Přítomnost ducha

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Přítomnost ducha

Příspěvekod Teiwil » 19 črc 2011, 15:00

Ahojky prosim vas o radu,jsou to 3 mesice,co jsme se s pritelem prestehovali,chvili bylo vsechno v poradku ale casem se tu zacalo neco dit,hlavne posledni dny kdy se nam sami od sebe zamikaji dvere od koupelny,pritom zamek nejde tak lehce otocit ze by se otocil sam treba zavrenim dveri,zacalo se ozyvat klepani na dvere,pritom za dvermi nikdo nestal a to se opakovalo treba trikrat denne a zas odeznelo,taky se rano budim jeste vic vycerpana,nez kdyz jdu vecer spat a trikrat se mi uz stalo ze jsem se v noci probudila na to ze neco delam a mluvim ale pritel si niceho nevsiml,pritom se vetsinou vzbudi a rano jsmem si to skoro nepamatovala...chtela bych se zeptat,jak mam zjistit o koho co vlastne jde,jestli je to jen zbloudila duse,nebo jde o neco vic,pokud mozno nejakym zpusobem,kterym bych ho nevyprovokovala...jeste bych se chtela zeptat na jednu vec...v minulem dome se mi stalo to,ze jsem se probudila v noci na to,ze mi nekdo sahl na nohu a ja jsem pred sebou videla postavu starsiho muze, kterou lemoval cerveny pruh,nez jsem se stacila otocit na pritele,tak zmizel,nevite o co slo?po mesici od toho se mi sama otevrela vestavena skrin a kdyz jsem chtela zakricet,jako by me neco priskrtilo a ze me vysel jen chrapot...ale nemyslim si ze jde o to same i kdyz mozne je vsechno...dekuji
Teiwil
Školák
Školák

Re: Přítomnost ducha

Příspěvekod Sam Tektzby » 19 črc 2011, 16:32

Tákže, budu mít pár otázek a možná nebudou příjemný, ale není to kvůli tomu znejistit to co zažíváš (či tebe), ale zůžení okruhu možností. Tak začneme, trpíš, nebo trpěl někdo z tvé rodiny zvýšenou citlivostí, psychózama, paranoiou, schizofrenií? Užíváš dluhodobě psychoaktivní sloučeniny (prášky, drogy)? Vyskytla se ve vaší rodině jasnozřivost, spiritismus, či jinné parapsychologické okruhy? A co ten původní byt, nebylo něco v jeho historii? Neúčasnila jsi se spiritistických seancí, povolávačkých akcí atd?!
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Teiwil » 19 črc 2011, 18:19

Dekuji za reakci...zvysenou citlivost mame asi v rodine,ale zadne latky neuzivam...v nasi rodine,pokud vim se nic takoveho ohledne okultizmu nevyskytlo jen zvysena intuice u mamky,kterou mam i ja a sestra se venovala kratce vykladani karet,ohledne tech seanci...ano pred nekolika lety,par veci jsem kvuli tomu i resila ale davno to uz ustalo,vyhledala jsem i odborniky a ti mi pomohli.Uz rok ziji v cizine a tak to zacalo bez nejake priciny nebo bez toho aniz bych zadavala duvod...tento byt je v novostavbe stare 4 roky a ten minuly 15-20 let stary...
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 19 črc 2011, 18:22

Nechci strašit, ale přijde mi jestli jste "To" nezahnali a ono se to nevrátilo zpět. Reaguje to jen na tebe, nebo se s tím setkali i jiní členové rodiny?
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Teiwil » 19 črc 2011, 18:29

Vetsinou to reaguje jen na me,kdyz jsem treba sama napriklad to klepani na dvere,nebo to co se delo v noci,myslim ze to s tim ma souvislost,mam z te doby predtim jeste takovy amulet a od te doby co ho zase nosim se mi to v noci nestava...jinak pred temi par lety mi mamka porad vypravela jak v noci slysela strasne rany do zdi a tak,ale ze jsem spala jako zabita,ale hlavne se to tykalo me,to co se deje ted je proti tomu slaby odvar,ale bojim se ze toho bude vic a vic.Myslite,ze jsem si to pritahla s sebou?
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 19 črc 2011, 19:25

Jakej amulet? Naklidnej spánek stačí smíchat pepř se solí a rozházen to rohů místnosti. Taky pomáhaj zavěšené sušené pariky (sladké), nebo například jen viditelný přechovávání cibule a pro spánek cokoliv stríbrnýho pod polštář. Proti uhranutí je tu taky zažehnání "Ostřím". Dál se může rozsypat sůl s pepřem smíchatá kolem domu dokola, pak shrabaná a spálená, dál jí můžeš sypat na prahy. Co se týče toho amuletu, tak to mě zajímá o jaký jde, zkus to vyfotit a poslat, nebo třeba jen popsat. Jo pokud máš krb, nebo kamna, vsuň pod ně drobnou minci. Dál tu mám drsnější rituály, ale ty bych nechl na potom. Co ještě, jo pomáhá taky sůlsamotná, už jsem to tu někam psal snad dvakrát, je to jako universální "odpuzovač" ve spirituální a démonologické sféře. Co ještě, na místě y mohlo bejt i vykuřování, ale tady je problém s tím, že podle démonologický etymologie by šlo o oslavu, zatímco ve spiritismu jde o zažehnávání. Teď mě napadá, děje se to jen v noci, viděla jsi "něco", pokud jo zkus to "vyblejsknout".
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Teiwil » 19 črc 2011, 20:23

Jde o klasicky amulet jmenuje se Keltsky kruh,vim ze neni na ochranu,ale kdyz jsem si sla koupit pentagram,videla jsem tenhle a koupila si ho,tahlo me to k nemu a zni to asi divne ale uz hodnekrat mi takhle pomohl,chrani me.Vim o tom ze zabira sul do rohu,ale chtelo by to neco trvalejsiho pokud se to tedy se mnou tahne...a co ten duch chlapa olemovany tim cervenym pruhem,psala jsem i lidem co se tim profesionalne zabyvaji ale neodepsali mi..uz jsem videla normalni duchy,ale ta cervena me zarazila,a dost me vydesilo ze mi sahl na nohu,nikdy mi srdce tak nebilo a to jsem uz neco zazila...ale myslim ze tohle je nekdo jiny.to,co tu je kvuli cemu jsem sem hlavne psala jsem nevidela,ani to nejak nepocituji,pred lety me vzdycky mrazilo..ale ted nic az na tech par detailu,ale mam dost strach ze se to chce dostat do me prave kvuli tem trem nocim,jinak to klepani se objevovalo jen ve dne,kdy jsem doma byla sama,to zamikani na vecer a jednou jsem slysela taky vykriky v noci,bylo to jak kdyby si nekdo poustel ten samy kousek z filmu porad dokola ale nemame tu pres tyden zadne sousedy a koncilo to krikem nejake zeny,ale to bylo jen jednou.
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 19 črc 2011, 20:45

Rudá je barva zlosti a agrese, kouknu ještě co kde najdu a dám ti vědět. Jinak se nic nestalo, myslím přívaly smůly, neštěstí, nebo smutku?
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Teiwil » 19 črc 2011, 20:53

neprisel mi agresivni jen tak se na me dival jako by si misto me snazil nekoho vybavit nebo ja nevim bylo to takovy zvlastni,myslim ze byl smutnej a prislo mi ze na sebe chce jen upozornit ze taky je...jinak az na to srdce jak kdyby do me narvali 220 bych nerekla,ze jsem nemela u toho spatnej pocit...je mozny ze to bylo tim jak se me dotkl?Zadne zvlastni privaly smuly,nestesti,nebo vetsiho smutku nepocitujeme...spis si tady tak normalne zijeme az na tadyty vypady...
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 19 črc 2011, 20:59

No nevím, pokud se jednalo o nějakou "auru", tak rudá značí zlost, to je prostě daný. Nevím, no kouknu ještě co najdu dál. Zatím toho moc není.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Teiwil » 19 črc 2011, 21:04

byl to jen takovy slaby prouzek,lem a kolem myslim byla seda mlha,nekde jsem cetla ze je to znak nekoho kdo si vybira budouci rodice ale to mi prislo jako blbost hledala jsem to kde se dalo a nic...jinak k tomu smutku,nestesti atd ja bych rekla ze spis to taha energii protoze to neni mozny abych se rano probudila uplne vycarpana a byla na tom hur nez vecer,to co naberu pres den je pres noc zase pryc...
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 19 črc 2011, 21:06

Že by jsme tu měli nějakou energetickou "násosku", taky to může být "Kletba", no každopádně mi tohle pomůže. Rozepíšu se, až něco najdu.
:)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Teiwil » 20 črc 2011, 14:22

ok=) jeste jsem se chtela zeptat jestli je mozny aby to melo geometricky tvar...
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 20 črc 2011, 14:53

No pokud budeme nahlíže na "Ducha", jako na energetickej proud, kterej na tom místě existuje/projevuje se, tak je možný všechno, proč mělo to tentokrát jinej "tvar"?!
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Teiwil » 20 črc 2011, 21:42

no pokud jsem si dobre vsimla tak to melo tvar obdelniku,bylo to cernejsi nez tma vznaselo se to nade mnou a hned na to jsem usnula a probudila jsem se na to ze jsem to citila vedle sebe u me hlavy,v tu chvili jsem to uz nevidela spis jako by to tam bylo nebylo ale citila jsem to hrozne silne tak ze jsem vedela na jakem miste to je...a nemela jsem z toho vubec dobrej pocit
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod zanetasagii » 21 črc 2011, 21:02

Ahojky, to co tu popisuješ mi připomíná mé zážitky. Pak jsem zjistila, že jim můžu pomáhat a proto vyhledávali mě.
zeptám se na ty rány do zdi..... jsou takové silné, mohutné, jako by někdo silou do některé zdi v domě bouchnul snad palicí?
Někdy se ozvou i několikrát za den bez ohledu na noc a den a někdy nejsou slyšet několik dní? Je to podobné?
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Další

Zpět na Konzultace při problémech s duchy