od Teiwil » 19 črc 2011, 15:00
Ahojky prosim vas o radu,jsou to 3 mesice,co jsme se s pritelem prestehovali,chvili bylo vsechno v poradku ale casem se tu zacalo neco dit,hlavne posledni dny kdy se nam sami od sebe zamikaji dvere od koupelny,pritom zamek nejde tak lehce otocit ze by se otocil sam treba zavrenim dveri,zacalo se ozyvat klepani na dvere,pritom za dvermi nikdo nestal a to se opakovalo treba trikrat denne a zas odeznelo,taky se rano budim jeste vic vycerpana,nez kdyz jdu vecer spat a trikrat se mi uz stalo ze jsem se v noci probudila na to ze neco delam a mluvim ale pritel si niceho nevsiml,pritom se vetsinou vzbudi a rano jsmem si to skoro nepamatovala...chtela bych se zeptat,jak mam zjistit o koho co vlastne jde,jestli je to jen zbloudila duse,nebo jde o neco vic,pokud mozno nejakym zpusobem,kterym bych ho nevyprovokovala...jeste bych se chtela zeptat na jednu vec...v minulem dome se mi stalo to,ze jsem se probudila v noci na to,ze mi nekdo sahl na nohu a ja jsem pred sebou videla postavu starsiho muze, kterou lemoval cerveny pruh,nez jsem se stacila otocit na pritele,tak zmizel,nevite o co slo?po mesici od toho se mi sama otevrela vestavena skrin a kdyz jsem chtela zakricet,jako by me neco priskrtilo a ze me vysel jen chrapot...ale nemyslim si ze jde o to same i kdyz mozne je vsechno...dekuji