Pomoc, prosím...

Máte nejaké zážitky?

Pomoc, prosím...

Příspěvekod Catriona » 23 zář 2011, 15:15

Zdravím, potřebovala bych radu, pomoc, cokoli...

Asi před měsícem jsme s kámoši nevěděli coby, a tak jsme lehce připití zkoušeli vyvolávat duchy... Jeden z kámošů si prosadil, že se bude vyvolávat Adolf Hitler, protože je to týpek a on by s ním chtěl mluvit. Tak jsme zkoušeli vyvolávat Hitlera... někoho napadl geniální nápad, že bych ho měla oslovit já, protože nikdy jiný tam neuměl německy, jen já měla tři roky na gymplu němčinu a on by česky možná neslyšel... Tak vzhůru do toho, rožnuli jsme svíce, chytli se za ruce v kruhu a já tou svojí lámanou neumělou němčinou začala: Komm zu uns, Herr Adolf Hitler, komm zu uns, mein Führer, atd.... představu máte. Nic moc se nestalo, tak jsme se shodli na tom, že vyvolávání duchů je kravina a duchové neexistují...

Pak jsem se začala cítit divně... každý den, kdykoliv, kdekoliv, šimravý pocit, jako když vám někdo stojí za zády... zhoršil se můj zdravotní stav, předtím jsem nikdy nebyla věčně zdravá a vitální, ale po tom dni jsem začala být neustále šíleně unavená, často mnou lomcuje zimnice a občas nejsem schopna se zahřát... Mám hodně špatné spaní, budím se ze spánku k smrti vyděšená a srdce mi strašně rychle bije, ale nepamatuju si své sny, ani to, jestli se mi vůbec nějaké sny zdají... Od té doby jsem měla asi dvakrát záchvat návalu hrůzy, který přišel prostě jen tak, zčista jasna, a já chtěla v těch momentech nějak zalézt, schovat se před světem či ječet zplna hrdla a vyřvat to, co mě tíží na hrudi... Jednou jsem uprostřed města zkolabovala, šla jsem k zemi, před očima černo, a podle přítele, který se mnou byl, jsem chvilku ani nedýchala, když jsem konečně naplno přišla k sobě, byla jsem pokrytá ledovým potem... Nevím už, co dělat, jestli si to dělám sama, nebo jestli jsem vážně tehdy šťouchla do něčeho, co mělo zůstat spící... Podle lékaře jsem zdravá (po fyzické stránce), k psychologovi/psychiatrovi jsem si jít netroufla, nechci být označena za blázna... Pomozte, prosím...
Obrázek
Catriona
Školák
Školák

Re: Pomoc, prosím...

Příspěvekod Sam Tektzby » 23 zář 2011, 15:24

No nejdřív by chtělo se uklidnit, možnost že "amatér" povolá toho, koho povolává je docela nevelká. Takže by nebylo od věci poptat se i ostatních z toho "dýchánku" zda nepociťují něco podobného. Povětšinou se v tomhle ohledu může jednat o "navození" si pocitu "přítomnosti". Ovšem v ohledu dalším se může jednat o tzv. "nižšího", který se dá zahnat jednoduchýma rituálama. Takže udělej osobní výzkum jak jsou na tom ostatní a pak budeme řešit dál :)
A neboj, zatím, to co jsi popsala spíš nahrává záchvatům úzkosti, což by nahrávalo tomu "vsugerování si"
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Akyana » 23 zář 2011, 16:31

Ahoj Catriono,

tak to mas zazitek, co?
Ted, co s tim.

Na jednu stranu fakt, ze jsi se lehce napojila na neco znamena,
ze to dokazes i na nekoho jineho.
Bylo by dobre privolat bytost, ktera bude silnejsi a ze strany svetla, aby Te zbavila toho astralniho utoku.

Na to ale musis mit pripravene i telo.
Pij hodne vody s citronem ci trochou jablecneho octa rano a k veceru.
Zkus jist "zdrave jidlo" tzn zeleninu, ovoce, min cukru a peciva z bile mouky...
A CVIC.
Nejlepe jogu.
Telo, pokud je silne se utoku mnohem lepe brani.

Po ranu se pomodli a podekuj za pomoc s touto situaci...Bohu, ci podobne bytosti.
Pred spanim zapal svicky a vyvolej archandela Michaela a celym srdcem ho popros o odvolani te bytosti, na kterou jsi se napojila.

po tydnu se ozvi, jak to pokrocilo.
Pa
a drz se.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Arpaix » 24 zář 2011, 12:39

Proc toto Vy delali? Na evokaci Hitlera nemusite umet nemecky, Duse jiz rozumi vsem recim, neb neni jiz vazana nedokonalym telem. Vy vsak nemate zadnou spiritualni pripravu atak misto Hitlera jste jen vyvolali nejaky astralni odpad, ktery Vam ted skodi. Mnoho veci hraje tez sugesce, jinak mam stejny nazor jako Akyana.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod skupina EPRV777 » 25 zář 2011, 17:57

Souhlasím s tebou plně je to nevědomost si myslet že na duše se musí mluvit rodným jazykem.
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Martin108 » 25 zář 2011, 18:50

V buddhismu se mluví o tom, že duše (resp. vědomí, které se po smrti oddělí od těla) je asi 10x inteligentnější, než bylo v těle. A že díky tomu dokáže vnímat i myšlenky lidí.
OM MANI PEME HUNG
Martin108
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 25 zář 2011, 19:47

Pokud se nejedná o "spirituální larvu" :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod KillerLP » 27 zář 2011, 13:46

Je možné, že jde o sugesci, ta umí divy, a nebo sis přitáhla něco, .. Jak říkají tady lidi. Prozkoumej to, a zkus na to nemyslet.
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 03 říj 2011, 01:58

Docela by mě zajímalo, jak je na tom tazatelka teď. Proč ti lidi nedaj potom vědět :P
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod skupina EPRV777 » 03 říj 2011, 07:21

To máš pravdu že potom nedají vědět co se děje, to není správné. Když něco chci tak přece dám vědět jak se to vyvíjí po různých směrech.
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Sam Tektzby » 03 říj 2011, 13:35

Založit vlákno a pak nic, je to podivné.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod skupina EPRV777 » 03 říj 2011, 16:22

Taky mě to tak připadá. Někdy pozoruji, že ti lidé chtějí být zajímaví a potom až se dozvědí pravdu, tak utečou jako malé děti. Tohle většinou dělají mladší jedinci. Mají to jako zábavu. A my harcovníci to bereme vážně. !no1
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Akyana » 04 říj 2011, 11:56

Takova je prace na foru.

Jasne, ze by jeden chtel vedet, jak to s dotycnym dopadlo,
ale nemuze si to vynutit.

My muzeme poradit, muzeme inspirovat.
Jak si to prebere ten druhy ale, je uplne na nem,
vcetne toho, jestli se znovu ozve.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Sam Tektzby » 04 říj 2011, 14:05

Nikoho nenutím, jen mi to přijde neslušný apropos, kolikrát se nemůžu zbavit pocitu že radím "zbytečně", že druhá strana tak velký problémy asi nemá.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod skupina EPRV777 » 04 říj 2011, 15:22

Jo Same to už je ta naše ŘEHOLE, ale mám stejný pocit že je to házení perel ......
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Sam Tektzby » 04 říj 2011, 15:56

Právě, no každopádně když pomůžu pomůžu :P
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Další

Zpět na Duchové a poltergeist