kllara02 píše:Se díváš na lovce duchů ? :D

pentagramové oko píše:ahoj samy tu rozhodně nejsme,pokud budeš dávat dohromady tým na patrání duchů,musí to být někdo
aby to neovlivnilo jeho život.já ti k tomu napíšu asi tohle,v mým osobním životě jsem viděla různé
duchy,tmavé stíny i bílé stíny.můžeš je i cítít,je to zvláštní energie co okolo nich je.
a ještě jedno upozornění,zbytečně nejdi do extrému a nesnaž se něco lámat přes koleno,jenom z nudy.
a nemysli si,že duchové ti nemůžou ublížit,pokud se k někomu připoutají ubírají mu jeho energii.
já snima můžu komunikovat v tom nemám žádný problém,akorát je zas tak sama nevyhledávám,oni
vždycky přijdou samy.možná,že tě to láká poznat něco za hranicema lidského chápání.to je pochopitelné
někoho prostě přitahují záhady a tajemno.pokud sestavíš tým napiš jak pokračujete.a kdybys měl nějaké
otázky nebo potřeboval pomoc napiš mi.ted ti přeju hodně štestí v tvém duchařském patraní.

zombie píše:duchové duchové moc si snima nezahrávej.ale když
jsi rozhodl do toho jít tak si to užij.
dřív jsem byl jako ty ted se od toho stráním.

Nikto sa nenajde ? Nikto kto to mysli vazne s duchmi ?

zombie píše:jak si přišel na to,že mrtvý ti nemůžou nic udělat????

pentagramové oko píše:tvoje stránky jsou zajímavé,určitě na každým místě je zanechaná určitá energie.
ale v jednom má zombii pravdu,někdo kdo viděl ducha se polekal a na místě umřel!!
jak mi to vysvětlíš?? nebud si tak sám sebou jistý,nikdy nevíš co se ti může stát.
a je sice hezké,že chceš prozkoumat ty místa,ale tvůj tým musí být saksakramensky
dobrý.nesmíš si myslet,že máš nad vším vyhráno.a stím tvým věřím jen sám sobě.
proč tedy hledáš tým tady na foru?????????????????????????????????????????????????????????
podle mě jsi nikdy nic neviděl tak nemáš o duchách ani páru.
realita a web jsou dvě rozdílné věci.

Zpět na Strasidelne miesta, domy na Slovensku a v Čechach
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků