Přítomnost ducha

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Re: Přítomnost ducha

Příspěvekod zanetasagii » 21 črc 2011, 21:13

Pokud jde o tvůj amulet, myslim že sis vybrala dobře, on tě přitáhnul a pomáhá ti, jak je zde vidět. Co ti můžu z vlastních zkušeností poradit a zároveň všem, je ať se děje cokoliv nesmí se na to ani s tím mluvit- tím se pozve do domu na stálo.
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Teiwil » 21 črc 2011, 21:29

Ahojky,to byvavalo ano bylo to dost silne jako rana palici ale to mi jen popisovala mamina,stavalo se to jen pres noc a ja jsem to neslysela ani jednou,mivala jsem silny spanek,jinak nevim jestli se jednalo o nekoho kdo chtel pomoci,ja jsem si v te dobe musela hlidat svuj krk jak se rika,napadalo me par demonu ,tak je dost mozne ze to bylo z te druhe temne strany,proto se ted snazim aby me to spis nechalo byt,po tech zkusenostech,jen bych rada vedela proc a co to chce....nelibi se mi ze se to snazi dostat do me.Trochu mi to tu blbne cetla jsem ten prispevek o amuletu a souhlasim a myslim ze je to hlavne taky o vire a o sile mysli.TAky musim souhlasit i s tim nemluvit s nimi i jak to bylo recene v Paranolmal activity a nekdo to sem na forum psal k nejakemu prispevku...nezadavat pricinu,nemyslet na to...
Chtela bych jeste podekovat Sam Tektzbymu zkusila jsem tu sul s peprem na klidny spanek a vazne to pomohlo=)
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod zanetasagii » 21 črc 2011, 21:39

Hlavně se stále chraň a nemysli na to. Možná půjde otravovat jnam.
K těm ranám, já jsem si ich nejdřív nějak nevšímala a přehlížela je, ale manžel přišel s tím, že je zkoumá a nejdou mu do hlavy. Tak jsem si jich začala teprve všímat a musim říct, že byly tak mohutné, že byly i cítit. Teď bydlím jinde, ale i tady jsem už během půl roku bydlení zde slyšela pár těch úplně samých ran. Už jsem si začínala myslet jestli to nmeůže být tím, že tu často míváme na Ašsku zemětřesení a jestli to tedy není v zemi, ale jen si toho lidé nevšímají v denním schonu si toho všimne jen ten kdo o těch ranách ví. A v noci zase spí. Ale snad nejsem jediná s manželem, kdo o tom ví. Je tu ještě někdo?
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Arpaix » 21 črc 2011, 23:20

Snazte se odradit Vasi mysl jinam nez na toto.Myslete na neco hezkeho a positivniho.
Poslouchejte treba pred spanim klidnou musiku, neco co mate rada, a myslete treba na to jak krasna jou mala kotata, ci na vystavu kocek, na neco co je dalekood toho a vychazi z toho positivni energie.
Pokud mate kocku, hladte ji, mazlete se s ni. Kocky maji velmi uklidnujici ucinek a kocka prinasi positivni energii, pomaha i pri leceni depresi. Ano, kocka,ale i pes ma lecivy ucinek a davaji podnet myslet na hezke veci.
Kocky opravdu davaji podnet myslet na hezke veci.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod zanetasagii » 22 črc 2011, 19:40

Rozhodně je pravda, že udržování pozitivní energie, radosti a klidu během dne, hlavně před spaním je moc dobré a pomáhá. Vlastě se dá říct, že je to základ.
Mám ještě dotaz k autorce tohoto tématu. Moc by mě zajímalo, jak to bylo s těmi démony. Pokud by to bylo možné.
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 22 črc 2011, 21:23

!blazen!

Krásně hovoříte Zanetasagii o tom amuletu =)

Není to jen o tvaru ,či účelu použití ,je zde i vnitřní víra.

Proto kruh čtyř větrů si vybral miss Teiwil =)

Merlin
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Teiwil » 23 črc 2011, 19:54

Pro Merlina: Děkuji ano hodně jsem věřila a věřím,šla jsem si tam pro amulet ktery mě měl chránit,nebyla náhoda,že jsem si místo pentagramu vybrala právě ten...
Pro Zanetasagii: Bylo to tak,že jsme jako parta nerozvážných pubertálních holek otevřely vyvoláváním podle odborníků jakousi bránu,kterou sem mohli jentak jako průchodem nejen duchové ale i démoni hlavně oni,tvrdili nám že ji zavřou a opravdu se na to místo šli podívat,všechno jsme jim ukázaly ale nejspíš na její zavření nestačili,protože tyhle věci se děli dál.Navíc jsme vyvolávali na starém masovém pohřebišti z doby bitvy u Lipan jak nám řekli když se tam dívali nazpět a na místě kde byli zaživa pohřbeno spousta lidí...ty démoni..třeba hadí,říkala jsem mu tak protože měl hadí oči,ten měl smůlu protože to co do mě doslova narval jsem mu neúmyslně vrátila zpět a už se neukázal,nebo mě napadl jeden sexualni podle mě jestli taková kategorie existuje,ten mi chtěl dokonce strhnout ten amulet,taky měl jeden vypadal jak dvojity obraceny kříž v kruhu,před ním jsem utekla,no a pak se mi stavalo to že mě někdo znehybnil to se mi stalo třikrát,stál mi za zády takže jsem neviděla kdo to byl jestli demon nebo duch nebo co vlastně,jen těžko jsem se silou vůle vyprostila...parkrát se mi stalo něco takového uplně jsem s tim přestala až teď se zase někdo hlásí o pozornost,chtěla bych se toho zbavit....
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod zanetasagii » 24 črc 2011, 19:53

Jejda, dělali jste moc špatné věci. Podle mě by to chtělo všechny odeslat zpět a bránu uzavřít. Jinak tomu nebude zřejmě pokoj. Možná za tebou chodí, protože ví, že když umíš bránu otevřít, tak i ostatní věci s tím spojené a tak asi chce odejít.
To je jen můj názor....
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Sam Tektzby » 25 črc 2011, 11:46

Hej hej hej ldi prrr, nemůžu se dívat jak tu mícháte demonologii a spiritismus. Démoni s hadíma očima a do toho pohřebiště a pohřbený zaživa. Tak se mi o tom toršku rozepište. Protože tohle se mi zdá jako další míchání pojmů a dojmů. Pokud jde o démona, tak opravdu nevím jak kdo přišel na sexuálního. Démon je prostě démon, žádný zaměření nemaj. S tímhle přišla až rudolfínská doba, s podivným a nesmyslným rozdělováním. A co se týče toho pohřebiště, napiš lokaci a já se t na to podívám, ale démony do spiritismu netahej. Démon se musí vyvolat a v tý bitvě šli fanatici proti fanatikům a na obou stranách byla démonologie to poslední o co by kdo stál.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Teiwil » 26 črc 2011, 07:28

Démony jsme rozhodně nevyvolávaly,až tak by jsme nešly daleko,ty se objevily až po delším čase,co jsme spiritismus nechaly byt,nejspíš přišli tou bránou.napojil se na nás duch jistého Lorenza Lopeze a nechtěl to vzdát,Kamarádka si ho nechala pustit do sebe měla něco říkat,že prý ji dá schopnosti,seděla v sedu ale za chvíli jsme zjistili že je uplně ledová tak sme se ji snazili probudit,nemohli sme ji z toho stavu vubec dostat,nakonec se nam to povedlo ale pry byl furt v ni pak prisel i nejaky Karel Gondis,ten nas mel chranit nebo co,kvůli tomu jsme vyhledaly odborníky a ti nám řekli,že ten Lorenzo to je nějaky hodně vzdálený myslím do minulosti příbuzný jedné z nás,te co mela ten stav,nicméně nám chtěl ublížit,ptali se kde jsme vyvolávaly a tak jsme jim to popsaly.To místo je vesnice Dobré Pole,je to ve středních Čechách,blízko u Lipan,uprostřed je tam nedostavěný hotel po zastřeleném panu Mrázkovi,ale už roky to jen leží,tak jsme šly právě tam.A tam jsme otevřely tu bránu byly jsme tři,zřejmě ji nezavřeli protože nám říkali že jsme si troufly na dost ze i mag od Hitlera by si na to netroufnul ale my jsme to neudelaly umyslne, nicméně i toho Lorenza se snažili stáhnout zpět ale zase se vrátil,myslím si že ji nemohli uzavřít protože když jsme ji tři otevřely,tak by ji měli tři zavřít a nejlíp my,jenže do toho už po tom všem nechtěl kromě mě nikdo jít,sama bych na to nestačila.Nám jen řekli at s tim prestanem,nechame to byt a ze na to nemame myslet proste vypustit...jenze po nejakem case prislo to,co prislo,já jsem bydlela hned naproti.Ten demon jak ja mu rikam sexualni jasne ze takovy neni ale nevim jak mu rikat jinak.kdyz si me k sobe pritisknul a ja citila jeho ud,tak proto...mozna podle toho amuletu ze by se nasla o nem nejaka zminka ale nemohla jsme nic najit.Hadí proto,že měl hadí oči a jazyk.Tak to rikam,tak jak to umím pojmenovat,nechci tady nikoho plest.
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 26 črc 2011, 12:18

Čistě "démonologicky", démon nikdy sám neprochází "bránou". Musí bejt povolán, nikdy nemůže b ez něho vstoupit na boží výtvor (jinejma slovama náš svět). Nejsem si zrovna jistej, jak jste povolávali, ale že jste zašli až k tomu "vpuštění do sebe". To je dobrá hloupost, duch totiž nikdy neslibuje schopnosti. Vy jste podle mýho povolali nějakýho "nižšího", a tím myslím možná "našeptávače". Kolem toho "Mága od Hitlera", Karotechia a u Lipanskýho pole, to se mi opravdu nezdá. Podle toho, co jsem hledal, jde jen o další mýtus spojenej s čertovou stezkou nedaleko. Mohyla, která poblíž stojí odkzuje jen symbolicky na boj dobra se zlem (uvtění památky padlým), i když v tomhle ohledu už nikdo nemluví a spanilejch jízdách do Polska. Kolem toho démona, holka Démon bere takovou podobu jakou si přejeme, jestli ti něco v tomhle ohledu nechybí. Jinak je jasný, že se to někde na začátku zvrtlo a vy jste jeli démonský povolávíní a ne duchy, to rozhodně. Ještě se pokusím něco najít o tom "Hadím oku" a dám ti vědět.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Teiwil » 26 črc 2011, 12:32

To jsou jen informace které nám řekli odborníci o těch Lipanech a tak ta jedna řekněme čarodějka,v Česku známá,nechci ji urazit špatným nazváním se na to místo dívala z tranzu a všechno to tam viděla a i přímo před náma pár duším pomáhala odejít,jinka to přirovnání s tím mágem to nám řekli spíš v tom smyslu,že on by si to netroufnul otevřít...je možné že ty démony na mě mohl někdo přivolat úmyslně protože oni přišli jen za mnou.nebo jsem se tim tedy zabývaly nevědomky od začátku,jen nám to nechtěli sdělit?Nemohli spíš nějak proklouznout?Nechci sem psát něco zmateného,je jasné že o tom moc nevím,teorie a hnihy u mne převyšovala praxe.Ráda se nechám poučit.
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 26 črc 2011, 13:12

No asi takle, démon jako entita, je plně vázaná na svýho povolávače. Takže tebe jako "třetí stranu" můžeme vyloučit (teď si oddechni :D), proklouznou no to fak ne. Je to tak, že se nemůžou dotknou "boží" půdy (pokud to budeme brát etymologií démonů a božství) a tak musí být povoláni. Mě se spíš zdá, že jste sek udělaly Vy. Popiš mi přesně jak jste postupovali.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Teiwil » 26 črc 2011, 13:36

byla to nějaka vyvolavaci formule z casopisu cast byla i cizim jazykem nejspis latinsky na konci padlo slovo agla ostatni slova si asi nevybavim,uz je to 7 let a taky nam nejak zakazali aby nas lakalo to pouzivat a okamzite psali do redakce toho casopisu at to stahnou i z internetu,bylo to tak ze jsme si tam sedli do kruhu uz ani nevim jestli jsme spojovaly ruce,nejspis jo a rekli tu formulku a chteli jsem privolat od kazdeho z nas pribuzne postupne jednoho,pak jsme ho odvolaly a pak privolaly druheho a zase odvolali a pak trtiho...ale kdyz jsme to zkousely druhy den misto pribuzneho nam tam vbehl ten Lorenzo hned sme vedely ze to neni ten pribuzny i kdyz se tak chtel tvarit nejdriv nam nechtel rict ani jmeno jen opakoval ze chce nas a nesel ani odvolat,absolutne.Potom nabidl kamaradce,no spis byvale po tom vsem schopnosti a tak udelala to co udelala,prisel ten stav a pak nam rikala ze se ji jeden duch snazi chranit (zmíněný Karel Gondiš)ze to citi a tak jsme vyvolaly jeho,zdalo se to byt tak jak to rikala,ale vyhledaly sme ty odborniky protoze to byl docela hukot hlavne tu noc myslim ze jsem nejakym zpusobem mluvila s tim Karlem pamatuju si to dost mlhave,jen nam predtim jeste poradil neco na ochranu...oni nam ani ti odbornici nechteli skoro nic rict,porad se radili stranou a kdyz uz neco rekli tak jen aby se nereklo,cistili nas ale do hloubky vubec nic.
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod Teiwil » 26 črc 2011, 13:53

Teď si jeste vzpominam ze jsme mely dole pod tabulkou symboly pod jednim bylo napsano Samuel nebo Samiel,Samael a pod druhym Lilith jeden byl pentagram a ten druhy obraceny s kozlem a k tomu se i ta formule myslim vztahovala a ta formule zacinala nejak takhle:Daemones miracula facere non posunt nec alique creatura..a dal uz nevim vazne mozna si jeste vzpomenu snazila jsem se to napsat dobre pokud si vzpominam jak to bylo napsany...mozna dal je set solus deus mozna to mam odjinud=D
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 26 črc 2011, 14:04

To co tady popisuješ, Agla je z hebrejštiny a jde o akronym spojení "Ó ty bože všemocný", zbytek jsou kabbalistický "andělé" (pro křesťany převzatý v démony)a Lilith je klasicky první manželka Adama. Vy jste používali nějakou "zpráskaninu" z časopisu pro spiritistickou seanci a přitom formule s těmahle jménama se objevují v Kabale, Démonologii a nebo Alchymii. To není dobrý, nejdřív si vždycky zjisti z čeho "předčítáte"! Stalo se od tý doby něco?!
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Konzultace při problémech s duchy