Padanie z výšky. Sen ?

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Padanie z výšky. Sen ?

Příspěvekod ISBN » 12 kvě 2011, 16:56

Chcem sa zdôveriť s niečim čo už ma trápi dobrých 7 rokov no ani by som nepovedal že trápi ale stále na to myslím. Mal som 10rokov ked som si vytvoril doma nejaký problém pamätám si na niečo na čo nikdy nezabudnem ľahol som si na postel uvoľnený a nemyslel som vôbec na nič nevedel som nič o astrálnom cestovaní ani o takýchto veciach asi po 10minútach ležania som pocitoval menšiu bolesť tela a ocitol som sa ako keby vo vzduchu kde moje oči smerovali na človeka podobného mne ako stojí na streche paneláku asi po 5 sekundách som cítil pád asi 5 sekundový cítil som neuveriteľný tlak a vietor ako okolo mna fučí tesne pred dopadom som vyskočil a oblial ma nehorázny pot netuším či som vtedy spal alebo nie. dokáže mi to niekto vysvetliť ?
ISBN
Školák
Školák

Re: Padanie z výšky. Sen ?

Příspěvekod Akyana » 12 kvě 2011, 17:34

Nevím, zda jsi slyšel o paralelních vesmírech, kde žijeme my, ale naše osudy jsou rozdílné.
Možná, že jsi se na jednoho svého dvojníka v tom snu napojil.

A nebo to taky mohl být jen velice živý sen.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod ISBN » 12 kvě 2011, 18:26

Ako je to možné že som sa s ním spojil alebo ako som sa vlastne na neho napojil ? súviselo to s niečim čo sa mohlo odohrať alebo kto by mohol byť ten druhý človek ?
ISBN
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 12 kvě 2011, 19:33

No tak jako napojený je každý na každého,
ale na naše druhé já můžeme být napojení ještě o něco víc.

Jak říkám, mohlo to být Tvoje další já z paralelního vesmíru, které si to prožilo..a nebo jen sen.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod chmatak » 12 kvě 2011, 21:05

já ti povím jen jedno, zkus si vždycky ve snu ( pokud se ti zdává často ten samý nebo podobný ) uvědomit, že to jen sen a nepanikařit. Já měl to samé nejdřív s pády, ale já vždycky dopadl a pak a to mám do dnes vždycky někam vlezu ( třeba do sklepa malým okýnkem ) a pak už ale nemohu ven, prostě se neprotáhnu ven a jsem tam uvězněný. Vždycky sem panikařil, vyšiloval a jak říkáš ty budil jsem se celý zpocený a pumpa mi jela jak o život. Postupem času tím jak se mi ty situace opakovali jsem si začal uvědomovat, že je to sen a začal se klidnit, prostě sem si říkal, je to jen sen, když budu chtít bude tu jiný východ nebo se probudím ( většinou se probudím do dalšího snu, sen ve snu ). Zažiješ to párkrát a samo se to bude podávat, dneska se mi takové sny zdají furt, mám velmi často noční můry, ale vždycky když začne stejný scénář, někam lezu a nemohu ven, někde mě něco zasypalo, zůstal jsem někde zaseklej apod. tak už mě něco samo upozorní v hlavě : podobný scénář už si to zažil, najdi nový východ nebo se probuď a já to prostě udělám, nauč si ovládat své sny a budeš šťastnější, vím že se to lehce říká a teď si říkáš, co to ten *CENSORED* mele, jak si mám ovládat své sny? , jednoduše, prostě na to před spaním vždycky mysli a ono to k tobě začne přicházet samo. Jinak ještě poznámka k tomu pádu, při těhlech snech je důležité se opravdu zklidnit, protože tě taky díky vysokému tepu, krevnímu tlaku, adrenalinu a bůh ví čemu ještě může trefit ve spánku šlak nebo infarkt.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Koubič » 13 kvě 2011, 15:42

Ještě bych doplnil, že ovládání snu se říká lucidní snění (Lucid Dreaming) pokud jsi ve snu tak se soustřeď na své ruce, ve snu se často stává že se jakoby začnou objekty na které se sousředíš rozplývat, tát, ztratí formu. Je to dobré pro ujištění že jsi opravdu ve snu. Další možnost je zhmotnit před sebou vázu. Ale ještě k tomu zážitku. To co popisuješ vypadá jako lehčí forma transu, v tomto stavu může dojít k takzvaným hypnagogických halucinacím, dochází k tomu když tělo usíná a tvoje mysl stále bdí. Při těchto hypnagogic může docházet k popsanému jevu.

Akyana: jak vidím také kalkuluješ s multiversem :)
"That is not dead which can eternal lie
and with strange æons even death may die"
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Koubič » 13 kvě 2011, 15:44

S hypnagogic si mimochodem lze užít kopu srandy, když si ležíš v pohodě a nejdnou na tebe něco zařve tak že vyletší metr do vzduchu i s peřinou :) ale jsou i bránou k Lucidnímu snu, zde ale nejdeš do LD (lucid Dreaming) ze snu, ale vědomě řídíš usínání (tahle metoda je zatraceně těžká).
"That is not dead which can eternal lie
and with strange æons even death may die"
Koubič
Mysterian
Mysterian

Zpět na Sny