Přítomnost ducha - jak to zjistím když nevím jestli tu je

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Re: Přítomnost ducha - jak to zjistím když nevím jestli tu je

Příspěvekod martink » 04 led 2009, 20:01

Promiň, jak že ….to ….píšeš? :krec:
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod PinUp-bunny » 04 led 2009, 20:36

pro AdélQu: hele holka, ty nepíšeš "emařsky" ty píšeš jako *CENSORED*. Vůbec nechápu, proč to děláš. Zabírá to spoustu času. No jo vlastně. Ono je to teď khůůl a in. Líbí se ti to? tak to jsi asi jediná. NAZDAR!
'Sorry' ale fakt mi ujely nervy. !0023!
PinUp-bunny
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 04 led 2009, 20:45

Adélko, přestaň.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod AdelQa » 06 led 2009, 19:25

Hey prominte..Hej xD..ja tak pisu rychle uz odmalicka vzdycky sem psala misto j y me se tak lip pise..Tak sorry no..Martink bo jak je ta prezdivka pisu to "emařsky",pokud znas emo styl tk mozna vis.Pink bo jak to bylo ono to neni khul a in..Delam to co se libi me a ne ostatnim.Paa
AdelQa
Školák
Školák

Příspěvekod PinUp-bunny » 21 led 2009, 12:47

Adela: jestli nepoznas rozdíl mezi pink ( růžová) a pinup bunny (druh retro zajíčka) tak jsi asi pěknej výmaz, a to nejen při psaní.
PinUp-bunny
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 21 led 2009, 17:29

PinUp-bunny píše:Adela: jestli nepoznas rozdíl mezi pink ( růžová) a pinup bunny (druh retro zajíčka) tak jsi asi pěknej výmaz, a to nejen při psaní.

kikino, sklidni se. !0023!
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod killboy » 31 led 2009, 19:56

mno ja to mam good ja mam totiz celi dny otevreny okno a je tam asi -6 stupnu mne to nak nevadi spis mi prijde ze tam je horko
killboy
Školák
Školák

Příspěvekod Loli Love » 05 úno 2009, 11:07

Zdravím Všechny. Předem chci upozornit, že i když je čeština můj mateřský jazyk tak někdy píšu jako bych neznala i/y.

Nevím kam přesně bych měla napsat tak jsem si vybrala tuto místnost. Poslední rok se hodně zajímám o duchy a podobné věci. Ráda bych zkusila astrální cestování a věřím na duchy. Často se i snažím komunikovat s mým andělem. Ale už odmala zažívám zvláštní stavy.V noci se jakoby „probudím“, ale pořád jaksi vnímám okolní svět. Když třeba, zůstane spuštěná televize, slyším jí a vnímám. Ale zachvacuje mě pocit obrovské tíže a pískání v uchu. Pískání se zvětšuje každým mým pokusem o zvednutí nebo jiný pohyb. Často se i stává, že na vybraném místě těla je tlak větší jakoby naschvál. Mívám dojem, že nejčastější to bývá na místě, které by pro mě bylo jinak lechtivé nebo jiným způsobem citlivé. Často mi nejdou otevřít oči a nebo je mám strachem pořád zavřené. Někdy se mi toto stane spontánně, že se s tímto pocitem „probudím“ nebo je to v době když už cítím, jak usínám a sama tomu podlehnu. Časem se už z toho to pocitu dokáži dostat sama, ale ze začátku jsem musela čekat, až to samo ustane.

Kdybych mohla rozepíšu se o tom klidně i na dvě stránky. Ale co je moc to je moc 'ss13'
Kenzen naru tamashii wa... Zdravá duše
Kenzen naru seishin to... se nachází ve zdravé mysli
Kenzen naru nikutai ni yadoru... a ve zdravém těle
Loli Love
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 05 úno 2009, 13:19

To co popisuješ jsou hypnagogické stavy.

To není nic tak zvláštního.

Je to stav, kdy jsi na hraně usínání a Tvé astrální tělo přebírá vládu nad Tvou myslí.

Co na tom ovšem zvláštního JE, je, že jsi je uvědomuješ tak často.

To je vzácné a znamená to, že Tvá mysl je na pokročilé úrovni.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Milan zacha Kučera » 16 bře 2009, 08:08

já si EMF detektory a jiné, jako např. detektor anomální pravděpodobnosti či statiky stavím sám viz: http://www.jesen.cz/clanek4.html
Milan zacha Kučera
Školák
Školák

Příspěvekod Satori » 14 dub 2009, 21:44

Víš že maš stím chaldem docela pravdu??mužete mit v celem byte dusno ebo bezvětro ale duch je jako mali větříček ktery se pohybuje sma od seebe kamkoliv chce..........Muj přítel je už 6dní mrtev..a vratilse jako duše sice si tim nejsem jista na ilion procent ale už těměř ano a nějakou starou kočku si do bytu tahat nebudu.Citíte tak jako jý chvilema že se vas snaží dotýkat.T.T.T.TT.T. a je strašny když to nejde........
Satori
Fler-San@seznam.cz
Satori
Školák
Školák

Příspěvekod Darddy » 15 dub 2009, 23:34

Satori, ako poznáš kedy sa chce dotknúť teba? Mojej frajerke sa stalo, že cítila dotyky na ruke alebo pohladenie na tele. Premýšľal som nad tým ako sa vtedy cítila... aký pocit, keď sa ťa dotkne nedotknuteľné.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Darddy
V.I.P
V.I.P

Re: Přítomnost ducha - jak to zjistím když nevím jestli tu j

Příspěvekod ati44 » 26 dub 2010, 22:52

Darddy píše:
Fénix píše:No ovšem, já mám velmi rád kytaristu Jimiho Hendrixe, a každý večer se mi zjevuje, fajn chlap.

To je vtip? Však to je riadne hnusné sa takto vôbec s niekým stretať, ešteže som ja zatiaľ a dúfam ani nestretnem s duchom, ja potom asi umriem od strachu, a keď sa vraj večer najviac zjavujú, tak som pekne v keli, ja sa už odvčera normálne bojím zaspať a fakt, asi prestanem navštevovať toto fórum a to už aspoň 5 rokov som neveril na duchov, no nezjavil sa ani som žiadneho necítil, ale ten pocit, že ho uvidím, na umretie, tie vaše skúsenosti k tomu :krec:

to stim zaspanim jsem mel to same asi dva tydny jsem nemohl spat a dospaval jsmem to ve skole .........ale kvuli tomu nemusis opustet toto forum ...to je jen sila tvoji psychicke a dusevni schrany ..vpoctate kdybych neobevil totforum tak jsem ony den co jsem prisel do stiku s duchem babicky moji kamaradky v p******.ale us jsem si na to zvyk vim ze to neni pro normalni lidi vporatku ale je to tak je to mezi nama ...napr. ted ja to pisu u me muze sedet bytost jineho sveta ktery nezname. :) nesmis se bat protoze todle je podle me jejich pokrm a pak jim roste sila a delaji potom rozne veci as te dostanou uplne jako moji kamaradku :( 'ss13' 'Sorry' :arrow:
Nauč se pohladit se zatnutou pěstí , jít pomalu když pospícháš , smát se se slzi v očích , jen tak poznáš jaky je život krásný
ati44
Školák
Školák

Příspěvekod Monča » 07 čer 2010, 11:48

Dobrý den, chtěla bych se na něco zeptat. Poslední dobou se nám na bytě dějí opravdu divné věci. Padají nám věci ze zdí i třeba jen tak ze stolu, na zemi se nám objevila hlína a nechápeme odkud, dokonce mravenci a podobné věci. Přestává nám na nějakou dobu jít televize,signál se přeruší. A večer míváme v pokoji hrozné chladno. Děje se to tak poslední tři týdny. Může to značit přítomnost ducha? Opravdu už nám to nepřijde být jako náhoda když sedíme na posteli a z ničeho nic na zem spadnou hodiny ze zdi a roztříští se na zem. Děkuji za odpověď.
Monča
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 07 čer 2010, 12:14

pokud spadnou hodiny není to dobré znamení,zastavení znamená smrt.asi ten duch naznačuče v kolik umřel,proto ty hodiny.hlína to taky není dobrý.vzpoměn co jsi poslední týdny dělala a na koho myslela bude to mít souvislost.zatím si zapal santalovou tyčinku,a vysvět pokoj.pokud to tam nechceš.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod MagicoMondo » 20 lis 2010, 18:17

Kdykoliv navstivim stary dum rodicu meho pritele jsme pripravena, ze nebudu spat. V dome se citim velmi zle az bolestive, lepe je mi mimo prostory domu. Navic nejde jen o muj pocit. Setkali jsme se s pritelem mnohokrat se zvlastnimi vecmi jako jsou hlasy, chuze, lupani v nabytku ve strope. Vice hlasiteji se tyhle jevy objevovali v prvnim patre. Take se mi stalo, ze jsem se mi zjevila jista zena, kterou jsem dokazala take identifikovat ve fotoalbu maminky meho pritele. I muj pritel mi vypravel ruzne historky se zjevenima, kdy videl dve osoby z nich jedna udajne proletela jeho telem a on nahle skoprnel. Nakonec jsem se dozvedela, ze v dome umreli nejmene dva lide, vcetne mnou identifikovanou mladou zenou. Dale se uz nedali pokoje dele obyvat. Prestehovali jsme se tedy do prizemi, kde jsme meli chvilku klid, ale opravdu jen na chvilku. To same zazivam kdekoliv po dome. Proc zazivam, zrejme jsem vice vnimava nez pritel, ten se s timhle setkava vyjimecne. Mohla bych vypisovat dale co se mi stalo, ale myslim, ze pro zacatek to staci.

S dalsima pro me zahadama jsem se setkala mnohokrat z ceho nejmene jasna navsteva neceho mnoho myslim silneho, ktere nechavalo za sebou stopy a mnoho hluku. Jevy ne moc podrobne vypsane jsem napsala take do tehle rubriky.

Prosim napiste mi sve nazory. Dekuji moc. Michaela
MagicoMondo
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Konzultace při problémech s duchy