelni som si umýval ruky a volačo ako keby prebehlo cez chodbu som sa tak zľakol :P A raz aj som bol v kuchyni, som jedol a a zapozeral som sa nachvilu na chodbu a zničoho nič som sa zľakol až mi srdce búšilo, sa mi zdalo že niečo na chodbe sa na chvilku zjavilo :D A to nemám halucinácie x) Nemal by som to písať k snom, ale tak keď už je tu tá téma ^^ Je možné že sa aj mýlim, neviem... :P
Angelguard
Školák
Školák

Zpět na Sny