od Teiwil » 26 črc 2011, 07:28
Démony jsme rozhodně nevyvolávaly,až tak by jsme nešly daleko,ty se objevily až po delším čase,co jsme spiritismus nechaly byt,nejspíš přišli tou bránou.napojil se na nás duch jistého Lorenza Lopeze a nechtěl to vzdát,Kamarádka si ho nechala pustit do sebe měla něco říkat,že prý ji dá schopnosti,seděla v sedu ale za chvíli jsme zjistili že je uplně ledová tak sme se ji snazili probudit,nemohli sme ji z toho stavu vubec dostat,nakonec se nam to povedlo ale pry byl furt v ni pak prisel i nejaky Karel Gondis,ten nas mel chranit nebo co,kvůli tomu jsme vyhledaly odborníky a ti nám řekli,že ten Lorenzo to je nějaky hodně vzdálený myslím do minulosti příbuzný jedné z nás,te co mela ten stav,nicméně nám chtěl ublížit,ptali se kde jsme vyvolávaly a tak jsme jim to popsaly.To místo je vesnice Dobré Pole,je to ve středních Čechách,blízko u Lipan,uprostřed je tam nedostavěný hotel po zastřeleném panu Mrázkovi,ale už roky to jen leží,tak jsme šly právě tam.A tam jsme otevřely tu bránu byly jsme tři,zřejmě ji nezavřeli protože nám říkali že jsme si troufly na dost ze i mag od Hitlera by si na to netroufnul ale my jsme to neudelaly umyslne, nicméně i toho Lorenza se snažili stáhnout zpět ale zase se vrátil,myslím si že ji nemohli uzavřít protože když jsme ji tři otevřely,tak by ji měli tři zavřít a nejlíp my,jenže do toho už po tom všem nechtěl kromě mě nikdo jít,sama bych na to nestačila.Nám jen řekli at s tim prestanem,nechame to byt a ze na to nemame myslet proste vypustit...jenze po nejakem case prislo to,co prislo,já jsem bydlela hned naproti.Ten demon jak ja mu rikam sexualni jasne ze takovy neni ale nevim jak mu rikat jinak.kdyz si me k sobe pritisknul a ja citila jeho ud,tak proto...mozna podle toho amuletu ze by se nasla o nem nejaka zminka ale nemohla jsme nic najit.Hadí proto,že měl hadí oči a jazyk.Tak to rikam,tak jak to umím pojmenovat,nechci tady nikoho plest.