Zdravím Vás.
Když jsem sám, většinou nemám žádné problémy. Znám ale lidi (speciálně dva), u kterých se mi děje zvláštní věc, když jsem poblíž, jakmile spí. Jeden ten člověk je táta, druhým je nový spolubydlící na koleji. Totiž že ve vzduchu se začnou dít divné věci, natož pak když ty lidí vidím nebo slyším.. Vypadá to jako odebírání energie skrze strach - jenže oni spí a pochybuju o tom, že zrovna v tu chvíli spřádají magické útoky - ačkoliv možné je vše, proto se ptám na Vaše názory a zkušenosti. Dřív jsem měl za to, že po mě někdo jde nějakou divnou nehmotnou cestou - no pocity se nezměnily, ale od doby, co znám toho spolubydlu jsem si dal dohromady jedna a jedna, říkám si, že za hodně věcí může moje citlivost k cizím vnitřním rozporům a následně mé vnitřní rozpory...
Abych to tedy nějak formuloval..stává se, že když někdo uvolní své podvědomí ve spánku, začne se paradoxně více projevovat do okolí..? A že to má takovéto průběhy a následky..? Někdy mám pocit, jakoby kolem poletovalo množství primitivních bytostí, které ale dokážou za jistých specifických podmínek udělat peklo. A že tyto bytosti někdo nevědomě vysílá...je to možné..? Pokud ano, jak se k nim postavit..?