papežská magie

Lochnesská príšera, Bermudský trojuholník...atd

Re: papežská magie

Příspěvekod Sam Tektzby » 27 zář 2011, 20:57

Tak proč tomu věnuješ pozornost tu :D ne jen legrácka z mý strany, podle mýhi není od věci že sami poukazují a zároveň zatajují, možná i ve svůj prospěch, co já vím. Není to potom "trochu" pokrytecký?!
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Razorka Tektzby » 27 zář 2011, 23:18

Abych byla upřímná, tak si taky myslím, že ty maily jsou posílaný s cílem zmanipulovat. Něco ve stylu nějaké asijské země. Kde jsou lidé placení za to, že diskutující uvádí na "správný" názory argumentací ve prospěch režimu. Dokonce i jedna osoba hraje víc diskutujících a hádá se kolikrát sama se sebou. Nebo ještě jeden příklad, bývalej ředitel Novy a jeho pořad Volejte řediteli, odhaduju tak polovina dotazů nebyla od volajících. Když měl začít běžet nějakej seriál, tak zhruba týden před bylo zrovna na ten seriál x dotazů apod. :D Prostě si myslím, že ty maily nejsou od rodičů.
Je to pokrytecký, souhlas drahý :-*
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1£µ_|µ $4|\/|3č|{4 73|{72ߥ |\|4\/žÐ¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek Obrázek
Razorka Tektzby
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 27 zář 2011, 23:28

Zase shodujeme, jak nádherné, má přemilá :-* :-*
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 28 zář 2011, 00:11

Harry Potter je pohadka, ktera nezaklada se na skutecnosti, ale pekna pohadka to je. I ja sledovala filmy Harry Potter, i kdyz od meho detstvi je rada desetileti..ale pekna pohadka to je. Ja myslim ze deti by se meli od ranneho veku naucit myslet sami, premyslet, dedukovat- a ne posluichat co jim rika cirkev at je jaka chce. Clovek musi byt svobodny a myslet samostatne a to tez deti! Vatikan nema pravo nic zakazovat a cenzurovat, ta doba je pryc!
Ano, jiste cirkev katolicka ztratila ji moc nad svetem ale jeste pokouse se strasit,a drzet "ovecky" ve stade pod "pastyri". V dnesni dobe informatiky, internetu, kde je mozne dostat se k informacim behem 2 minut, objednavat knihy i materialy z celeho sveta, poslouchat musiku, cist- v stoleti takove techniky,a moznosti informaci pro kazdeho kdo si muze koupit PC a pripojeni na net- uz cirkev nema moc. Vatikan uz je v posici skanzenu, mozna jeste asi 500 let bude katolicka cirkev zit, ale pak zanikne, jiz jen jako vzpominka na patriarchalni diktaturu doby minule. Nutit nekoho k vire strasenim peklem, censurou, nasilim, vyuzivanim posice silnejsiho nad malymi detmi, ci lidmi z nizkou urovni vzdelani, je nizke a trapne!
To bylo mozne jeste pred 500 lety, mozna i pred 100 lety, ale dnes jiz ne. Deti, at sami se ozvou co se jim libi, ale nutit male deti k vire katolicke ci jine, nasilim i strasenim peklem je presvedcovat, je nizke! At kazdy veri co chce,a nebo at neveri. Clovek ma pravo na vlastni nazor a viru! A atheista ma pravo byt atheista. A dite at sleduje pohadky, ktere pomahaji jeho fantasii ale i schopnosti myslet samostatne. Doba vymyvani mozku cirkvi je pryc!
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod jan_veda » 03 říj 2011, 10:06

Jsou to normalni maily urcene pouze me, s konkretnimi problemy.

Hari Hari
H.
jan_veda
Školák
Školák

Příspěvekod Jack O´ Lantern » 22 lis 2011, 21:09

zombie píše:I když oni jich maí na svém kontě nespočetně.
docela je zajímavé ,že církev dříve za čarodějnictví nechávala lidi upalovat.
a sami nejsou tak čistí,že by náhoda?

Já bych jenom dodal,že v dobách inkvizice upalovala církev mnoho žen a ještě ke všemu byla většina žen nevinná.Pravé čarodejnice prý dokonce spali osobně s inkvizitory a díky tzv. "menší magii" se jim většinou povedlo dostat z té šibenice. :))
Procházíš-li temnotou či temnými časy,hledej světlo.Není-li světlo,rozsviď baterii. :D
Jack O´ Lantern
Učeň
Učeň

Příspěvekod Arpaix » 27 lis 2011, 00:53

Toto je pravda. Ja sama napojuji se na Dusi inkvisitora Bernard Gui /1261-1331/, ktery byl inkvisitorem v meste Toulouse a vedl procesy proti katarum a jsem sama katarske viry. On delal procesy s 900 katary a z nich nejvyssi trest udelil 42 lidem- poslal na hranici. Ja napojuji se na jeho Dusi, ktera je velmi silna i kdyz on je po smrti od roku 1331. Bernard Gui byl i historikem, theologem a jako inkvisitor pusobil od roku 1307- 1331. Mne stale Bernard Gui pritahuje a sama se zajimam historii inkvisice. Pisi na tema vice ve Francii, ale i zivotopis Bernarda Gui. Sama narodla ve v meste Carcassonne, co je velmi blizko mesta Limoux, kde se Bernard Gui narodil, 26km. Pusobil v Toulouse to je 70 km od Carcassonne, zemrel na zamku v Lauroux coz je blizko Alet les Bains a 30km od Carcassonne. I vim kde je Bernard Gui pohrbeny. N atohoto inkvisitora napojuji se vice jak 20 let. Nespala bych s nim!! ale ztotoznuji se s jeho Ja, s jeho Dusi, citim se byt silna jako byl on, citim se byt jako on. Spojim se s nim DUSEVNE,nase Duse pak shodne se,a ja to, co on delal negativni, obracim na positivni energii,a vyuzivam tak k pomoci druhym.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Arpaix » 27 lis 2011, 03:34

Ja opravdu ani nevim cim to je. K inkvisici mam zvlastni vztah. Nenavist ale i velk obdiv. Stale studuji materialy, zajima mne zivoty jednotlivych inkvisitoru, pisi i publikuji ve Francii, pisi o inkvisici i ve Finsku a lide mne za to primo nenavidi. Pisi Finove o mne na verejnych forech, ze inkvisitory obdivuji. Ja je obdivuji! Jak ale je mozne to, ze jsem gnostik, vyznani katarske, z katolicke teologie neuznavam skoro nic, vadi mi postaveni zen i homosexualu, transexualu v katolicke cirkvi. Jiste by me ve stredoveku cekal trest nejvyssi, jsem katar, necromancer, asi nejhorsi a jeste k tomu i stary heretik-ale obdivuji inkvisici, i ji zastavam. Zucastnila jsem se ruznych symposii o historii inkvisice, zkoumam archivy, knihy, mista, vse-a nejsem profesionalni historik, tak vse si platim sama. Nejsem katolik, ale mam tendenci psat o inkvisici positivne! Cim toto je? Jsem velmi kontroversni. Ve Finsku katolici mne nemaji radi- praktikuji occultismus, jsem katar, i bezpohlavni, nemam rada zenskou roli, nemam zadny vztah k detem, neuznavam rozdeleni podle pohlavi v cirkvi, chci cirkev bez rozdeleni pohlavi.
Protestante mne nemaji radi, nebot podle nich inkvisici obdivuji. Muze toto mit neco spojene s mymi minulymi zivoty? Ja velmi jsem spojena s Bernard Gui, Nicolas d´Ablis, Jean Galand, cim jsem starsi tim vice vidim ze neco v mem minulem zivote bylo s inkvisici spojeno, proto tema je mi tak blizke. Ja ani nevim jak se k tematu dostala, inkvisice mne zajimala jiz od velmi ranneho detstvi a ani nevim jak!!! Mnoho dnesnich kataru veri ze jsem byla inkvisitorem a jiz se i rozchazime!! K vuli 700 let stare historii. Jak je mozne ze ja, "stary heretik", 40 lety necromancer, katar, se obdivuji katolicke inkvisici??
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 27 lis 2011, 14:44

Globální náhled je kolikrát potřebný a to, že se zajímáš o víc věcí najednou ještě nic neznamená :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 30 lis 2011, 01:49

V tom mate pravdu,ale doba Inkvisice mne velmi zajima.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Předchozí

Zpět na Záhady a nevysvětlitelné jevy