pavouci

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

pavouci

Příspěvekod katty1997 » 20 pro 2010, 20:15

dneska se mi zdál zvláštní sen-byla tady u nás sestra se svou dcerou,bydlí ve francii,byly tady ty dvě tady v pokoji u počítače,já seděla vedle nich a je to sice blbost,ale ségra krmila malou pavoukama.pak jsem to šla říct mamce,která byla v jídelně,pak tam přišla ségra a sebrala ze země pavouka a chtěla mi ho dát za krk.já jsem začla ječet páč se pavouků štítim a pak jsem se vzbudila.už jsem neusla.co tento sen znamená?ségra má teď problémy s dluhama-mohlo by to s tim ňák souviset?předem všem děkuji
katty1997
Školák
Školák

Re: pavouci

Příspěvekod mira8565 » 20 pro 2010, 20:23

Jseš dobrá.Ty nepotřebuješ výklad snu.To protože odpověd již znáš.Dokonce je i v Tvém příspěvku.Pracuj na tom .amáš na to nadání.
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod katty1997 » 20 pro 2010, 21:07

děkuju za odpověď,ale měla sem špatnej den a jaksi...neznám odpověď...prostě mi to nedocvaklo :)
katty1997
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 20 pro 2010, 22:03

Pavúk, ktorý ťa ohrozuje, nie je dobré znamenie. Neviem presne, čo to znamená, ale je možné,
že sa tvoja sestra vráti k vám. Keďže vravíš, že sa bojíš pavúkov, tieto stvorenia sa budú niekedy
objavovať v tvojich snoch. Je to súčasť tvojej osobnosti, a to, čoho sa bojíš, sa ti bude zjavovať
v podobe pavúka. Nemusíš sa trápiť, každý máme nejakú príšeru, ktorá nás vo sne straší.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Zpět na Sny