pentagramové oko

Máte nejaké zážitky?

pentagramové oko

Příspěvekod pentagramové oko » 09 bře 2010, 00:12

s těmito ukazy jsem měla ve svém životě co dočinění,vždycky jsem měla pocit,že je snad přitahuju.budu vám vyprávět příběh ,který osobně stal přímo mě.obchodovali jsem ve velké pobočce v nymburce obchod byl 1500m,moje švagrová jednoho dne stála u pokladny najednou se u ní objevil divný člověk,a ukazoval jí noviny s půlkou obličeje,ale druhá strana obličeje byla ze železa.potom nám do obchodu hodil někdo mrtvého ptáka a ona udělala osudovou chybu a vzala do ruky.já jsem řekla at ho položí,k sousedovi,měli obchod s akvaristikou.qa hádejte co se stalo,do půl roku soused umřel,vybouchl mu plyn.ona začla být hodně nemocná a doktoři jí spletli prášky.v tu dobu jsem se už naštěstí zajímala o magii.a tak jsem jí řekla,že jí pomůžu.o půlnoci když zazvonili půlnoční zvony,zazvonil její telefon.já ho vzala do ruky-objevily se tři hvězdičky na začátku její jméno na displeji a tři hvězdičky na konci,v tu chvíli jsem naštěstí zachovala klidnou hlavu.na sobě jsem měla růženec,do kadelničky jsem házela šalvěj a odříkavala text-najednou slyším dva hluboké hlasy,jak si mezi sebou povídají-co tady děláš,vypadni nech jí na pokoji-né ona je moje patří jenom mě.-né vypadni tohle je moje rodina a já jí budu chránit.a najednou velká rána a ticho,moje švagrová z toho nic neslyšela,jenom já.večer jsem si šla lehnout s tím růžencem a muj přítel mi říkal,že jsem měla svojí ruku nad jeho hlavou a škrábala jsem nad ním,ale jeho jsem se nedotkla,moje švagrová měla pokoj a vedle koupelnu se záchodem,viděla velkou zář,a krásného ducha,on jí bouchnul jemně do spánku a lehl si za ní,nemohla se hýbat,pak vzala nůž,a šermovala kolem sebe.od te doby co jsem jí pomohla měla klid.ale ona je cizinka a já jsem se nedávno dověděla.že jeden chlap ze žarlivosti,že ho nechtěla na ní uvalil kletbu 10 let,a dozvěděli jsme se kuriozním způsobem.její sestře se zdál sen,jak ní mluví stará ponožka a vypráví jí to co se stalo.ted jí zbývá poslední rok ,tak doufám,že jí pomůžu.zajímavý je ,že moje dcera viděla v tom obchodě vlka ze zelenýma očima.když jsem si vykládala tarot vyšlo mi,že v tom místě straší starší dáma ,mladá dáma a rytíř.když jsme se stěhovali,protože nahoře jsme bydleli,a dole prodávali.nový majitele a jejich zaměstnance něco chytalo pod krkem a škrtilo je to.nám se tohle nikdy nestalo.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Duchové a poltergeist