OUIJA board

Máte nejaké zážitky?

OUIJA board

Příspěvekod bbb » 09 bře 2010, 16:42

Pokud se toto tema obevilo, omlouvam se ale nikde jsem ho nenasel. S mym kamaradem jsme se zacali zajimat o duchariny atd... Napadlo nas poridit si OUIJA BOARD je to tabulka pro komunikaci s duchy a demony. Hralo nam do karet, zhe jeho teta bydli v USA, tak nas prisla na nakych 400kc coz bylo vyborne protoze u nas je cena neco okolo 1300kc. Tabulka prisla a my nadsene rozbalili ale netusime jak spravne sni pracovat jestli se neco nazacatku rika kolik nas musi byt nic nic nic, proto hledam nekoho kdo, ma tyto skusenosti nebo zna nake www stranky s touto tematikou? mockrat diky za reakce
bbb
Školák
Školák

Re: OUIJA board

Příspěvekod Akyana » 09 bře 2010, 21:35

Já jsem byla adminkou na několika forech s magickou i duchovní tématikou a ráda bych Tě před tím, co chcete dělat varovala.
Slyšela jsem MOC příběhů o tom, jak to nedobře dopadlo.

Ale pokud si myslíš, že zrovna vy budete vyjímka...

Našla jsem něco, bohužel v angličtině, snad to přelouskáte..

Here are some basic but good guidelines that will help you protect yourself before, during, and after a session.

Do NOT choose a place where you suspect earthbound entities are gathered, or places which will generate fear in the participants, ie: graveyards, haunted houses, sites of tragedy. Choose a place that feels good - has the right vibrations, a home where loving people live, or a room usually devoted to learning and meditation.

Time:
Nighttime is usually better for these things because of the reduced amount of electrical activity and interference in the atmosphere. As with most things, some days are better than others for various reasons.

People:
A chain is only as strong as its' weakest link. If you have 3 people of positive intention and one negative, it will lessen the chances for positive results for the others. While the board will still work with skeptics in the room, their negativity will not help. Keep your group size limited to around four. If there's an extra person, they can take notes and everyone can have a go at this. The more people involved, the more varied the results and contact may be.

Protection:
This is very important. Don't just repeat a few words, visualise it. Start with a meditation where you concentrate on:

* cleansing your own body, aura and chakras with a visualisation of silver rain.
* filling your bodies with white light and extend this to engulf the room you are in, and beyond if you can.
* call upon your guides to protect you and ask them to allow only information and entities through for your highest good.

You may prefer to use a familiar mantra, or poem while doing the visualisation. The important thing is your intent. You want to feel love and fill the room with it until you feel good. Do not be afraid. If you feel fear, don't go ahead with the seance. Feel the love envelope and protect you. That love will attract entities who vibrate to that love.

Here is a Protection Ritual that our friend and psychic, Michele (Destiny Moon) uses:

Goddess the Mother of all, protects me,
God the father of all, defends me,
I am always safe,
I am never alone.
I call upon my angelic guardians,
I call upon my spirt guides, and I call upon all forces for good to enter our circle of white light and divine inspiration.
May my higher self transmit to me the knowegde I am ready to receive, and the wisdom to make the best use of it.
And as my will, so mote it be!

Accessories:
By all means enhance your seance with accessories. They will add to the atmosphere in more ways than one! Some gentle ambient music in the background, candles and incense will help. If you don't have any preferences, use something like sandalwood or patchouli to help protect you.

Communication:
Treat astral entities the way you would like to be treated by anyone. They are not there to be commanded by you. They have come to communicate at your invitation, so treat them as a guest in your home. If a naughty child comes through, their antics can quickly become tiresome. Ask them to leave and call upon your guides to take them away.

Closing the Board!

ALWAYS close the board. This very important step must be taken each time you use the board. It draws a visual boundary for any spirits that may want to hang around you. It shows them that you are in charge and in control of the situation. If you are disatissfied with your Ouija results, be firm and say "Goodbye spirit" and then the spirit should naturally respond and move the planchette to "Good-Bye". Although this usually works the first time, keep trying several times if the spirit doesn't move the planchette to good-bye on it's own. As a last cause, move it yourself in a very forceful nature to "Good-Bye" while saying it allowed and then do one (or all of the following) to remove negative energy:

* gently smack the planchette on a firm surface
* quickly draw the planchette (if glass) over a candleflame
* sprinkle the planchette and board with sea salt
* smudge the board/planchette with some sage
* sprinkle the board with some lavender
* picture a white light covering the entire board, the planchette and then yourself and others

http://www.hauntedhamilton.com/ouijadiary_protect.html

Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod bbb » 10 bře 2010, 17:16

A vys co se muze napr. stat?? videl jsem jedno video
jsem z toho trosku navaskach

Kód: Vybrat vše
Naposledy upravil panter dne 11 bře 2010, 23:23, celkově upraveno 1
Důvod: link do code
bbb
Školák
Školák

Příspěvekod bbb » 10 bře 2010, 17:17

A malem jsem zapomel diky za clanek
bbb
Školák
Školák

Příspěvekod medved » 10 bře 2010, 17:44

Zajímavé video.Nemyslím že musí jít o fake,mohlo by se to stát
Osobně bych se do toho nepouštěl.Dle mého názoru je to čiré šílenství.Nikdy nemáš jistotu že vyvoláš to co chceš vyvolat,ani když se ti tak představí nemáš jistotu.Navíc tě nic nechrání (třeba kruh)takže jsi vydán napospas tomu,co si vyvoláš.A může tě to otravovat velmi dlouho
Některé věci je lepší nechat na pokoji a pokud ty nebo tvůj kamarád není medium,tak bych se do toho nehrnul a nejdřív bych hodně studoval
medved
Školák
Školák

Příspěvekod bbb » 10 bře 2010, 19:49

Aha, takze kamarad je v tom sam. Nechci mit cely zivot stres s nakeho ducha
bbb
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 11 bře 2010, 16:38

Zdravím,
já se zde na fóru moc neangažuji, ale na toto musím reagovat, kdysi jsem na tyto věci koukal tak trochu z nadhledem když jsem vídával podobná videa tak mě nic jiného nenapadlo než stále hledat jaký je v tom trik – vše se ve mně zlomilo když jsem asi před patnácti lety zkusily to samé, měli jsme také jenom kus kartonového papíru a dělali jsme si legraci z těchto věcí, zejména když se zúčastnil někdo kdo se hodně bál.
Tenkráte jsme byly u kamaráda na chatě a samozřejmě nás nenapadlo nic lepšího než opět zkusit tento způsob seance, já jako obvykle jsem to bral za velkou legraci, vše to vyústilo že se nám stalo něco podobného jako té dívce v prvním video, obětí jsem byl já sám, nedá se popsat slovy co člověk prožívá za neskutečnou hrůzu, bylo to jako když vám projede tělem tzv. „ sáhla na mě smrt, takový ten pocit mrazení po celém těle. Ted si tento pocit zestonásobte, přidejte k tomu neuvěřitelnou hrůzu ve svém těle, viděl jsem snad všechny archetypální bytosti co snad jsou, ale bylo to o to horší že jsem tyto bytosti viděl duševně. Poté jsem se neuvěřitelným způsobem uzavřel do sebe, navštěvoval jsem našeho pana faráře který mě s toho dostal. Od té doby jsem se začal zaobírat těmito věcmi, nevím proč mě to stále přitahuje, ale dnes už jsem chytřejší a myslím si že jsem v těchto věcech pokročil a dokážu se duševně připravit na určité věci. Nepoužívám už vyvolávání démonických sil apod. Závěr: radím vám dobře opravdu to nezkoušejte, a raději se zabývejte studiu krásnějších věci, než je lidská někdy i zbytečná zvědavost.
Děkuji za pozornost.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod bbb » 11 bře 2010, 20:14

To je dost zajimave diky za reakci
bbb
Školák
Školák

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 12 bře 2010, 15:32

Hm poviem vám len takto že ouji je vlastne funguje ako brána niečo ako portál ktorý sa otvorí a môže vstúpiť do neho hocičo ... To video stým dievčatkom verím tomu jednoznačne do nej chcelo niečo víjsť možno niečo ako výstraha.. Tak ako tu už bolo opisované nieje tam žiadna ochrana aj kebyže si ju spravíte lebo vám to prechádza rovno celým energetickým systémom ako držíte to "vodítko" a preto sa do vás ľahko dostane ... otvorené vedomie... Inak super video
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 06 čer 2010, 23:06

tady má medvěd jednoznačně pravdu,než něco vyvolat-hodně hodně studovat!!vím,že tyhle věci lidi lákají,ale měli by se nadruhou stranu vážně zamyslet než něco udělají.a stím mediem to stoprocentně,jinak by to mohlo doopravdy nehezky ublížit!!!myslím,že duchové mají rádi svůj klid.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Duchové a poltergeist