od chmatak » 12 kvě 2011, 21:05
já ti povím jen jedno, zkus si vždycky ve snu ( pokud se ti zdává často ten samý nebo podobný ) uvědomit, že to jen sen a nepanikařit. Já měl to samé nejdřív s pády, ale já vždycky dopadl a pak a to mám do dnes vždycky někam vlezu ( třeba do sklepa malým okýnkem ) a pak už ale nemohu ven, prostě se neprotáhnu ven a jsem tam uvězněný. Vždycky sem panikařil, vyšiloval a jak říkáš ty budil jsem se celý zpocený a pumpa mi jela jak o život. Postupem času tím jak se mi ty situace opakovali jsem si začal uvědomovat, že je to sen a začal se klidnit, prostě sem si říkal, je to jen sen, když budu chtít bude tu jiný východ nebo se probudím ( většinou se probudím do dalšího snu, sen ve snu ). Zažiješ to párkrát a samo se to bude podávat, dneska se mi takové sny zdají furt, mám velmi často noční můry, ale vždycky když začne stejný scénář, někam lezu a nemohu ven, někde mě něco zasypalo, zůstal jsem někde zaseklej apod. tak už mě něco samo upozorní v hlavě : podobný scénář už si to zažil, najdi nový východ nebo se probuď a já to prostě udělám, nauč si ovládat své sny a budeš šťastnější, vím že se to lehce říká a teď si říkáš, co to ten *CENSORED* mele, jak si mám ovládat své sny? , jednoduše, prostě na to před spaním vždycky mysli a ono to k tobě začne přicházet samo. Jinak ještě poznámka k tomu pádu, při těhlech snech je důležité se opravdu zklidnit, protože tě taky díky vysokému tepu, krevnímu tlaku, adrenalinu a bůh ví čemu ještě může trefit ve spánku šlak nebo infarkt.
Memento mori