od pentagramové oko » 13 kvě 2010, 17:32
ani jsi nemohl slyšet je to dost uzavřená komunita a ten obchod patří cizincům.tu kletbu si já osobně myslím,že uvalil někdo komu se v tom místě za dávných časů něco stalo.protože nymburk byl celý vyvražděn.já sama jsem měla sen,že tu kletbu zlomím!a hádej?seděla jsem ve prostřed pentagramu a okolo mě 13 svící a najednou na mě letěla bílá smrtka v životní velikosti.oni si zaplatily mongolského mága za 20tis,dalo to chvíli pokoj a potom to začalo zase na novo.takže kletbu může zlomit jen ten kdo sám zaplatí životem.já jsem v tom obchodě bydlela 12 let.a když jsme se stěhovali málem nám vybuchla malá plynová bomba,jiný už by byli mrtvý.ale nás naopak jako by to chránilo.já s duchama nenám sebemeší problém.ale přece se mě v tomto obchodě stala velice prapodivná věc.mojí kolegyněvzadu měla na uších naušnice vzadu na špunt.přišel k nám neznámý pán,rozhlížel se po obchodě a najednou měl její obě naušnice v ruce jen se na ní díval.vůbec se jí nedokl.a moje švagrová jí duch tahal sebou,mladá bezdětná,onemocněla když nám do obchodu přišel chlap v ruce měl přívěsek který vypadal půlku obličeje a druhá půlka novin,dodneška já sama nevím co to mělo znamenat,pak nám do obchodu vhodil někdo mrtvého ptáka,a ona se ho dokla,to byla osudová chyba.potom ho dala vedle sousedovi na parapet protože on prodává akvaristiku.a hádej?vybouchnul mu doma plyn a on do 6měsíců umřel .já sama jsem médium mám to na sobě vyzkoušené,myslím si,že oni semnou chtěli komunikovat.ted jsem nedávno zjistila kdo uvalil kletbu na mou švagrovou a před stav si tahle magie souvísí z duchama ale né z tohodle obchodu,že by náhoda??? jsou místa které nikdo nedokáže vysvětlit a tohle je přesně ono.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.