Zdravím, ještě se to tu neprobíralo, tak doufám, že neotevřu pandořinu skřínku...
Všichni jsme zaznamenali ztrátu Aničky a po necelém půl roce nalezení jejího těla. Je zatím jeden podezřelý/obviněný, Otakar T... Přitom spousta lidí už si o něm teď myslí, že je zcela jasné, že to skutečně udělal. Je to recidivista, o tom žádná. Ale skutečně by mě velmi zajímalo, jak to bylo doopravdy. Obviněný se před pár dny (možná už včera) pokusil zabít, a teď je ve velmi vážném stavu.
A protože my jsme tady takové fórum, které na to může jít "trochu jinak", zajímaly by mě vaše názory k tomuto tématu. Ujistily vás zprávy v novinách a na internetu už teď o tom, že onen člověk je vinen a zaslouží si velký trest? Také by mě velice zajímalo, co na to říká třeba vaše intuice? A co si o tom myslí ti, co mají jasnovidné cítění/schopnosti? Myslíte si, že je vinen, nebo že by hypoteticky mohl být nevinen? (Nápad na toto téma jsem dostal, když jsem přemýšlel o tzv. unáhleném odsuzování, které jde vidět hodně v diskuzích, hlavně na Facebooku. Možná i většina lidí to totiž bere tak, jako by mu vina prokázána už byla. Tím nikoho neobhajuji, ale zajímá mě, co si o tom myslíte).
Jinak pokud byste k případu chtěli říct i cokoli jiného, tak klidně :) zajímá mě to.